Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Η καλύτερη προξενήτρα είναι ο Σιανίδης


Τόσο χρυσό κουφέτο και φέτο δεν το είχα φανταστεί. Έπεσε στα χέρια μου μια συνέντευξη του απλού αυτου (όπως δηλώνει) ανθρώπου, πρώην στυλίστα, τωρινό fashion- pr ίστα και διοργανωτή εκδηλώσεων Χάρη Σιανίδη στο down town. Που λες, ο Χάρης, αφού τελείωσε με το ναυτικό στράφηκε στις δημόσιες σχέσεις και όπως μας ενημερώνει, τα καλύτερα κλάμπ, μπουζούκια και γενικώς νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας τον έχουν επιλέξει για να τους κάνει το pr.

Αυτό με που με συγκλόνισε βέβαια, είναι μια άλλη ιδιότητα του Χάρη που δεν την γνώριζα. Το παιδί αυτό της μπουτονιέρας είναι και μεγάλη προξενήτρα. Σου λέει η Βασιλειάδου και η Αννίτα Πάνια μπροστά του σκίζουν τα πτυχία τους. Ο Χάρης εξομολογείται μερικά από τα καλύτερα προξενιά που έκανε και μέσα σε αυτά βρίσκουμε την Ζενίλντα με τον Κώστα Σόμμερ, τον Σέρο Μύρτα με την Ευαγγελία Ραβανή,αλλά και τον έρωτα της Όλγας Φαρμάκη.

Ως ένα από τα καλύτερα προξενιά του θεωρεί αυτό της Ιωάννας Λίλη με το Θοδωρή Ζαγοράκη. Αυτό μάλιστα όχι μόνο το βοήθησε να ανθίσει αλλά το εμπνεύστηκε κιόλας. Περπατούσε ο Χάρης πριν χρόνια με την Ιωάννα αλά μπρατσέτα και είπε: Εγώ Ιωάννα θα ήθελα να έχεις στο πλευρό σου έναν άντρα σαν το Ζαγοράκη. Ε την πήρε μαζί του σε ένα γάμο, ήταν εκεί κι ο Θοδωρής, τα γνώρισε τα παιδία και τώρα έχουν παιδιά μαζί ΑΛΛΑ....

τα παιδιά δεν του μιλάνε πια... Ο Χάρης βέβαια δεν κρατά κακία και την αγαπά την Ιωάννα. Κάνε το καλό που λένε και ρίξτο στο γιαλό.

Χάρη, εγώ το Κατινάκι που ψάχνω γαμβρό, να έρθω σε σένα; Είναι τσάμπα το προξενιό ή θα πληρώσω το κάτι τίς μου;

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...