Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Θέλεις Ρουσφέτι? Πες το στον Πουνέντη



Το να είσαι μία από τις 5000 φίλες και φίλους του Facebook, ενός γνωστού έλληνα ραδιοφωνικού παραγωγού και κρατούντα υπεύθυνης θέσης σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία στη χώρα μας(Του Μάκη εννοούμε, του Πουνέντη καλέ, σου δίνει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα: να βλέπεις πόσοι τραγουδιστές τον παρακαλάνε και πόσοι επίδοξοι τραγουδιστές τον γλύφουν για να παίξει κάποιο τραγουδάκι τους στην εκπομπή του.
Πόσο μάλλον όταν δεν του στέλνουν τα μηνύματα σε προσωπικό επίπεδο και τα αναρτούν στο Wall του. Από τα καλύτερα παρακάλια μπορώ να πω πως είναι αυτό του άσημου ριαλιτοτραγουδιστή που ακούει στο όνομα Φίλλιπος Κτενάς. Τον έχει πεθάνει στα μηνύματα τον παραγωγό από τα οποία ξεχώρισα:

Filippos Ktenas wrote at 09:39
...psahno deyteri doylia na ziso,me afisane xevrakoto ma otan erthei i ora na psifiso,mayro dagoto...new song by filippos.
Filippos Ktenas wrote at 10:32
kalimera maki eyhomai na eisai kala...prepei na soy eirthe kainoyrio kommati moy me titlo ''oneira glyka akoyse to se parakalo...
Filippos Ktenas wrote at 06:41
makiiiiiiiii,ti kaneis vre psihi;soy etoimazo neo tragoydi,oneira glyka...

Η εκείνο του ακόμα πιο άσημου τραγουδιστή Αντρέα Κωνσταντινίδη (γνωστού από το σουξέ με την βασίλισσα της πίστας! Τζούλιας Αλεξανδράτου «Μόνο για σένα καίγομαι και λιώνω»):

Andreas Konstantinidis wrote at 14:54
Maki thelo ! , N Ta poume!

Υπάρχουν βέβαια και ακόμα πιο επίδοξοι που κάνουν πλήρη περιγραφή του τι ζητούν ακριβώς:
Apostolos Melis wrote at 06:53
Πολύ καλημέρα σας..Είμαι ο Καλλιτέχνης που σας χαιρέτησε στο Ποσειδώνειο(Φίλος του Μαρκογλου)..Σας ξαναδίνω το ολοκαλινουργιο site μου να ακόυσετε τα τραγούδια του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 3 ΚΑΙ 4 που πιστεύω ότι μπορεί να γίνουν hit..Ρωτήστε και τον Μάρκογλου..www.apostolosmelis.gr Καλή συνέχεια..
Αλλά υπάρχουν και άλλοι με περισσότερο χιούμορ:

Nikos Tourtounis wrote at 22:01
NA RTHW NA BGALW DISKO TWRA H NA PERIMENW OTAN THA PIOUME EKEINO TON RHMADI TON KAFE?
Tasos Avokatidis wrote at 18:41
MAKI KALISPERA EIMAI O( 8 3 7 )!!!!!!! SOU LEI KATI????? THELO NA TA POUME!!!!

Οπότε για ρουσφέτι (ραδιοφωνικό) τρέξτε στο Μάκη!!!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

ki epsaxna tropo na vgalw disko.... maki sou rxomai...!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...