Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Το δράμα της Ηλιάδη βγήκε στο σφυρί της ΤV


Οι κυρίες Δρούζα, Θρασκειά και Στεφανίδου αποφάσισαν να συμπαρασταθούν στο πένθος της Αγγελικής Ηλιάδη, η κάθεμια με τον δικό της τρόπο.
Η Δρούζα όπως και όλο το ΣΤΑΡ μοίρασαν την περιουσία, διάβασαν τη διαθήκη και ρύθμισαν τα χρέη του εκλειπόντος. Η κυρία Θρασκειά ακολουθώντας τη γραμμή του ΑΛΤΕΡ φρόντισε να μας δείξει στιγμή προς στιγμή την κηδεία και να κάνει τάχα κύκλο αγκαλιάς και αγάπης γύρω από την Αγγελική.Και last but not least η Στεφανίδου μίλαγε δύο ώρες με τον υπερδημοσιογράφο στέφανο Χίο για τον Μπάμπη και τα χρέη και τις απειλές που δεχόταν και τόνιζε πως η Αγγελικούλα δεν ήξερε, η Αγγελικούλα αυτό, η Αγγελικούλα το άλλο.
ΕΛΕΟΣ. Κυρία Δρούζα μου έχεις και συ παιδί. Έτσι θα ήθελες να μιλάνε για σένα και την μοιρασιά της περιουσίας σου με το που κλείσεις τα μάτια; Κυρία Θρασκειά, αγοράστε κανένα cd της Ηλιάδη γιατί μάλλον πιο πριν δεν την γνωρίζατε, ότι είχατε ακούσει στη θητείας σας δίπλα στον πρώην σας τον Αρναούτογλου.
Και τέλος κυρία Τατιάνα μας, εσείς δεν ήσασταν καλέ που κράζατε την Ηλιάδηότι έκρυβε την εγκυμοσύνη της; Εσείς δεν θάβατε τον θανόντα κάποια χρόνια πριν, υιοθετώντας τις απόψεις των γονιών της Ηλιάδη πως τάχα την ποτίζει τσίπουρο και άλλα αλκοολούχα; Τώρα έγινε Αγγελικούλα; Υποτίθεται κυρία Σεφανίδου, πως είχες ξεπεράσει την εποχή του "Φύλλο και Φτερό.
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ! Αφήστε την κοπέλα να θρηνήσει. Τον άντρα που είχε δίπλα της τον γνώριζε όσο κανένας. Η καρδιά αποφασίζει ποιον θα αγαπήσει. ELEOSSSSSS

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

joshua είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...