Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Το 13 το τυχερό για το Σάκη


Στη 13η θέση κληρώθηκε να τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς στον ημιτελικό της 14ης Μαΐου στη Eurovision Της Μόσχα. Οι χώρες του δεύτερου ημιτελικού είναι 19 και ο Σάκης θα εμφανιστεί λίγο μετά τη μέση του διαγωνισμού. Ο έλληνες eurofan δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι με τη θέση που έβγαλε η κλήρωση. Φαίνεται πως η κακία του περσινού νικητή Ντίμα Μπιλαν για τη χώρα μας (ο ίδιος έκανε την κλήρωση και δεν μίλησε με τα κολακευτικότερα σχόλια για την Ελλάδα, μόλις είδε τον λαχνό που τράβηξε) συντέλεσε στο να πάρουμε την κακή για πολλούς 13η θέση εμφάνισης. Ο Ντίμα μάλλον θυμάται ακόμα τον τελικό της Αθήνας και την πρώτη θέση που έχασε από τα Τέρατα της Φιλανδίας.

Το μόνο κακό είναι το γεγονός πως ο Σάκης θα εμφανιστεί αμέσως μετά το Αζερμπαϊτζάν που φέτος συμμετέχει με τον διάσημο παγκοσμίως Αράς, το τραγούδι του οποίου ανεβαίνει διαρκώς στα στοιχήματα. Ίδωμεν!

Κατά τα άλλα η σειρά εμφάνισης των χωρών και στους δύο ημιτελικούς είναι η εξής:
1ος Ημιτελικός (12 Μαΐου): Μαυροβούνιο, Τσεχία, Βέλγιο, Λευκορωσία, Σουηδία, Αρμενία, Ανδόρα, Ελβετία, Τουρκία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Ισλανδία, Σκόπια, Ρουμανία, Φιλανδία, Πορτογαλία, Μάλτα, Βοσνία Ερζεγοβίνη.
2Ος ημιτελικός (14 Μαΐου): Κροατία, Ιρλανδία, Λετονία, Σερβία, Πολωνία, Νορβηγία, Κύπρος, Σλοβακία, Δανία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Λιθουανία, Μολδαβία, Αλβανία, Ουκρανία, Εσθονία, Ολλανδία

5 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

γιατι τον βριζεις τον ντιμακο μου? ο ντιμα αγαπει πολυ την ελλαδα κ τη θεωρει 2η πατριδα του, οπως ειπε. για προσεχε τα λογια σου, γιατι...αντε τωρα. τον λατρευω.

Ανώνυμος είπε...

ντιμα θεεε μου, σε αγαπω. im lovin with you dimakoulinaki mou gliko

Ανώνυμος είπε...

gt ekanes esti ton saki mou eipame mn ton exeftelizeis toso snif

Γιώτα είπε...

sorry alla eides kala to video
eipe what a lovely counry o dima
ante mn ta parw gera twra

Ανώνυμος είπε...

nai,gi'auto malista eipe otan eide pws h Ellada 8a emfanistei 13h:"oh,Greece,my lovely country,sorry"
se prokalw na to psakseis sto youtube.
leei o ka8enas o,ti tou katevei.
BILAN RULES

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...