Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Και η Κολέτσα λιγουρεύεται Πρωινό Καφέ


Άλλος για τη βάρκα μας;;;;;;
Αυτό θα έπρεπε να είναι το σλόγκαν εκεί στον Πρωινό Καφέ. Με τόσες υποψήφιες νύφες και γαμπρούς για τη θέση της παρουσίασης από το χρόνου, προβλέπω τρελά ξεμαλλιάσματα. Που λες ξυπνώ κι εγώ σήμερα να δω τον Πουνέντη στο Μες την Καλή Χαρά της Γερμανού, κι εκεί τυχαία του φέρνουν και την Χριστίνα Κολέτσα (τραγουδίστρια της Heaven). O Mάκης πολλές φορές έχει δείξει ανοιχτά τη στήριξή του στη Χριστίνα και κάνει ό,τι μπορεί ως διευθυντής της Heaven για να την προωθήσει.
Ως φαίνεται, κατάλαβε και ο Πουνέντης πως το Χριστινάκι δεν θα πάει μακρυά ως τραγουδιάρα και είπε να την προωθήσει και σαν παρουσιάστρια και όταν η κουβέντα πήγε στον επίμαχο Πρωινό Καφέ, ο Μάηκς λάλησε:
''Καλά εκεί στον ΑΝΤ1 δεν έχετε καταλάβει πως η Κολέτσα είναι ότι πρέπει για παρουσιάστρια και θα σέρβιρε θαυμάσια τον Πρωινό Καφέ'', είπε ο Μάκης. Εκεί η Χριστίνα μας εξομολογήθηκε πως πολύ θα της άρεσε η ιδέα και πως μέχρι πριν λίγα χρόνια ζούσε με πόθο και καημό να γίνει κι εκείνη μια βασίλισσα της Πρωινής ζώνης. Εγώ πάλι απορώ:
Εκεί στη Heaven γιατί βγάζουν cd σε άφωνες όπως η Κολέτσα ή η Νάνσυ Αλεξιάδη, αφού τα κορίτσια καριέρα στ γυαλί λιγουρεύονται!!!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Απορω πως εχετε γνωμη για τραγουδιστες απο την στιγμη που δεν τους εχετε δει live.Δεν γνωριζω για τη κολετσα,αλωστε δεν την εχω ακουσει ποτε live,αλλα για την Nανσυ Αλεξιαδη καλο θα ηταν να πατε να την ακουσετε στο κεντρο το οποιο εμφανιζεται και μετα να κρινετε.Η κοπελα εχει πολυ καλη φωνη,σκηνικη παρουσια και ειναι σοβαρη και με ηθος.

karakatina είπε...

Kale mou anonime oraio kormi nai, kalo koritsi kai pali nai tha simfoniso alla kalytera na to riksei stin parousiasi i Nansi. Tin eida fetos stis Mousses pro thanatou Lazaridi kai apo ta polla kokorakia tis sto ntoueto me ton Xristou, konteps na aftoktoniso eleos please

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...