Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Πετρούλα λέω και κλαίω


Παλιά νόμιζα πως εκείνος ο καλός κύριος ονόματι Λινάρδος που μας ενημέρωνε οικογενειακά για τον καιρό μετά τις ειδήσεις ήταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος με πολύ σοβαρή δουλειά. Από αυτά που έλεγε ο παππούς μου ήξερε αν θα κλαδέψει τα δέντρα, αν θα σπείρει αν θα θερίσει, αν θα μαζέψει ελιές. Ε με αυτή την εντύπωση συνέχισα να ζω για πολλά χρόνια. Πίστευα δηλαδή πως η μετεορολογική πρόβλεψη αλλά και η παρουσίαση του καιρού είναι μια πολύ σοβαρή δουλειά. Γι' αυτό και δεν τόλμησα να την κάνω μελλοντικά παρά το ότι υπήρξε παιδικό μου όνειρο.
Μαλακίες! Όσα πίστευα ήταν βλακείες. Γιατί είδα τον καιρό στο ΣΤΑΡ και μαζί είδα και αστεράκια. Βέβαια, όσα αρσενικά ρώτησα δεν είδαν αστεράκια μόνο. Αλλά και μπουτάκια, και κωλομεράκια και στηθάκια και την Πετρούλα Κωστίδου σε όλο της το μεγαλείο. Και μη μου πεις πως αυτή είναι σοβαρή μετεωρολογία που κάνει; Άστα βράστα. Πετρούλα λέω και κλαίω, που μου έφαγες την καριέρα....Κύριε Μαλέλη, προλαβαίνω;;;;

5 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

εχουμε ξεφύγει τελείως σου λέω!

Ανώνυμος είπε...

h agaphth Petroula opws eustoxa eipe kai o Kanakhs sthn radioarbula mono auto kanei..teleiwnei!!!kai ektos twn 15oxrwn, oi 40ares se olh thn Ellada mazeuontai kathe bradu na doun thn kalh kopelitsa thn Petroula na leei ton kairo!!k to star thn exei kamari!!pou an thn doun sto dromo tha poun pou paei ayth h xwra..gduthhkane oles..ta xe..la!!

Ανώνυμος είπε...

www.Petroula.com

Politico είπε...

H Petroula ta kanei ola edo!!!

karakatina είπε...

τελεια τελεια, μια onlineενημερωση για το κοριτσι κουμπι το χρειαζομασταν, μην χάσουμε κάποια δραστηριοτητα!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...