Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Tα μπουζουκοσχήματα της Άνοιξης



Μια μια οι πίστες του χειμώνα κλείνουν για να δώσουν την θέση τους στις πιο καλοκαιρινές εκδοχές του μπουζουκιού. Η Κατίνα μάζεψε μερικά από τα πιο καυτά σχήματα που ξεκίνησαν ή ξεκινούν μέσα στις επόμενες ημέρες για να διαλέξεις αυτή που σου κάνει περισσότερο κέφι!Έχουμε και λέμε:
Ρομέο: ήδη ανοιχτό εδώ και μερικές εβδομάδες. Ο αγαπημένος σύζυγος της Έλλης Κοκκίνου, το γκρέμισε και το ξαναέστησε για να υποδεχτεί την Έλλη και πάλι σε ένα πρόγραμμα πιο ροκ, ηλεκτρονικό και ποπ μέχρι τις 3 το πρωί. Από εκεί και έπειτα ο Ηλίας Βρεττός (το φερόμενο και ως αμόρε της Ναταλίας Γερμανού) πιάνει τα λαικά τραγούδια και φυσικά το σουξέ του ''Κάνει Μοναξιά μακρυά σου''. Στην παρέα του Ρομέο και η Ειρήνη του X- FACTOR, ο Παντελής Καναράκης σε εμφάνιση έκπληξη και σε λίγες ημέρες στο πρόγραμμα προστίθεται ο Μιστερ ''Την κλήση προωθώ'', Χρήστος Κυπριανίδης.
Ποσειδώνιο: ο Νίκος Κουρκούλης έφυγε για Θεσσαλονίκη, και την θέση του έρχεται να πάρει ο Χρήστος Χολίδης με την ''Κατάσταση Επανάσταση'' του. Ο Χρήστος απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ αυτό το χειμώνα με την κρυφή σχέση που φέρεται πως είχε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Στο πλευρό του η Θελξη και ο Στάθης Ραφτόπουλος (Ό,τι πιο ομορφο υπάρχει).


Αστέρια Γλυφάδας: ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στο ''εξοχικό'' του σπίτι με νέο όπως πάντα λουκ (ειδικά αυτό το μαλλί του πάει από το κακό στο χειρότερο). Στο πλευρό του η Μαρία Ιακώβου που έσκισε φέτος στο Φιξ με τα Μαύρα της Μεσάνυχτα.


Θάλασσα: η Έλενα Παπαρίζου έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες της για το Θάλασσα(η πρεμιέρα υπολογίζεται στα τέλη Απριλίου) και πρόσφατα γιόρτασε τα 10 χρόνια της στο τραγούδι. Το Θάλασσα θα θυμίζει φέτος κλάμπ και μαζί με την Έλενα θα εμφανίζονται οι Σταβέντο και οι 1550.


Θέα: χωρίς Νίκο Μακρόπουλο αλλά με Νίκο Οικονομόπουλο και Θάνο Πετρέλη θα ξεκινήσει οσονούπο (24 Απριλίου) το σχήμα της Νεράιδας.



Κέντρο Αθηνών: ο Νίκος Βέρτης ξεκινά στο πρώην στέκι του Γιάννη Πλούταρχου (ακολουθώντας τον κατά πόδας) με νέα σουξέ και το ''Να μ' αγαπάς'' που έχει ήδη ξεχωρίσει.


Συνεχίζουν:


  • Ο Αντώνης Ρέμος στο Αθηνών Αρένα.


  • Οι Ονειράμα στο Άνοδος Stage


  • O Πέτρος Ίμβριος στις Μάσκες


  • Η Σαμπρίνα με Χρήστο Πάζη και Χρήστο Χρυσοχοίδη στο Εμπατή North.


  • H Άντζελα Δημητρίου και ο Βασίλης Τερλέγκας στις Χάντρες (για πόσο ακόμα δεν γνωρίζουμε καθώς η Λάιδη έχει αλλάξει ήδη τρία μαγαζιά μέσα στο χειμώνα.


  • Στη Θεσσαλονίκη θα βρεις από τέλη Απριλίου την Πέγκυ Ζήνα στην Πολιτεία. Μαζί της κόσμος και λαός αλλά και τον Γιώργο Τσαλίκη με την Αγγελική Ηλιάδη από αρχές Ιουνίου.

    2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

    Ανώνυμος είπε...

    swsth katina...na'sai kala!!!

    Ανώνυμος είπε...

    καλα κατίνα στη σαλονικα θα γίνεαι χαμός καραφώτης πέγκυ και ξερό ψωμί

    Δημοσίευση σχολίου

    Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...