Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Τόσος πόνος για το γάμο του Λιανού;;


Καλά τι έχουν πάθει τα ΜΜΕ και ασχολούνται τόσο πολύ με τη σχέση και το γάμο του Γιώργου Λιανού; Από πότε ο Λιανός, ο πρώην επίδοξος τραγουδιστής του Fame Story 3 Ή 4 (ούτε καν θυμάμαι) μας ενδιαφέρει τόσο πολύ; Ούτε σαν τραγουδιστής μας έδειξε κάτι,ούτε σαν παρουσιαστής και φτάσαμε να ασχολούμαστε με το πού έγινε ο γάμος του, ποιά είναι η γυναικούλα του η Ανθή, πού θα πάνε μήνα του Μέλητος, πότε έγινε η πρόταση γάμου και άλλες τέτοιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Το εξοργιστικό είναι ότι δεν ασχολείται μαζί του ο όμιλος που τον ζει και του δίνει ψωμί αλλά όλα τα υπόλοιπα Μέσα. Εδώ σου λέω καιγόταν η Αθήνα και το Star έκανε σύνδεση για να μας δείξει το γάμο του. Για τα 8% ως παρουσιαστής του Πρωινού Καφέ, ουδείς έγραψε ποτέ! Για τους δίσκους του που δεν πούλησαν, ακόμα πιο ουδείς!

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι ο Γιώργος που μας μιλά για αγάπες και λουλούδια και τη γυναίκα της ζωής του τώρα, πριν 3 χρόνια κυνηγούσε σαν ξελιγωμένο αδέσποτο της συμπαίκτρια του στο ριάλιτι Νάνσυ Αλεξιάδη.

Και τόσο καλό παιδί πια... και τόση Λιανοπροπαγάνδα, θα μου ρθει αηδία!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...