Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Λιανός και Καμπούρη γιοκ στην εποχή της Καγιά



Θλιμμένα ήταν τα προσωπάκια των υπηρεσιακών παρουσιαστών(όπως ονομάστηκαν από πολλούς ) Λιανού και Καμπούρη σήμερα. Όσοι τους είδαν μετά την εκπομπή δεν μπόρεσαν παρά να μην σχολιάσουν την κατσουφιά των δύο παιδιών που σαν τους μελλοθάνατους μετρούν τις τελευταίες μέρες μέχρι τον έσχατο Πρωινό Καφέ.


Η Βίκυ Καγιά (της οποίας το συμβόλαιο είναι διετές τελικά) θα αναλάβει τα ηνία της ιστορικής εκπομπής σε δύο Δευτέρες από σήμερα. Στην μεν Δέσποινα Καμπούρη έγινε πρόταση να παραμείνει στον Καφέ πλαισιώνοντας την Καγιά αλλά δεν δέχτηκε. Φαίνεται πως το ενδεχόμενο να παραμείνει στην εκπομπή χωρίς τον Λιανό στο πλευρό της, δεν πολυάρεσε στην Δέσποινα που προτίμησε να επιστρέψει στην αγκαλιά της εκπομπής του Θέμου “ΌΛΑ”. Πηγές αναφέρουν μάλιστα πως δύο κυρίες έχουν κάνει ήδη της εμφάνισή τους στην συντακτική ομάδα του Καφέ και ελέγχουν το περιεχόμενο και τα θέματα του Πρωινού Καφέ.
Κρίμα για τους υπηρεσιακούς. Διαφορετικά τα περίμεναν, διαφορετικά έγιναν όλα. Ούτε η ευκαιρία που νόμιζαν πως είχαν στα χέρια, δεν τους δόθηκε.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...