Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Abert Alert: Χάθηκε ο Αντρέας

Σαν χτες μου φαίνεται που είχε πρεμιέρα πάλι η Χριστίνα Λαμπίρη με το Super Σταρ, πανελίστρια η Δήμητρα Ρουμπέση και guest star ο Ανδρέας Μικορύτσικος να την αρπάζει μέσα από το στούντιο. Και πάλι, ένα χρόνο μετά ασσχολούμαστε ξανά με το ζεύγος Ρουμπέση - Μικρούτσικου και αυτή τη φορά το διαζύγιό τους.

Η Δήμητρα που λες, συνεχίζοντας ως πανελίστρια της Χριστίνας Λαμπίρη, βγήκε να εξομολογηθεί το δράμα της. Γιατί αν δεν ακούσει τα προσωπικά σου προβλήματα το αφεντικό σου, ποιός θα τα ακούσει. Η Δήμητρα ψάχνει τον Αντρέα. Ας μιλήσει κάποιος με το Χαμόγελο του Παιδιού, να κάνουμε κινητοποίηση εύρεσης του μικρού Μικρούτσικου. . .

Τον ψάχνει που λες πριν από το καλοκαίρι για ποιό λόγο λες αγπμένε αναγνώστη; Μα για να της βάλει μια τζίφρα στο πολυπόθητο διαζύγιο. Όχι τελικά το ζευγάρι δεν είναι επίσημα χωρισμένο όπως είχαν βγει και είχαν πει κάποιοι αλλά η Δήμητρα έχει υπογράψει ενώ περιμένει ακόμα την υπογραφή του Αντρέα.

Ο Μικρούτσικος από τη μεριά του, ως πατρινός και ως άντρας την υπογραφή του όπως.... και άλλα πράγματα προσέχει πού τα βάζει. Το αγόρι δεν απαντά στα τηλέφωνα και στα μηνύματα της Δήμητρας, η οποία δεν ξέρει πού να τον βρει (όλοι εμείς οι υπόλοιποι ξέρουμε ότι είναι στη Μήλο με τη νέα αγαπημένη Σίσσυ του Big Brother).

Όσο για τα λεφτά που απαιτούνται για την έκδοση του διαζυγίου, η Δήμητρα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι τσίπισσα και δεν θα τα χάλαγε με τον Ανδρέα για 100 και 200 ευρώ. Μια υπογραφή του ζήτησε.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΔΡΕΑ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ.

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΧΑΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...