Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

LOST: οι αγνοούμενοι της ελληνικής τηλεόρασης



Πολύ διασκεδάσαμε με το τελευταίο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΜΑΧ. Είχαν την ευφυή έμπνευση να βρουν τους Έλληνες αγνοούμενους της Ελληνικής τηλεόρασης. Αυτοί που ξεχωρίσαμε είναιq

ο Τζακ – Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Και οι δύο ομορφόπαιδα, καστανοί και με το χαμόγελο της Crest. Δεν είναι οι αγαπημένοι μόνο της γκόμενάς σου, αλλά και της μάνας της που άθελά της ξεστόμισε μπροστά σου «χάθηκε ο κόσμος, ρε Ναταλάκι μου, να βρεις ένα τέτοιο παλικάρι;».
Ο Μπουν – Άνθιμος Ανανιάδης: Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι πρόεδρος εταιρείας διοργάνωσης γάμων, αν όχι ο Άνθιμος; Καθαρές φάτσες, φλώροι του ελέους και καψούρηδες -τηλεοπτικά- με τα λάθος άτομα (ο ένας με την αδερφή του, ο άλλος με τη Μαρία την Άσχημη). Ο Μπέντζαμιν Χάρης Ρώμας: Παρόμοιο παρουσιαστικό και πανομοιότυπο βλέμμα του ροφού. Μόνο ο ηγέτης των ιθαγενών του μαρτυρικού Κολοκοτρωνιτσίου θα μπορούσε να ηγηθεί των ιθαγενών «Others».
Η Κέιτ – Ιωάννα Παππά: Είναι το γκομενάκι της σειράς που όλοι λιγουρεύονται.
Ο Σόγιερ- Αλέξης Γεωργούλης: Ο «πολλά βαρύς και όχι» της παρέας. Όπως ο Γεωργούλης ως καψούρα της Βίκυς Σταυροπούλου στο «Είσαι το ταίρι μου» ή ως «τα σπάω και πληρώνω» μάγκας στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων».
Ο Σαίντ – Ψινάκης: Όσο υπηρετούσε στο στρατό, είχε ειδικευτεί στους βασανισμούς των κρατουμένων. Ό,τι δηλαδή έκανε και ο Ψινάκης στους παίκτες του Destruction. Μοιάζουν και στο χρώμα. Με τη διαφορά ότι ο Σαΐντ δεν κάνει σολάριουμ.
Πηγή: περιοδικό ΜΑΧ

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...