Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Παρθένης ο Kακιασμένος


Βρε Αλέξανδρε τι σε έπιασε και τα έβαλες με τις σαραντάρες- πρώην αγαπημένες σου. Τι να πω. Ανοίγω περιοδικά, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα και όλο ακούω και βλέπω το τι είπε ο Παρθένης για τον χωρισμό του όχι μόνο με την πρώην Αλιμπέρτη, αλλά και με την πρώην πρώην Γερμανού.

1)Αλέξανδρε θα σε μαλώσω!
Δεν σου είπε κανείς πως δεν αποκαλύπτουμε ποτέ την ηλικία μιας κυρίας, ειδικά αν την κυρία αυτή την είχαμε γκόμενα; Δηλαδή σου φαίνεται σωστό να λες πως με τη μια έχεις διαφορά 10 χρόνια και με την άλλη 11; Θα ήθελες να βγουν οι κυρίες να λένε πως επειδή ήσουν πολύ μικρός ήθελες να τρως μόνο φρουτόκρεμα;
2)Αλέξανδρε θα σε ξαναμαλώσω! Πας και λες πως δεν ξαναγυρίζεις πίσω επειδή η Σοφία δεν σε θαύμαζε; Φυσικά διαφωνώ μαζί της γιατί τέτοιους κοιλιακούς δεν μπορείς να μην τους θαυμάσεις αλλά δεν σε φοβάμαι εσένα. Θα βρεις κάποια ακόμα σιτεμένη κυριούλα να αγαπήσεις.

3)Τέλος, Αλέξανδρε μου,
τι σε πείραξε πιο πολύ δεν έχω καταλάβει. Που δεν σε θαύμαζαν οι πρώην αγαπημένες; που αγαπούσαν πιο πολύ τα παιδιά και τα σκυλιά του από εσένα; Η που θα πρέπει μετά από πολλά χρόνια να πληρώσεις νοίκι αφού μέχρι τώρα σε είχαν σόγαμπρο. Εκτός φυσικά κι αν επεστρεψες στην αγκαλιά της Μανούλας.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...