Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Αχ Αννούλα σ' έφαγε ο χιονιάς

Είπα να ευθυμήσουμε λίγο, μέσα σε όλο τον παραλογισμό των τελευταίων ημερών. Της Αγίας Άννης σήμερα και κάπως αλλιώς τα είχε υπολογίσει μια άλλη Αννούλα αλλά την έφαγε ο χιονιάς... της μολότοφ.
Είπε η γυναίκα τόσο καιρόν έχω να βγάλω σιντί, τόσες δεκαετίες έχω να υπάρξω μόνη χωρίς Καρβέλα, ας κάνω λίγο ντόρο. Τις τελευταίες εβδομάδες έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια και πρώτη εγώ θα το ομολογήσω. Τί ψεύτικους χωρισμούς με το πιπίνι της, τι εορτασμούς των γενεθλίων του πιπινιού, τι δηλώσεις φωτιά για τον Καρβέλα με την Πάνια, όλα τα έκανε ΟΛΑ.

Και τελικά είπε να προγραμματίσει την κυκλοφορία του νέου σιντί την ημέρα της ονομαστικής της γιορτής, 9 του Δεκέμβρη. Και να η διαφήμιση και δώσε η διαφήμιση. Τίποτα! Όλα στραβά της πήγαν της Αννούλας! Έσι όπως το βλέπω, με τόση λίγη προβολή το ''Απαγορευμένο'' κατέληξε ''Παραπονεμένο'' και η Αννούλα έγινε παγωτό από το χιονιά! Άντε και του χρόνου.


1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

ποσοι χιονιαδες την εχουν φαει απο οταν εφυγε για Αμερικη δεν ξερω...!!!σε εχουμε βαρεθει πια..σε ξερουν οι γιαγιαδες μας..θες να σε μαθουν και τα δισεγγονα μας????εξαφανισου πριν σου πεσει καμια μυτη σαν τον γνωστο τραγουδιστη!!!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...