Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Τι φορά η Ζήνα στo Politeia Clubbing



Ξεκίνησε τις εμφανίσεις της η Πέγκυ Ζήνα στο Πολιτεία club στη Θεσσαλονίκη. Το μαγαζί από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του είναι κατάμεστο (κάτι που δεν συμβαίνει για παράδειγμα στο Ρομέο της Έλλης Κοκκίονυ) και εκτός από τα νέα τραγούδια της, η Πέγκυ έκανε και μερικές αλλαγές και στην εμφανισή της.

Ίσως να άκουσε τις γκρίνιες των θαυμαστών της που την είδαν στο Vox όλο το χειμώνα με πολύ απλά ρούχα και ένιωσε την ανάγκη να αλλάξει λίγο βρε αδερφέ και να βάλει και ένα μινάκι...




Αυτό που παρατηρούμε είναι πως αρχικά ξέφυγε λίγο από τη μαυρίλα φορώντας ένα χρωματιστό παγιετέ μίνι φόρεμα. Στις επόμενες εμφανίσεις επιστρέφει στα μαύρα με μαύρο σαλβάρι που σε συνδυασμό με την ψηλή κοτσίδα και τις αυστηρές αφέλειες που υιοθετεί τελευταία η Πέγκυ, θυμίζουν την "Τζίνι και το Τζίνι". Αργότερα, στο λαικό πρόγραμμα βγαίνει με παντελόνι μαύρο (τι έχει παθει πια με τα παντελόνια), λευκό t- shirt και μακρύ μαύρο γιλέκο. Δυστυχώς φαίνεται πως δύσκολα θα δούμε την Ζήνα τόσο λαμπερή όσο φαίνεται στις ζωγραφισμένες αφίσσες της.



Όσο για τα νέα τραγούδια σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Γιώργου Σαμπάνη, έχουν ενθουσιάσει τους Θεσσαλονικείς και ειδικά (εκτός από το Αναθεώρησα που παίζει ήδη), το Πάθος είναι αφορμή (όταν σωπαίνει ένα κορμί), το Μη μου λέτε αλλά και η Γρίζα Οθόνη.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...