Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Η Γερμανού και ο Βρεττός μες την «Καλή Χαρά»


Τι κέφι ήταν αυτό που είχε το Ναταλάκι με καλεσμένο τον τραγουδιστή και φλερτ που της χρεώνουν Ηλία Βρεττό στο πρωινάδικο του Άλφα. Τώρα θα πω το λαϊκό ‘’θέλει η Που…να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!
Το ζευγάρι μου θύμισε λίγο πολύ το μυθικό μυστικό ζεύγος Κουρκούλη και Κελεκίδου που όλο έκρυβαν το δεσμό και μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, είδαμε την Κέλυ με την κοιλιά τούρλα.
Που λες λοιπόν, η Ναταλία αλλά και όλοι οι συνεργάτες της προσπάθησαν να πουλήσουν λίγο το θέμα της υποτιθέμενης σχέσης της παρουσιάστριας με τον νεαρό τραγουδιστή. Και να σου τα γελάκια, και να σου οι κουβεντούλες για μονόπετρο και να τα τραγούδια που αφιέρωσε ο Ηλίας στη Ναταλία. Τι το "Είσαι υπέροχη" του Πλούταρχου, τι το "Τρελάθηκα μαζί σου κι ερωτεύτηκα" του Κιάμου, τι το "Απόψε φόρα τα καλά σου και ΓΙΑ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ". Θα πεις παίζουν τα ΜΜΕ με τη σχέση τους, παίζουν και τα παιδιά με όλους εμάς.
Τόσες αγκαλιές βέβαια, τόση οικειότητα και τόσα γελάκια (μιλάμε της Ναταλίας γελούσαν και τα αυτιά της) δεν μπορεί να είναι αθώα. Να πω ότι μου έδειξαν πως μια φορά έχουν βρεθεί η Ναταλία και ο Ηλίας, δεν θα το πιστέψω!!! Αχ ο έρωτας Ναταλία μου δεν κρύβεται…

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...