Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Ο Γιώργος στρίβει δια της συνεντεύξεως


Πες με παλιομοδίτισα αλλά διαβάζω τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα και μου θυμίζει κατά πολύ εκείνη που έδωσε πρόσφατα και ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος και σύντροφος της Έλενας Ράπτη, βουλευτή ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Που λες η Ράπτη έλεγε πως θέλει να κάνει πολλά παιδιά και σκέφτεται το γάμος και ο αγαπημένος της έβγαινε κατόπιν σε άλλο έντυπο για να μας πει ότι περνάει καλά αλλά δεν τον σκέφτεται το γάμο ακόμα.

Και τώρα διαβάζω τη συνέντευξη του Λιάγκα και παρατηρώ μια από τα ίδια. Η Φαίη Σκορδά μας τρελαίνει καθημερινά με τα σχόλια περί παντρεύομαι, μου αρέσουν τα νυφικά, τι ωραία αυτή η νυφούλα, τραλαλαλά τραλαλό και ο Γιώργος λέει απλά ότι η Φαίη είναι η σύντροφος της ζωής του αλλά για γάμο κουβέντα γιοκ. Και τις ερωτήσεις περί του θέματος νυμφίος στο πλευρό της Φαίης της απάντησε ωραιά ο κυρ Γιώργος.

Πώς την έχουν δει δεν ξέρω αλλά πολύ στρίβειν δια του αρραβώνος μου κάνει το θέμα. Φταίει μετά η Φαίη που νομίζει ότι το Αίγιο είναι Πέλαγο;;;; Έχει τον πόνο της κι αυτή! Άντρες σου λέει μετά! Αμ Γιώργο μου έτσι παιδιάριζε και ο Γρηγόρης.... ο Αρναούτογλου και την έχασε τη Ράνια εντέλει και τώρα ψάχνει να την αντικαταστήσει με ξανθιές συμπαρουσιάστριες κάθε τηλεοπτική σεζόν. Φοβάμαι πως θα έχετε το ίδιο τέλος.

ΥΣ: Χρόνια Πολλά σας είπα; Χριστός Ανέστη; Όχι ε;;;

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...