Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Μάνα κουράγιο: σεμνή και ταπεινή η Κοκκίνου


Έκανε την πρεμιέρα της αυτή την Παρασκευή στο ανανεωμένο ROMEO της παραλιακής επιστρέφοντας μετά την τεράστια δόξα της εποχής των Μασάι. Η Έλλη Κοκκίνου έδειξε γιατί εδώ και χρόνια αποτελεί την Ιουλιέτα του Ρομέο. Το μαγαζί φτιάχτηκε και στήθηκε από την αρχή για να υποδεχτεί για ακόμα μια φορά την Έλλη, που πέτυχε αυτό που ήθελε: είναι πρωταγωνίστρια και με τη βούλα σε ένα μαγαζί για πάρτη της (εκεί γνώρισε και τον καλό της και επιχειρηματία του μαγαζιού που κάνει τρα πάντα για να είναι η Έλλη ευτυχισμένη). Μέχρι τις 3 το ROMEO δεν θυμίζει σε τίποτα ROMEO από τα παλιά, αλλά είναι περισσότερο μουσική σκηνή με γιγαντοοθόνες (ιδέα Κουβατσέα), stand up comedy (δια χειρός Παντελή Καναράκη) και ολίγα μα ολίγα γαρούφαλα για αρχή (αφού στην Έλλη δεν αρέσουν ούτε τα γαρούφαλα ούτε και ο κόσμος που ανεβαίνει και δεν την αφήνει να άδει.
Το ταμείο είναι μείον: η μάνα Έλλη βγαίνει σεμνά με παντελόνι λευκό μεν που καλύπτει τα πάντα, λευκό πουκαμισάκι και χρυσοποίκιλτο γιελέκο που καλύπτει το πλούσιο στήθος. Ακόμα και το μαύρο μίνι φόρεμα του δεύτερου προγράμματος, ίσα που πέρασε τη βάση της πρώην σεξοβόμβας Κοκκίνου.
Και τα συν: σκας στα γέλια με τον Καναράκη, ό,τι δεν δείχνει η Έλλη το δείχνει η Ειρήνη (πρώην X FACTOR), ενώ χαζεύεις με το μελανούρι μάλλον κυρίας Γερμανού Ηλία Βρεττό. Και φυσικά οι δεκάδες επώνυμοι (Δάντης, Πετρέλης) αλλά και ανώνυμοι φίλοι της Έλλης που την επισκέφθηκαν στην πρεμιέρα της.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...