Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Παρθένη εσύ σούπερ σταρ



Τι ντόρος βρε παιδί μου κι αυτός με τον ηθοποιό (λέμε τώρα ) Αλέξανδρο Παρθένη. Τόσα σχόλια δεν είχε το παλικάρι ούτε όταν διέπρεπε στις πασαρέλες. Και έρχεται τώρα μια Μαίρη Βιδάλη για να αμφιβάλλει για το ταλέντο του καλλονού στην υποκριτική;

Ένα έχω να πω: Αλέξανδρε ΞΕΚΑΒΑΛΑ!

Είναι δυνατόν να φέρεσαι με ύφος εκατόν πενήντα καρδιναλίων νομίζοντας πως είσαι ηθοποιος κύρους; Σε πήραν να παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια παράσταση (δεν λέω αυτοί που το σκέφτηκαν είχαν μεγάλη φαντασία), φερόσουν λες και τους έκανες χάρη, και δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα παρατάς το έργο και σύξυλη την πρωταγωνίστρια Μαίρη Βιδάλη; Άστραψε και βρόντηξε η ηθοποιος στην Πρωινή Μελέτη. ''Εγώ του φέρθηκα σαν μάνα και του είπα παιδί μου ανέβα και παίξε'', είπε η Βιδάλη για να συμπληρώσει, ''εκείνος νόμισε ότι του προσβάλλω την προσωπική του ζωή''.

Εμ κυρά Μαίρη δεν ξέρατε ότι το Μοντέλο της Δεκαετίας Αλέξανδρος (όπως βραβεύτηκε πρόσφατα) έχει μια εμμονή να μπλέκει με γεροντομπεμπέκες, την ηλικία των οποίων αποκαλύπτει αργότερα; Τι του δώσατε πρωταγωνιστικό ρόλο. Άσε που είναι και γκαντέμης. Όπου εμφανίζεται, θύελλες συμβαίνουν. Όπως στην καθημερινή σειρά Λόλα. Ένα γκεστ έκανε και η σειρά κόβεται!!!!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...