Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τι μου άφησαν οι πρεμιέρες Μενεγάκης και Καραμεροχαριτάτων


Καφές με την Ελένη: είσαι η Μενεγάκη και έχεις κάνει 3 χιλιάδες 124 παπαρατσικές φωτογραφήσεις όλο το καλοκαίρι με μπικίνι κόντρα σε μπικίνι, με τα παιδιά ή με το Γιάννη, από νησί σε νησί, με την μια γκαρνταρόμπα μετά την άλλη, και μου βγαίνεις στην πρεμιέρα σου με φόρεμα μπλε και σουτιέν στο χρώμα του δέρματος με την τιράντα να φαίνεται;Ήμαρτον! Πόσοι στυλίστες πρέπει να απολυθούν για να της βάλουν ένα στράπλες σουτιέν της Βασίλισσας; Το είδε το λάθος και τη δερματί τιράντα που έγραφε χάλια, και το έβγαλε στα πρώτα λεπτά της εκπομπής.

Τώρα πάλι, αυτό το συναντήσαμε την Κάτια Ζυγούλη, από το σπίτι της και όχι στο στούντιο, τι σόι συνάντηση είναι ποτέ δεν κατάλαβα. Δεν διαθέτει η Κάτια δηλαδή 50 ευρώ να πάρει μια νταντά να κρατήσει τη μικρή μπέμπα, όσο θα δίνει τη συνέντευξή της. Ξανά Ήμαρτον!

Καλή και η Θεοδωρίδου, κλασική μεν αλλά μου θύμισε περσινά και προπέρσινα. Ναι, είσαι πρώτη αλλά κάνε και μια αλλαγή βρε αδερφέ!!

Καραμέρος - Χαριτάτος:
τα παιδιά έφαγαν μια ήττα με την συνέντευξη που έδωσαν στο tv εθνος και τη δήλωση που δεν έκαναν αλλά τους χρεώθηκε. Διαβάζοντας τη συνέντευξη πουθενά δεν κάνουν λόγο για μεσημεριανά που δηλητηριάζουν τον κόσμο!

Από εκεί και πέρα, το να καλείς τη Βίκυ Καγιά, που εν μία νυκτί της πήρες τη θέση ουσιαστικά, δεν το βρίσκω κομσό για δύο κυρίους! Η Βίκυ η καψερή, που δέχεται τον πόλεμο της για το φουστάνι - ελληνική σημαία του τρέιλερ της εκπομπής Τοp model που θα παρουσιάζει, πήγε εκεί νομίζοντας ότι αφού δεν πάει σε εκπομή με τίτλο Πρωινός Καφές, δεν τρέχει και κάτι. Ήταν όλο χαμόγελα, κατάπιε και το κρόουλ "με το απόλυτο τοπ μόντελ Βίκυ Καγιά", και ξεφούρνισε και το κορυφαίο " σε λίγο θα γίνω και γω παρουσιάστρια". Ά ρε Βίκυ από κεντρική παρουσιάστρια πρωινάδικου, πήγες στην εκπομπή σου σαν τον φτωχό συγγενή.

Εγώ, θα περιμένω και τους Πεντάμορφους του Μega για τα τελικά μου συμπεράσματα!!!Η πρεμιέρες των πρωινάδικων δεν με έπεισαν. Θα περιμένω και την πρεμιέρα της Τάτι που πιστεύω δεν θα με απογοητεύσει!


0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...