Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Ράψτο επιτέλους Δεσποινάκι


Αγαπητή κυρία Βανδή, κλείστε το στοματάκι σας επιτέλους. Απάντησε λέει η Δέσποινα στις κατηγορίες που δέχτηκε μετά τη δήλωσή της σε ραδιοφωνικό σταθμό πως θα προτιμούσε να πεθάνει παρά να μείνει ανάπηρη. Δικαίως λοιπόν ο πρόεδρος της παραολυμπιακής επιτροπής κύριος Σταυριανόπουλος της τα έχωσε άσχημα.
Η Βανδή υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας πως μετά το τροχαίο που είχε βρέθηκε σε μια στιγμή προσωπικής αδυναμίας και έκανε την συγκεκριμένη δήλωση. Για να μαζέψει τι: τα ασυμμάζευτα; Άσε που τόλμησε να κάνει τη δήλωσή της αυτές τις ημέρες που έχουμε την Παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρίες.
Δέσποινά μην ανησυχείς. Έχεις το φαν κλάμπ σου να σε υποστηρίζει. Ξέρω σου έπεσαν όλα μαζί, ήταν και αυτές οι φήμες περί χωρισμού με τον Ντέμη. Βέβαια, δεν νομίζω ότι η βλακεία της Δέσποινας οφείλεται στο ταρακούνημα εγκεφάλου που έκανε το πρόσφατο τροχαίο της. Ας προσέξει λίγο μήπως το νυστέρι από τις πολλές πλαστικές τρύπησε κάτι που δεν έπρεπε. Είδες τον Μαικλ Τζάκσον πως κατέληξε- μουσουλμάνος και με μπούργκα, και η μυτούλα του πολύ μου θυμίζει αυτή της Δέσποινας!!!!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά να ηρεμήσουμε λίγο... δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Δεν μ'αρέσει η Βανδή, τη σιχαίνομαι θα έλεγα, επίσης έχω υπάρξει ΑμΕΑ για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Δεν είναι τόσο τραγικό αυτό που είπε. Η γυναίκα εξέφρασε την προσωπική της άποψη, προσωπική αντίδραση. Δεν κατηγόρησε κανέναν. Μην τρελλαθούμε τελείως.

karakatina είπε...

Εχεις ενα δικιο, να ηρεμησουμε, απλα οταν μιλαμε για δημοσια προσωπα όπως η Δέσποινα, θα πρέπει αυτά να είναι λίγο πιο προσεκτικα απο τους υπολοιπους. Η γυναικα αυτή αποτελεί πρότυπο για πολλά παιδιά...

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...