Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Άλλη παιδί δεν έκανε, μόνο η Σίσσυ το Μαραντίνη junior


Σε προκαλώ!Κάνε μια προσπάθεια να δεις το ‘’Μες την καλή χαρά’’. Και δεν έχω πρόβλημα με τη Γερμανού που είναι ελεύθερη και ωραία και καλά κάνει. Εκείνη που με τρελαίνει είναι η Σίσσυ. Πάει καλεσμένη ανύπαντρη κοπέλα άνω των 20 ετών; Θα την ρωτήσει πότε σκοπεύει να παντρευτεί. Πάει καλεσμένη επώνυμη παντρεμένη χωρίς παιδί; Θα την ρωτήσει πότε σκοπεύει να γίνει μάνα. Έχει θέμα σχετικό με παιδιά, εγκυμοσύνη και άλλα τέτοια χαρούμενα; Θα πάρει το λόγο το Σισσάκι να πει την άποψή της, πως το βίωσε εκείνη. Μέχρι και σήμερα στο θέμα με τα προβλήματα λόγου που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, πάλι τον εαυτούλη της εξυπηρέτησε. Και να σου τα: «Εμένα ο μικρός λέει αυτό και εκείνο και μπλα μπλα μπλα».

Και εγώ λέω: Κου και Ο μας κάνει ΚΟ. Δηλαδή ΚΟΨΕ τις μαλακίες πριγκίπισσα Σίσσυ. Και άλλες έκαναν μωρό, αλλά δεν κάνουν κι έτσι. Ξεχνάς πως πριν κάτι χρονάκια τα μπουτάκια σου έδειχνες κι εσύ στο γυαλί, όντι συμπαρουσιάστρια του Θέμου; Κάτι σαν η Σάσα Μπάστα του τότε; Τώρα ξαφνικά κάνεις delete και το παίζεις χαρωπή μανούλα;ΕΛΕΟΣΣ!

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Κατίνα τα γράφεις πολύ καλά!!!!

Πολύ μου αρέσουν τα γραπτά σου!

Ένα θα σου ζητήσω μόνο, να αφήνεις κανένα κενούλι γιατί δυσκολεύομαι να διαβάσω, είναι και μικρό το λαπτομ μου.

Και γράψε και κάτι για το Ρουβά, πώς σου φάνηκε η κόρη του;

karakatina είπε...

ευχαριστω για τα καλα λογια, το κενουλι θα το προσπαθησω!!!ειμαι και φρεσκια στοβ κουρμπέτι, Ρουβάς έρχεται συντομα, μας προλαβε η επικαιρότητα βλεπεις!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσόστομη!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...