Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Ένας Δούκας για Αλιμπέρτη και Γερμανού


Που λες θυμάσαι που η Σοφία Αλιμπέρτη και η Ναταλία Γερμανού είναι στα μαχαίρια αφού διεκδικούν κομμάτι της ίδιας πίτας των ποσοστών της AGB τα Σαββατοκύριακα; Άσε που και πιο πριν η Σοφία είχε μια έφεση να μαζεύει σαν αδέσποτα από το δρόμο τα κουταβάκια- πρώην της Ναταλίας (βλέπε Ίμβριος, Ευθυμιάδης και φυσικά Αλέξανδρος Παρθένης).
Ε, τα κορίτσια τελικά δεν έχουν μόνο πράγματα που να τις χωρίζουν. Υπάρχει και κάτι που τις ενώνει (εκτός από την ηλικία τους φυσικά που πάνω κάτω είναι ίδια). Ένας Δούκας της ενώνει και όχι από κάποιο παλάτι των Βερσαλλιών ή του Λονδίνου αλλά από εδώ την εγχώρια σόουμπιζ.

Μιλάμε φυσικά για τον τεράστιου βεληνεκούς φήμης τραγουδιστή Γιώργο Δούκα που έκανε μία δύο επιτυχίες στα τέλη του 1999 1998 δεν θυμάμαι κι εγώ. Λοιπόν στο νέο σιντί του Γιώργου, θα γράψει και η Ναταλία και η Σοφία. Η σοφία καλή φίλη του Δούκα θα γράψει τους στίχους του άσματος “Πόσο Σ' αγαπώ”, ενώ η Ναταλία το άσμα ''Αγάπη Ένοχη''. Η αλήθεια είναι πως για να ασχολούνται μαζί του μάλλον τον αγαπούν πολύ γιατί τον έχει ξεχάσει κι ο Θεός

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...