Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Δεν γράφουμε μπουρδολογίες!!!


Εντάξει είπαμε δεν είναι και η καλύτερη εποχή για την Ελεονώρα αλλά και όλο αυτό το σύστριγγλο δεν της αξίζει κιόλας. Μπορεί να ισχύει το θέμα με την Παπαρίζου, μπορεί να έκανε τη βλακεία φάρσα της Πρωταπριλιάς αλλά να μην την βγάλουμε και άχρηστη.

Ίσως είναι υπερβολική και η στάση της αλλά και όλοι εμείς της τα χώσαμε πολύ, θα παραδεχτώ ως έντιμη ΚΑΤΙΝΑ...ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩς ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ yupi.ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΣΧΥΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ. ΝΑΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ. ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ. Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΕΑΜΕΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ. KAI ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ. Αν πάλι πιστεύουν κάποιοι πως έχουμε τόσο μεγάλη φαντασία, ευχαριστούμε! Και δεν είναι τυχαίο το πόσο πολύ κόσμος το γνώριζε και ειδικά οι φανς της Έλενας.


Βέβαια, υπάρχουν άλλοι που έχουν ξεφτιλίσει και ξεφτιλιστεί χειρότερα στην ελληνική tv και κανείς δεν τους έχει πιάσει στο στόμα του. Υπάρχουν κάποιοι που θα έκανα τα πάντα για λίγη δημοσιότητα, αρνητική ή θετική. Και αν μη τι άλλο έχει δουλέψει και αυτό το κορίτσι πολύ και πολλά χρόνια τώρα και έχει κάνει και χαμαλοδουλειές δημοσιογραφικά. Δεν ξεκίνησε από το μόντελινγκ ούτε ξεφύτρωσε ως παρουσιάστρια ένα πρωί. Και επειδή την είδαμε και πολύ στεναχωρημένη σήμερα στο δελτίο (με το ζόρι το έλεγε) θα της πούμε κουράγιο. . .

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΣΑς ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΧΑΡΙΚΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

apo thn polh erxomai....

Ανώνυμος είπε...

Απαίσια τα σχολιά σας για την Δέσποινα Βανδή. αν ήταν ηλίθια δεν θα έκανε τόσο μεγάλη καριέρα!!! Νομίζω ηλίθια είναι τα σχόλιά σας!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...