Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Η Μάρω κάνει πισωγυρίσματα


Μου άρεσε ιδιαίτερα το φωτογραφικό ρεπορτάζ του yupi.gr. Δηλαδή, την Παπουτσάκη την καψερή να την ξεσκίζουμε που τα φτιάχνει με διάφορα γκομενάκια, ενώ η Λύτρα είναι καλό κορίτσι και απλά τα λέει με πρώην της. Δηλαδή, τα πισωγυρίσματα στον Αμανατίδη συγχωρούνται. Και καλά τα παιδιά μιλούσαν και δεν είχαν χωρίσει για κάποιο σημαντικό λόγο αλλά εξαιτίας της αποστασης και άλλα τέτοια κουραφέξαλα.


Ξιουζ Μι και με το μπαρδόν: Αν δεν κάνω λάθος και η Μάρω (μετά τον Αμανατίδη) δεν έμεινε και μόνη. Με εκείνον τον ράπερ τον TNS έβγαινε και όλο χώριζε και όλο να σου πάλι μαζί. Τώρα, ξαφνικά, ήρθε ο Αμανατίδης στην Ελλάδα και τσουπ, έσπευσε να τον δει. Στα μπουζούκια του έπιασε ο φακός του yupi και τους είδα χαλαρούς και κάτι παραπάνω από φιλικούς. Και μάλιστα, το ρεπορτάζ υπογράφει ο Μεσιέ Γεωργιάδης που είναι κόλος και βρακί με τη Μάρω. Αν μάλιστα αληθεύει ότι το τέως ζευγαράκι τα έλεγε τακτικά on the phone, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είχε άδικο ο TNS που τη σούταρε τη Μάρω.


Και αναρωτιέμαι: γιατί τέτοιος διαχωρισμός στους πρώην Μάρω μου; Με τον Κωστάκη (τον Καραφώτη, πέρασαν χρόνια και ζαμάνια για να πείτε δύο κουβέντες σε ένα πάρτυ. Ολόκληρο το Μίλα μου, ναι μίλα μου κόντεψε να σου ψάλλει ο Κώστας. Τώρα που ήρθε ο Γιαννάκης έτρεξες να τον υποδεχτείς με ανοιχτές αγκάλες;;;

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Unknown είπε...

πισωγυρίσματα AΛΛΟ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ........

Ανώνυμος είπε...

τι φοράδα τι σούρχεται στο μυαλό αν έχεις βέβαια

karakatina είπε...

bre ase ti forada isisxi, oti thleei skeftetai

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...