Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Πετσί και κόκκαλο η Ηλιάκη


Πρεμιέρα είχε χτες η κουσκουσιάρα εκπομπη Δέστε τους στον Άλφα. Εκεί έκανε το come back του ο Νίκος Μουτσινάς (μετά το βίαιο κόψιμο του Καφέ πέρσι αλλά και τα πισωγυρίσματα στον Αρναούτογλου), ανέδειξε τα τηλεπαρουσιαστικά του ταλέντα ο σουπερ τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης που μετά κάνει υπερωρίες στο Θέα (στο πλάι του Γιώργου Μαργαρίτη) αλλά και ο χαμένος νικητής του Fame Story 1 Νότης Χριστοδούλου (είχε κάνε πέρασμα με παιχνίδι αλά Αλλαξέ το στο Star αλλά ούτε η μάνα του που της έχει αδυναμία δεν το είχε δει). Εκεί και η Σταρ Ελλάς Δήμητρα Αιγινίτη.

Στην παρέα τούτη, υποτίθεται ότι κεντρική παρουσιάστρια μαζί με το Μουτσινά είναι και η Μαρία Ηλιάκη που άφησε πίσω το Κους Κους και είπε να αναλάβει ρόλο πρωταγωνιστικό. Μάλιστα το Μαράκι έχει μείνει πετσί και κόκκαλο και όλο το καλοκαίρι έραψε το στόμα του για να καταπλήξει τα πληθη. Φαίνεται βέβαια πως το έραψε για τα καλά το στοματάκι, αφού χτες με δυσκολία έκλεβε ατάκες. Όπως μάλιστα της σχολίασε και ο πάντα καυστικός Μάκης Πουνέντης σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής, της είπε:
Μαράκι μου μια κούκλα ήσουν αλλά κουβέντα δεν σταύρωσες. Η Μαρία σήμερα πήρε και βιταμίνες γιατί αισθανόταν μεγάλη αδυναμία, αποτέλεσμα της εξαντλητικής δίαιτας.

Πάντως, την αλήθεια να την πω, η Μαρία βόλταρε στη Νέα Σμύρνη τελευταία, και έχει όντως γίνει στυλάκι. Τουλάχιστον και κεντρική παρουσιάστρια να μην καταλήξει θα της μείνει το κορμί που έφτιαξε με θυσίες!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΡΑΨΩ;ΑΣ ΦΑΩ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...