Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

"Βγάλτε το cd του Νίνο"


Το αποφάσισα! Έτσι θα το ονομάσω το νέο γκρουπ που θα φτιάξω στο facebook. Βγαλτε το cd στο Νίνο. Κακούργε Πουνέντη, που στεναχωρείς τον σταρ ΣτεφαΝΙΝΟ και δεν τον αφήνεις να γίνει ακόμα μεγαλύτερος.

Καλά, μας κοροιδεύουν; Ποιόν θέλουν να πείσουν; Ωραίο το κολπάκι τους, δεν μπορώ να πω. Ήταν χαμένος ο Νίνο, τέλειωσε και τις εμφανίσεις στο Vox, οι θαυμάστριες αρνούνταν να πληρώσουν εισοδο για να τον δουν μισή ώρα όλο το χειμώνα, οπότε χρειαζόταν ένα ωραίο τρικ για να ανεβάσει τη δημοτικότητά του, λίγο πριν βγάλει το νέο cd σε στίχους του ίδιου. Τι να κάνει ο Μάκης ο Πουνέντης ως διευθυντής Heaven, σκέφτηκε έναν ωραίο τρόπο για να τον ανεβάσουν τον ναυαγό και Ροβινσώνα Νίνο. Γιατί εμένα αυτά τα περί εξωδίκων, εκβιασμών και τσακωμών δεν με πείθουν και πολύ. Άσε που δεν βγήκε να μιλήσει αλλού ο Νίνο αλλά σε εκπομπή του ΑΝΤ1 (Πρωινός Καφές) που χρειάζεται στήριξη. Και ο Πουνέντης στο Κους Κους δεν τα πε πολύ πειστικά επίσης.

Να δεις που θα σκάσει το cdακι του Νίνο μας σε κανα μήνα ή και λιγότερο και εκεί θα δεις και αγκαλιές του αοιδού με τον Πουνέντη που θα μας επιβεβαιώσουν. Καλό το αστείο παιδιά.

8 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

λες μαλακιες... οτι λεει ο ΝΙΝΟ μου ειναι αληθεια εγω παντα τον πιστευω!!!!!!!!!!!!!!ο νινο ειναι θεος και μην λες μαλακιες για αυτον γιατι δεν θα τα παμε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε μπραβο!!!!!!!!!!εμαθαν τωρα ολοι να ασχολουνται με τον καημενουλη τον νινο!!!!!!!!!!!!!!!ο νινο ειναι παντα ειλικρινης και ειμαι σιγουρη οτι λεει αληθεια!!!!!!!!!!αι στο καλο πια!!!!!!βρειτε τιποτα αλλο να ασχοληθειται!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

symfwnw apoluta m tn apo panw..o nino einai pio eilikrinhs k ap eilikrinh..tn ayapw pl..einai olh m h zwh..mn 3anakousw fhmec gi'autn..9a ginei xamoC...
k opwc eipe k o nino an dn 3erete..alla3te epaggelma..

Ανώνυμος είπε...

Afta pou grafeis einai malakies.O Nino einai o pio ksexoristos anthropos pou exo dei.Opou paei plirono oso oso arkei na ton do..Den ton sevesai katholou me afta pou grafeis..Einai dikaioma sou alla den einai timio kai sosto mono kai mono epeidei einai aponimos na vgazeis oti vlakeia exeis sto kefali..

Ανώνυμος είπε...

επειδη ειμαι σιγουρος οτι δεν ηξερες ουτε ειχες ελεγξει τις πηγες σου, να σου πω οτι μετα απο ενα χρονο ακριβως κυκλοφορησε το cd χωρις να το ξερει ο ιδιος ο νινο και επισης εφυγε απο την εταιρια... θα σου προτεινα την επομενη φορα που θα πεις κατι για καποιον να εισαι σιγουρη κυρια κατινα (τουλαχιστον το λες η ιδια οτι εισαι κατινα)γεια σου...

karakatina είπε...

ποιες πηγες καλε μου αγνωστε του τελευταιου σχολιου να ελεγξω;; μιλαμε γι μια αναρτηση που εγινε το μαρτη και συ μου απαντας τωρα για κατι που επαιξε το μαρτη με αλλα δεδομενα και αλλες πληροφριες, και εμπασει περιπτωση εγω σχολια εκανα στην τοτε πραγματικοτητα. ελεγξε και καμια ημερομηνιααα

Ανώνυμος είπε...

Ti pies piges re katina;Apantas kiolas sto sxolio..Anti na zitiseis signomi gia ti malakies pou egrapses gia to Nino..Katina eisai kai ekei tha meineis gia panta..

Ανώνυμος είπε...

δεν ειπα τιποτα για τις ημερομινιες ουτε νομιζω οτι τωρα δημοσιευτηκε αυτο.. απλως σου απανταω για κατι που εχεις αδικο επειδη ετσι ακουσες στην τηλεοραση η οπου αλλου.. και τοτε να στο ελεγεα θα μου ελεγες οτι λεω βλακειες γιατι δεν ειχα και αποδειξεις.. τωρα ομως βλεπεις πως εκανες λαθος.. γ αυτο σ λεω ν ελεγχεις τις πηγες σου..

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατία δεν έχουμε??? Δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του?? Λοιπόν, Κατίνα.....δεν ξέρεις να γράφεις και επίσης, σκοτώνεις τον ελληνικό γραπτό λόγο.

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...