Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Πάει ο Αμανατίδης, μπρος πίσω στον Καραφώτη


Αυτή η Μάρω Λύτρω τι κακό έχει; Κάθε φορά που χωρίζει με τον Αμανατίδη και τον κάθε Χ τυχαίο γκόμενο, αποφασίζει να απαντήσει για χιλιοστή φορά στις ερωτήσεις περί Καραφώτη. Και να σου τα δεν μετανιώνω για όσα είχα πει γι' αυτόν, και ναι υπέφερα, και ναι έχω να τον δω δύο χρόνια, και όχι δεν ξέρω τι θα έκανα αν τον συναντούσα τυχαία(με την Κατερίνα- Αλίκη) και άλλα τέτοια κωμικά! Βρε κορίτσι μου, θα έρθω να συμφωνήσω με την καναδή- πρώην πεθερά σου: Είσαι του τρελλού;


Γιατί έτσι όπως τα λες καταλάβαμε πως φτυσμένο τον είχες τον κακομοίρη τον Γιάννη και πονάει το δοντάκι σου ακόμα για τον Κωστάκη! Τι εμμονή να απαντάς όταν σε ρωτάνε για εκείνον; Ακόμα θυμάσαι όλες τις λεπτομέρειες του χωρισμού είναι δυνατόν; Δηλαδή θυμάσαι και τι νούμερο ήταν η παντόφλα που του πέταξες στο κεφάλι εκείνο το βράδυ του χωρισμού (όχι με τον Αμανατίδη αλλά με τον Καραφώτη); Τεσπά!Το λιγότερο που μπορώ να ντύσω(μέσω photoshop) τον Καραφώτη Άγιο Βασίλη!Άντε Μάρω μου... Καλά Χριστούγεννα... και Καλές μοναξιές!!!

6 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ωραια η φωτογραφηση στο περιοδικο!!
Δεν φταιει η Μαρω που ολο τον προηγουμενο καιρο ο Καραφωτης ειχε γεμισει τις συνεντευξεις του με αναφορες σε αυτην κι ο δημοσιογραφος αναγκαστικα εστιαζει σε αυτο το θεμα.
Και απαντα ξεκαθαρα η Μαρω οτι εχει βαρεθει με το ολο θεμα: "
-Δεν θα ήταν ωραίο να ξαναμιλούσατε;

-Κανένα σχόλιο. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι' αυτό το θέμα. Αρκετά το έχω κάνει. Δεν είναι μέρος της ζωής μου, δεν έχουμε ιδωθεί δύο χρόνια, τι θα μπορούσα να πω; Ο καθένας προχώρησε τη ζωή του, κάναμε καινούργιες σχέσεις. Έχει καταντή­σει βαρετό. Δεν είναι ότι έχω πρόβλημα. Απλώς, δεν ξέρω πια τι να πω γι' αυτό το θέμα."

karakatina είπε...

μου φαινεται απλα λιγο αστειο, τωρα που χωρισε να δεχεται να απανταει ξανα σε ερωτησεις που περιεχουν τις λεξεις Κώστας Καραφώτης!!εδωσε κι αλλες συνεντευξεις και ειχε απαγορεύσει τέτοιες ερωτησεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παντως παιδια οι επωνυμοι δεν εχουν την πολυτελεια να διαλεγουν τις ερωτησεις που τους γινονται κι ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος εχει μια εμμονη εδω και χρονια να επαναλαμβανει μονοτονα τις ιδιες ερωτησεις, μολονοτι δεν υπαρχει θεμα. Και στον Πρωινο καφε σημερα σχολιασαν ποσο αδιακριτες ερωτησεις της εκανε ο δημοσιογραφος.

Ανώνυμος είπε...

Η Μάρω απλά απάντησε πως βαρέθηκε το θέμα και ουσιαστικά δεν μιλησε για τον συγκεκριμένο τραγουδιστή καθόλου. Αν κάποιοι δημοσιογράφοι θέλουν να το επαναφέρουν συνέχεια το θέμα επειδή κάποιος τον τελευταίο εναμιση χρόνο μιλούσε στις συνεντεύξεις του (όπως φάνηκε από τις ερωτήσεις του ΟΚ) περισσότερο για τη Μάρω απότι μίλησε τα 3 χρόνια που ήταν μαζί δε φταίει η Μάρω.

karakatina είπε...

Συγνωμη κιολας αλλα η κυρα Μάρω πήρε την ευθύνη να απαντάει σε αναγνώστες και να δίνει συμβουλές για σχέσεις στο yupi.gr. Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να ξέρει να απαντά και σε ερωτήσεις (πονηρές ή μη ) των δημοσιογράφων.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΩ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΓΑΤΙ Η ΜΑΡΩ ΕΛΕΓΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΦΩΤΗ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ Η ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΑΣΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...