Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Εδώ το καλό το φτυάρι


Καλή μας εβδομάδα! θα ήθελα να απολογηθώ για την αποχή μου από τα γενόμενα της προηγούμενης εβδομάδας αλλά δεν είμαι και μπακάλισσα αγαπημένε μου αναγνώστη.

Δηλαδή τι θέλεις; Να μπω στη διαδικασία να φτυαρίσω τον χωρισμό λέι, του Νίνο με τη Δούκισσα; Δηλαδή, αν τους δω μαζί με το που θα κάνει πρεμιέρα το κοριτσάκι (η Δούκισσα) δεν θα στραβώσω και γω, κι εσύ μαζί που ασχοληθήκαμε με ακόμα έναν face χωρισμό;

Ν' ασχοληθώ με τα τερτίπια του Καρατζαφέρη και τις δήθεν προτάσεις για βουλευτικά αξιώματα που έκανε στον Ψινάκη; Θεά αγάπη, αλλά την Τσιτσιολίνα που είχαν εκλέξει στην Ιταλία, την γειτόνισσα, δεν θα την έφτανε με τίποτα.


Nα πω ότι είμαι τυχερή που έζησα για να δω την Σταματίνα Τσιμτσιλή κεντρική παρουσιάστρια του TV WEEKEND; Ε όχι, θα το εξομολογηθώ. Βάσια Λόη λέω και κλαίω. Εκεί που κατέβαζα την μπριζόλα μου με χαρά κάθε Σ/Κ μεσημέρι, τώρα βλέπω την Σταματίνα και με δυσκολία καταπίνω. Μου έκατσε στο λαιμό που λένε.

Να τρελαθώ που ντύθηκε Νυφούλα και η Μαρία η Άσχημη, κατά κόσμος Αγγελική Δαλιάνη; Ε αυτά τα γάμος και βάπτιση μαζί, και πάω με τούλια και πέπλα να πάρω την ευχή του παππά με λευκό νυφικό και ενώ έχω κάνει και μωρό, πολύ μου τη δίνουν. Να πας κυρία μου ωσαν την Κέλυ Κελεκίδου. Με την κοιλιά τούρλα αλλά πριν τα γεννητούρια.

Ουφ κουράστηκα, ημαρτον.

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ (ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ)ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ
FORADA

karakatina είπε...

ma me tetoia pou ginontai...ti na peis

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...