Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Ο Τζάνης μάγκεψε


Τα καλύτερα παιδιά τρελαίνονται λέει το άσμα και το ίδιο μάλλον συνέβη στον άλλοτε ευγενή και χαμηλοβλέποντα Θάνο Τζάνη. Ο Θανούλης ήταν που λες καλεσμένος προχτές στο ‘’Παρέα με τον Αντρέα, μαζί με όλο το σχήμα της πίστας που εμφανίζεται φέτος (Πέτρος Ίμβριος, Σαμπρίνα, Σάρα, Μάρα και το κακό συναπάντημα).
Εγώ τον Θάνο τον θυμόμουν πάντα σαν το καλό παιδί του Dream Shοw που νεύρο μέσα του δεν είχε. Ακόμα και όταν του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι η Γερμανού, δεν βγήκε να πει δημόσια τίποτα, ούτε να αποκαλύψει την ηλικία της σαν τον προκάτοχό του στην καρδιά της Ναταλίας, Παρθένη.
Εκεί που λές που κάθισαν στον καναπέ για να κάνουν μια μινι συνέντευξη με τον Μικρούτσικο, βρέθηκαν δίπλα δίπλα με τον Πέτρο Ίμβριο (πρώην άντρα της Γερμανού). Τι το ήθελε ο Αντρέας, την είπε τελικά τη φαρμακερή ατάκα ερώτηση: ‘’εσείς οι δύο πάντα πλάι πλάι πάτε πάντα σε όλους τους τομείς;’’, αφήνοντας σαφές ειρωνικό υπονοούμενο για τα σουλάτσα που είχαν και οι δύο στην καρδιά της Γερμανού. Ε, ποιος είδε τον Ττζάνη και δεν τον φωβήθηκε. Γυάλισε το μάτι του σου λέω και απάντησε αποστομωτικά:
‘’Αντρέα εγώ δεν είμαι το καλό παιδί που γνώρισες πριν 3 χρόνια στο Dream. Γι΄αυτό άσε τις ερωτήσεις και ας τραγουδήσουμε καλύτερα. Ε μετά από τούτο, μούγκα στην στρούγκα έκανε ο Αντρέας...

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

nomizei o kathe asxetos oti einai k kapoios epeidh perase apo thn Germanoy...

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...