Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Παπαρίζου: Ένα Pin Up Girl στο “Θάλασσα”


Ξεκινά σε λίγες ημέρες το πρόγραμμά της, η Έλενα Παπαρίζου στο νυχτερινό κέντρο να το πω club να το πω “Θάλασσα” σκέτο λέω να το πω μέχρι να δούμε το πρόγραμμα. Στην αφίσα βέβαια μας ενημερώνουν πως από φέτος το “Θάλασσα” γίνεται “Thalassa” και το μπουζούκια μετατρέπεται σε "PEOPLE'S STAGE”.

Εδώ και λίγες ημέρες τους δρόμους κοσμούν και οι αφίσες του σχήματος της παραλιακής με την Έλενα μόνη και τα συγκροτήματα Stavento και 1550 που θα την πλαισιώνουν, απλά να αναφέρονται. Ανάμεσα στις γνώμες που έχω ακούσει είναι αυτή του ραδιοφωνικού παραγωγού Ποσειδώνα Γιαννόπουλου που την θεωρεί την πιο καταπληκτική αφίσα ου έχει δει ποτέ αλλά και άλλων που επιμένουν πως θυμίζει την ρήση ''πάρε ναυτάκι, ναυτάκι συριανό''.


Εμένα πάλι μου αρέσει μπορώ να πω, και της πάει της Έλενας αυτό το “pin up girl” στυλάκι. Λίγο το σκούρο φόντο με χαλάει και θα το ήθελα λίγο πιο ροζ και αέρινο.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 30 του Απρίλη και αναμένουμε να δούμε αν η Έλενα θα κάνει κάποια δήλωση καθώς έχει σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της ανήμερα τα Χριστούγεννα.

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Η Παπαρίζου εκτός απο τους Stavento και τους 1550 έχει και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη που δεν είναι καν στην αφίσα!Και δεν είναι σχόλιο είναι μία απλη διαπίστωση..........

Ανώνυμος είπε...

Πώς χτίζεται (να το πώ ευγενικά!!!!) ένας οίκος ανοχής?..................
Πετρούλα, πετρουλα.....

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...