Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Δεν λέει να στεριώσει σε μαγαζί η Λαίδη Άντζελα


Ας κάνει ένα ευχέλαιο αυτή η Λαίδη Άντζελα Δημητρίου, γιατί δεν την βλέπω να στεριώνει σε νυχτερινό μαγαζί. Η Οδύσσεια του νυχτοκάματου για τη φετινή σεζόν ήταν κάτι παραπάνω από κουραστική για τη Λαίδη που σαν το τσιγγανάκι γυρνά από μπουζουκερί σε μπουζουκερί.

Αρχές Οκτωβρίου ξεκίνησε να εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο Μaya Maya στο Μπουρνάζι. Εκεί πήρε στο πλευρό τις τους Ματθαίο – Γιαννούλη (που την προηγούμενη χρονιά είχαν ανταλλάξει λόγια βαριά) για να τους διώξει λίγο αργότερα. Για μικρό χρονικό διάστημα συνέχισε να εμφανίζεται στο Μπουρνάζι. Έλα όμως που την χτύπησε η οικονομική κρίση και το μαγαζί έκλεισε. Η Λαίδη βγήκε και πάλι στη γύρα και τελικά κατέληξε αρχές του χρόνου στο φρέσκο κέντρο Ηχοδρόμιο στη Συγγρού. Εκεί έκανε μια ωραία συνέντευξη τύπου και μετά από δύο – τρεις εβδομάδες το πολύ σταμάτησε τις εμφανίσεις γιατί όπως υποστήριξε η ίδια η αοιδός δεν την πλήρωνε ο επιχειρηματίας και οι επιταγές που της έδινε αποδείχτηκαν ακάλυπτες.

Έτσι η ξεριζωμένη Λάιδη συνέχιζε την Οδύσσεια. Πριν από ένα μήνα περίπου με πολύ χαρά ανακοίνωσε τη συνεργασία της στο κέντρο Χάντρες με τον Βασίλη Τερλέγκα. Οι δύο τραγουδιστές μίλησαν στα κανάλια για το δεμένο πρόγραμμα που παρουσιάζουν και τις προσιτές τιμές ειδικά στην περίοδο της κρίσης. Και έτσι κι εγώ είπα μήπως και κάνω Ανάσταση στις Χάντρες με την Άντζελα. Ουχί όμως. Πήρα τηλέφωνο και το μαγαζί είχε κλείσει.

Σήμερα και ώ του θαύματος κυκλοφόρησε στους δρόμους νέα αφίσα της Λαίδης που επιστρέφει από 24 Απριλίου στο κέντρο MAYA MAYA στο Μπουρνάζι και πάλι και επειδή της άρσε η παρέα, είπε να πάρει και τον Βασίλη Τερλέγκα ΜΑΖΊ Της. Καλό θα ήταν να έχει αναρτημένο σύνθημα στην αφίσα που θα ειδοποιούσε το κοινό της πως οι εμφανίσεις θα είναι περιορισμένες, γιατί όπως το βλέπω η φετινή χρονιά δεν την ήθελε!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

apla respect sth laidh pou mas ekane thn timh na ksakatevei sto bournazi exontas mazi ths thn kaluterh epilogh...ton billara...

Ανώνυμος είπε...

garpse lathos "ksanakatevei"

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...