Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Η Λαίδη και οι αλήτες


Θυμάσαι καλή μου συγκουτσομπόλα που πριν λίγο καιρό είχε πρεμιέρα η Λαίδη Άντζελα σε μπουζουκιερί των Δυτικών Προαστίων; Θυμάσαι που μαζί της ξεκίνησαν να τραγουδούν και οι Βαζαίος- Γιαννούλης; Ε ΞΕΧΝΑ το. Γιατί οι νησιώτες Βαζαίος- Γιαννούλης τα μάζεψαν τα μπογαλάκια τους και πήγαν στο μαγαζί που είχαν παλαιόθεν τσακωθεί με την Άντζελα και πλέον τραγουδούν μαζί με τον ΛΕ.ΠΑ και τον Βοσκόπουλο.

Τι την ήθελαν την επανασύνδεση με την Άντζελα που για να θυμίσουμε είχαν σκοτωθεί πριν τρία χρόνια που τραγουδούσαν και πάλι μαζί. Και αφού φέτος είπαν να δώσουν τόπο στην οργή, λίγες μόνο ημέρες μετά την πρεμιέρα στο Μπουρνάζι, η Άντζελα τους απαξίωσε ΚΑΙ ΠΑΛΙ σαν καλλιτέχνες και ανθρώπους και τους ανακοίνωσε πως τελικά δεν χωρούσαν στο πρόγραμμά της. Γιατί της Λαίδης, μετά τα τόσα τελευταία επιτυχημένα σιντι, και φρέσκα σουξέ δεν της φτάνουν ούτε πέντε ώρες ερμηνείας.

Έτσι, το δίδυμο σαν άλλοι αλήτες έφυγαν από τη λαίδη και κούρνιασαν στην αγκαλιά του ΛΕΠΑ. Ελπίζουμε το πάθημα να τους έγινε μάθημα, γιατί η Λαίδη δεν συγχωρεί κανένα, ειδικά αν δεν έχει μπροστά της κάποια τηλεοπτική κάμερα, ανοιχτή.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...