Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Πέγκυ – Θεοφάνους: έκανα λάθος. Η κόντρα βαστά γερά



Τελικά μάλλον υπάρχει πολλή αλήθεια στην κόντρα Θεοφάνους με την Πέγκυ Ζήνα, αλλά δεν φταίει η Κατίνα που την ξεγέλασαν τα παρολίγον αληθινά σημάδια. Που λες λοιπόν εγώ δεν πιστευα τίποτα και το είχα γράψει αλλά ένα εισερχόμενο μήνυμα μου άλλαξε τις απόψεις:
Λοπόν η Πέγκυ ξεκινά στην Πολιτεία (όχι φυσικά του Πλάτωνα αλλά το μπουζουξίδικο της Σαλονίκης) με εντελώς διαφορετικό σχήμα από αυτό που είχαμε ακούσει.

Μαζί της δεν θα είναι η πρώη του Θεοφάνους Ευρυδίκη και ο νυν αγαπημένος της Δημήτρης Κοργιαλάς, παρόλο που είχαν φτιάξει και κοινή αφίσα. Ούτε όμως και τα Κόκκινα Χαλιάπου είχαν ακουστεί ααρχικά. Η εξήγηση για τους Κοργιαλά- Ευρυδίκη είναι ότι δεν προλάβαιναν να ολοκληρώσουν άλλες τους προγραμματισμένες εμφανίσεις.

Το σχήμα έχει ως εξής και οι αφίσες τύπου κόμικ πολύ μας άρεσαν (και δεν το συνηθίζωωωωω):
Πολιτεία live clubbing: Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Καραφώτης, Γιώργος Σαμπάνης, Ελισαβετ Σπανού, Στεφανία Ρίζου, Τριημητόνιο (που βρίσκονται σε κόντρα με τον Θεοφάνους γιατί προωθεί μόνο τα Κόκκινα Χαλιά κι εκείνους τους έχει γραμμένους).

Στην Πολιτεία θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και τα νέα άσματα της Πέγκυ σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Γιώργου Σαμπάνη. Εγώ πάλι θα προτιμήσω να ακούσω το ''Είμαι καλά, περνάω μια χαρά'', αν και οι συμβουλάτορες της Ζήνα το έχουν πετάξει από τα τελευταία της προγράμματα. Θα πω απλά:


Πέγκυ να προσέχεις πως θα παίρνεις τις στροφές, μην βγεις εκτός πορείας!!!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

θεικη αφισα

Ανώνυμος είπε...

τι κιτς αφισα!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...