Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Η αφίσα Πετρέλη – Οικονομοπουλου πολύ με μπέρδεψε


Σε προκαλώ να δεις την αφίσα του νυχτερινού κέντρου Θέα στην παραλιακή. Που λες μπερδεύτηκα η γυναίκα καθώς οδηγούσα και είδα την αφίσα για το σχήμα Πετρέλης Οικονομόπουλος. Στην φωτογραφία ου βάζω αναπαριστώ και την αφίσα. Έχουμε από τα δεξιά και πάνω όπως κοιτάς τον Θάνο και αριστερά και πιο κάτω τον Νίκο. Τα ονόματα όμως που έχει κάτω από τον κάθε καλλιτέχνη είναι ανάποδα. Και αναρωτιέμαι:

  1. Αν ήθελαν να δηλώσουν ότι ο Πετρέλης είναι το πρώτο όνομα γιατί δεν τον έστηναν στα δεξιά και από κάτω να έβαζαν το ονοματάκι του ωραία και καλά; Λες και δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτός είναι η φίρμα, αφού τον έβαλαν ψηλά ψηλά.

  2. Και πες εγώ είμαι ανίδεη και βλέπω μια αφίσα και λέω ωραίο παιδί αυτός ο Πετρέλης, ξανθό και πρασινομάτικο. Και τι παθαίνω που πάω, λέω Πετρέλη και μου εμφανίζετε το μπλεμάτικο μελανούρι και πιστεύω πως χρειάζομαι Δαφνί για να συνέλθω;

  3. Και εν πάσει περιπτώσει, και οι δύο αοιδοί περίπου μαζί έγιναν γνωστοί, ένα Fame Story μπροστά, ένα Dream Show πίσω εκεί θα τα χαλάσουμε;

  4. Άσε που φέτος δεν έχουν τσιμπούρι τον Τσαλίκη στη μέση (χρόνια του πολλά κιόλας) και έτσι μια χαρά θα μοιράζονται τον χρόνο στην πίστα και δεν θα έχουν και τσακωμούς!

  5. Απορώ, πραγματικά απορώ!!!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...