Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Μικρά φτυαράκια!!!!!

Αχ, ουφ, άργησα! Είναι που διάγω μια εποχή προσωπικής ευτυχίας αγαπημένη μου αναγνώστρια, παύλα αναγνώστη. Και εκεί που μου έβγαινε το φαρμάκι ευχάριστα, έχω πέσει σε αυτό που λέμε αντίθετο της κατάθλιψης. Απλά σήμερα είπα να κάνω ορισμένες επισημάνσεις σε διάφορα ζητήματα που έπεσαν στο τραπέζι της show biz!!!

ΦΤΥΑΡΑΚΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 1: ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ


βαπτίζεις το παιδί σου και θα πας ξυπόλητος στα αγκάθια χωρίς το σεκιουριτά σου; Από που να ξεκινήσω. Προσφάτως βάπτισαν τη μοναχοκόρη το εκλεκτό ζεύγος Αιβάζη - Κορινθίου. Στο λαιμό μου κάθετια ακόμα εκείνος ο μάρσιπος των 2000 ευρώ που φορουσε ο Γιάννης την ημέρα που το ζεύγος έβγαινε από το μαιευτήριο. Από εκεί κατάλαβα ότι πρόκειται για υψηλό μωρό ή για αλλοπαρμένους γονείς. Και ήρθα να επαληθευτώ. Βάπτισε το ζεύγος στην Κερατέα την μικρή μπέμπα που πήρε το όνομα Ισμήνη και μαζεύτηκε σου λέει η Εσπρέσο μια φρούρά σεκιουριτάδων που τη φοβήθηκε το μάτι σου. Τέτοια σεκιουριτοειδή είδαμε και στην βάπτηση του υιού Παναγιωτοπούλου (της αλλοπαρμένης θεατρολόγου) - Κορακοξενίδη. Τα ίδια και χειρότερα στο γάμο και βάπτιση μαζί του υιού Μαραντίνη - Χρηστίδου. Βρες ουστ! Κακομαθαίνετε τα μωρά και θα θέλουν έναν Κεβιν Κοστνερ όταν μεγαλώσουν. Και όχι τιποτα άλλο, τούτος το έριξε στο τραγούδι!


ΦΤΥΑΡΑΚΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 2: Τσιμτσιλη in love!!!!


έρωτας φρέσκος στη σόου μπιζ.
Το panorama press τσίμπησε τον κους κουςολογο Στέφανο Κωνσταντινίδη σε ρομαντικό τετατετ με την πρώην πανελίστρια και νυν κεντρική παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή! Αυτό το καπάρωμα που συμβαίνει με τις παρουσιάστριες γκόσιπ εκπομπών ξεπερνά και το μύθο μοντέλων με αθλητές. Έχεις εκπομπή κους κους; Βρίσκεις άντρα. Από που ναρχίσω: Σκορδά, Λόη, Λαμπίρη, Μελέτη(θυμάσαι μοναξιές που είχε όσο ήταν στον Καφέ), Καραβάτου...ΗΜΑΡΤΟΝ.



ΦΤΥΑΡΑΚΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 3: ξανά μαζί Ηλιάδη - Τατιάνα


Αυτή τη συνάντηση την περίμενα. Δεν πέρασε ένας χρόνος που η Αγγελική Ηλιάδη άνοιγε την καρδιά της στο Αξίζει να το δεις και στην Τατιάνα Στεφανίδου, με τον Μπάμπη Λαζαρίδη στο πλευρό της. Σήμερις, οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στα πλατώ της εκπομπής για να γράψουν την πρώτη εκπομή της Τατιάνας. Φυσικά, η Αγγλική είναι πλέον μόνη και όπως αποκάλυψε η Τατιάνα είναι φίλη της, τη στήριξε όλο αυτό το διάστημα και ήρθε η ώρα και η ίδια να την στηρίξει στην πρεμιέρα της.Τώρα γιατί η Τατιάν δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο, δεν το ξέρω. Θα της θυμίσω ότι σε προφορικές συμφωνίες έπαιζε και η Μπουμπούκα Ευγενία Μανωλίδου, και στέλνει εξώδικα τώρα.


ΦΤΥΑΡΑΚΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 4: ΕΜ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗ ΜΟΥ


Τώρα του θυμήθηκε του Καραφώτη και συγκεκριμένα στον φακό της Πρωινής Μελέτης, να πει γιατί χώρισε με την Κατερίνα Παπουτσάκη! Βρε καλέ μου, πότε μας εξομολογήθηκες ότι τα είχατε; Έπειτα, το κορίτσι είχε τόσες σχέσεις μετά από σένα. Περσινά ξυνά σταφύλια θυμάσαι; Και εμπάσει περιπτώσει: ένας κύριος δεν μιλά ποτέ για τις σχέσεις του. Και συ μία με την Παπουτσάκη, μία με τη Λύτρα, τις έχεις ξεσκίσει στο κουτσομπολιό.

4 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

τελικά είσαι μεγάλη κατινάρα όταν γράφεις και μιλάς για τον καραφώτη να ξεπλένεις πρώτα το στόμα σου τσόκαρο

Ανώνυμος είπε...

poly kala ta eipes gia ton Karafoti!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την προσωπικότητα.... Ενας καράβλαχος υπερτιμημένος και καβαλημένος που ξεπουλάει τα πάντα για να προβληθεί......

Ανώνυμος είπε...

san poli de diatumpanizei twra teleutaia stis sinenteukseis tou oti "de milaw gia ta proswpika mou kai den exete akousei tipota apo tote pou xwrisa me tin papoutsaki" simplironontas panta fusika to logo pou xorise ktl ktl
les kai to exei agxos na apodeiksei oti de milaei gia ta proswpika tou (ti stigmi pou mila gia auta se kathe sineneuksi tou)

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...