Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Το 'καψε το πελεκούδι η Νία στον Ρέμο


Η ζωή της στα μπουζούκι και όχι στα συντρίμμια όπως είναι τίτλος της νέας της ταινίας, θα έπρεπε να λέγεται η ζωή που ζει τις τελευταίες μέρες η Νία Βαρντάλος στην χώρα μας.

Η διάσημη Ελληνίδα σταρ του εξωτερικού, μετά την επιτυχία του My big fat greek wedding (Γάμος αλά Ελληνικά) εμπνέεται για μια ακόμα φορά από την Ελλάδα και φέρνει στη μεγάλη οθόνη το My life in ruins ή Έρωτας αλά Ελληνικά όπως μεταφράστηκε.

Η ταινία βγαίνει σύντομα στις αίθουσες όλου το κόσμου και η Νία ήρθε και στην Ελλάδα για να προωθήσει τη νέα της προσπάθεια. Πήρε αλά μπρατσέτα τον συμπρωταγωνιστή της και γόη του ντόπιου σταρ system Αλέξη Γεωργούλη και ξεχύθηκαν για συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Μετά τις φωτογραφήσεις και τις συνεντεύξεις ήρθε η ώρα για το τζέρτζελο. Η Νία έβαλε το γεμάτο παγέτες φουστανάκι, έκλεισε πρώτο τραπέζι πίστα στον Αντώνη Ρέμο και το έκαψε με τον Αλέξη και άλλους συνεργάτες και δημοσιοσχετίστες.

Εκεί έχασε λίγο την μπάλα αρχικά. Με τα λουλούδια να πέφτουν βροχή, τα φώτα, το μπουζούκι να παίζει και το ουίσκι να ρέει το έχασε αρχικά και νόμιζε ότι ζει σκηνές της ταινίας, αλλά μετά σαν γνήσια Ελληνίδα που το χει μέσα της το λίκνισμα, μπήκε στο κλίμα και να σου οι αγκαλιές με τον Αλεξάκη, και να σου τα γαρούφαλα στον Αντωνάκη. Και έτσι κάηκε το πελεκούδι και η Νία ξημερώθηκε στο Αθηνών Αρένα!!Εύγε!
Και ένα μπράβο αξίζει και στον Αλέξη: το διασκεδασαμε το κορμί πατριώτη!!!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...