Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Η Σάσα στέλνει εξώδικα και κάνει πλαστικές


Είχα πει να μην ασχοληθώ και πάλι με τον Πόλεμο των Ρόουζ, της Σάσα Μπάστα με τον Θοδωρή Λανταβό, αλλά τα γεγονότα τρέχουν και θα έρθω να συμπαρασταθώ στη Σάσα. Δέχεται πόλεμο το κορίτσι από την νυν – πρώην αγαπημένη του δικού της πρώην αρραβωνιαστικού Θοδωρή Λανταβού.


Που λες ο Θοδωρης για να ξεπεράσει τον 1260 χωρισμό με τη Σάσα κούρνιασε στην αγκαλιά της τραγουδίστριας όπως λέει ότι είναι Κατερίνας Μαράτου. Η Κατερίνα είναι πιστό αντίγραφο της Σάσας και φυσικο είναι η Σάσα να τα πάρει στο κρανίο. Και με καινούργιο παλιο αμόρε ο Θοδωρής, και να της δίνει τα μπουζούκια που είχε κλείσει για να τραγουδά η ίδια στο Κέντρο και να την βρίζουν και οι δύο αντίπαλοι μαζί on camera. Φούντωσε η Σάσα και σε πρόσφατη έξοδό της τα έβαλε με τη Μαράτου, με το Λανταβό, με το Star που παίζει δηλώσεις των προηγούμενων δύο, και αφού έπιασε τον Τρύφωνα Σαμαρά αλά μπρατσέτα, άρχισε να στέλνει εξώδικα.


Τώρα εμένα σε αυτό το επεισόδιο του σήριαλ δεν με παραξένεψε, ούτε το εξώδικο, ούτε το μακρύ πλατινέ εξτένσιον της Σάσας, αλλά ούτε και η κακή επιλογή του Λανταβού στα ερωτικά του (Δεν ξεπερνάς τη Σάσα με μία χειρότερη σωσία της). Εγώ απόρησα με τα φουσκωτά χειλάκια ή χειλάρες να πω της Μπάστα. Μπας και φταίνε τα νεύρα που είχε και φούσκωσαν τα χειλάκια της, ή ο ίδιος doc που έφτιαξε υποτίθεται τη μύτη της, έκανε μια δοκιμή και με χειλάκια της. Τώρα άμα μου πεις ότι φούσκωσαν με φυσικό τρόπο, θα γελάσω και δεν το θέλω...

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

axaxaxax kai na skefteis oti itan oraia kopela

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι αλήθεια, ασχήμυνε πολύ με τις παρεμβάσεις που κάνει, γίνεται γελοία με όλα αυτά και λυπάμαι που ίσως μπορεί να επηρεάζει νεαρές κοπέλες που να τολμούσουν να της μοιάσουν μιας και αφήνεται πίσω η εντύπωση ότι με την π@υτανια και τον εξευτελισμό κάνει κανείς σήμερα λεφτά και επιτυχία.... Λυπάμαι πολύ.

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...