Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Της τρελλής...


Επειδή είμαστε σε προεκλογική περίοδο, είπα να μην αφιωρώνω ολόκληρες αναρτήσεις σε γεγονότα τύπου: τι θα κάνει η Μανωλίδου τελικά ή αν χώρισε η Σάσα Μπάστα. Έτσι λοιπόν θα καθιερώσω μια σούμα των ιδεών μου και όταν η θεματολογία και οι κατινιές το απαιτούν, θα φτιάχνω ξεχωριστές αναρτήσεις:


*Σάσα Μπάστα & Θοδωρής Λανταβός: Επεισόδιο 3.1234: Η Σάσα συνάπτει δεσμό με νέο μαλλιά νεαρό. Ο Θοδωρής βρίσκει το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι της λατρεμένης του Σάσας και την χωρίζει. Αμέσως σπεύδει να τα φτιάξει με αηδό - κλώνο της Σάσας ονόματι Κατερίνα Μαράτου. Η Κατερίνα πηγαίνει από μπουζούκι σε μπουζούκι με το Θοδωρή και το γλωσσόφιλο πάει σύννεφο. Η Κατερίνα είναι και πρώην του νυν της Σάσας. Και η κόντρα συνεχίζεται. Θα τα ξαναβρει ο Θοδωρής με την Σάσα ή θα τους βρει η νέα κυβέρνηση χωριστά;;;; Ουτε ο Στράτος με τη Ρεγγίνα, ούτε η Εσμεράλντα με το Χοσε Αρμάντο τέτοια σαπουνόπερα.


* Η Ευγενία Μανωλίδου επετάχτη σαν την Σταχτοπούτα από τον Πρωινό Καφέ λίγες ημέρες πριντην έναρξη. Η απόφαση πάρθηκε από το Μίνοα Κυργιακού που καλόδε το δίδυμο Χαριτάτου - Καραμένου στο Πρωινάδικο. Στη μπουμπούκα εδόθη για παρηγοριά το Dancing with the stars διαφημιστικό για τη συμμετοχη στο οποίο δεν έχουμε δει ακόμα. Εν τω μεταξύ πίσω πήγε και το Νext top model και η Καγιά θα περιμένει 5 μήνες για να τη δούμε στο γυαλί. Τσάμπα τα σεμινάρια στας Αμερικάς.


* Η Παπουτσάκη παραμένει μόνη για μια ακόμα εβδομάδα. Θα ανάψω λαμπάδα, θα γκρεμίσω κανά φούρνο.


* Η Ναταλία Λιονάκη, γνωστή ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Μάριου Ιορδάνου εκλήσθη σε μοναστήρι και απαρνήθηκε τα εγκόσμια.




0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...