Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Παπούτσι από τον τόπο του..και είναι μπαλωμένo



Ένα άλογο στάθηκε αφορμή για να μάθω πως ο Νίκος Οικονομόπουλος τα έχει με την συντοπίτισσα του, πατρινιά και Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κούκιου. Να σημειώσω εδώ πως πιο κρύα Σταρ Ελλάς και πιo βούρλο δεν είχα δει ποτέ μέχρι σήμερα. Ακόμα και η Τζούλια που τον είχε χάσει ένα χρόνο πριν το στέμμα στη στροφή, πιο γλυκιά μου είχε φανεί. Που λες λοιπόν τέσσερις τα χαράματα το πατρινό ζευγαράκι οδηγούσε με κατεύθυνση το home sweet home του. Στο ύψος του Ασπρόπυργου, έπεσαν πάνω σε ένα σκοτωμένο άλογο που κείτονταν στη μέση του δρόμου. Αυτά με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Βαρέθηκα.

Το ζουμί είναι αλλού φίλη μου. Ο κούκλος Οικονομόπουλος είναι ζευγαράκι με την Κούκιου. Μη χέσω δηλαδή! Καταλαβαίνω βρε Νίκο μου πως η μαμά σου σου είπε να πάρεις κορίτσι από τον τόπο σου. Υπάρχουν κι άλλες πατρινιές σαν τα κρύα τα νερά. Εσύ μόνο το ΚΡΥΑ κράτησες;;; Εγώ θα διατηρήσω την ελπίδα μου! Ελπίζω η ιστορία με την Διονυσία Κούκιου και το ατύχημα με το άλογο να κολλάει στο ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. Μην την πάθω την κατάθλιψη Χριστουγεννιάτικα.


3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

oxi re paidia..kai hlpiza oti o Nikos tha eixe kalytero gousto..epishs na epishmanw oti to palikari mas einai apo katw Axaia opote as thn afhsei thn xazh Patrinia na brei kamia allh apo ton topo tou...!!!

Ανώνυμος είπε...

ααα ρε νικο δεν καταλαβες,οτι σε αγαπω,απο τη παωαγια σωθηκες,δεν πηραζει θα καταλαβεις καπια στιγμη οτι σε αγαπαω στα αληθεια και δεν υποκρινομαι,,........ανναμαρια....κελ..

karakatina είπε...

me pono, etsi giati einai poly krimaaa ouffff

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...