Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Εδώ ο κόσμος καίγεται... η Κατίνα επιστρέφει


Αγαπημένε μου αναγνώστη,

Μου έλειψες και συ και η σοου μπιζ και δεν θα το αρνηθώ.
Που λες, κώλο δεν έβαλα μέσα, αλλά οι επώνυμοι όλο μου ξεγλυστρούσαν. Δεν μπορώ να πω μερικά τρανταχτά κουτσομπολιά των διακοπών θα στα επικυρώσω. Το πρόβλημα είναι (και όχι ότι θέλω να δικαιολογηθώ) ο αγαπημένος μου φρόντισε να σπάσει (εύχομαι κατα λάθος) την φωτογραφική μηχανή και να απαθανατίσω ελάχιστα κουτσομπολιά. Βέβαια τα όσα είδαν τα ματάκια μου μπορώ να τα περιγράψω.


Οι πρώτες μέρες του Αυγούστους κύλησαν ομαλά. Μόνο ένα παρεάκι μου κίνησε την προσοχή και αυτό γιατί θυμήθηκα τα νιάτα μου, τότε που έλιωνα για τους αυτοκόλλητους μοντέλους Πανταζή- Γιαννιώτη. Ότι θυμόδουν κι εσύ ξέχνα το. Τα αγόρια παραθέριζαν στη Νάξο, μια ξαπλώστρα πιο πέρα με μεγάλη παρέα. Ο Φώτης και ο Μάνος που κάποτε αλώνιζαν στις πασαρέλες τώρα πλατσούριζαν στη Νάξο, στην παραλιά του Άγιου Προκόπη. Ο Φώτης με ψιλή καραφλίτσα και μαζί με το κορίτσι του όπως κατάλαβα, και φετινή υποψήφια Playmate Ευγενία Γκυζέλη (την έχεις δει ως ναυαγοσώστρια στο παιχνίδι του Μέγκα "Μια τρύπα στο νερό. Ο Μάνος δεν κατάλαβα αν ήταν καπαρωμένος, ενώ εντύπωση μου προκάλεσε μια άλλη επώνυμη κυρία της παρέας. Η πιο όμορφη από ποτέ και με το ίδιο αθλητικό σώμα, πρώην Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου. Αύτό που έχω να τονίσω είναι ότι και ο Πανταζής και ο Γιαννιώτης έχουν σκατογεράσει. Μα καλά ο Νίκος Παπαδάκης που ήταν και πιο παλιός δεν βλέπουν πως κρατιέται και με δικό του πρωινό;;; Στη Νάξο είδα και τον ηθοποιό Άκη Σακελλαρίου, αλλά τόσα χρόνια που έχει να κάνει δουλειά σε τηλεόραση και θέατρο θα τον έχεις ξεχάσει κι εσύ.


Στην Πάρο τα πράγματα στα μέσα Αυγούστου ήταν πιο κοσμοπολίτικα και με περισσότερη σόου μπιζ. Εκεί και ο Θανάσης Λάλας με την θεόγρια άβαφτη Άννα Δρούζα. Το ζεύγος και κυρίως ο Θανάσης καταβρόχθιζε γαρίδες και αστακούς σε γνωστό εστιατόριο. Στα σοκάκια έκανε κατά τις μεσημεριανές ώρες την βόλτα της η Μαρία Σταματέρη, που με περισσή αυτοπεποίθηση έβγαινε από το σπίτι της εντελώς άβαφτη.


Και ενώ θέλει η που.. να κρυφτεί η χαρά δεν την αφήνει. Η Σοφία Αλιμπέρτη έπαιρνε από το χέρι τον Παναγιώτη Λιαδέλη και έβγαιναν. ο Παναγιώτης ομολογώ ότι στα μάτια τηνν κοιτούσε τη Σοφία που προτιμούσε να κυκλοφορεί με το σορτς στον κώλο σαν σωστό τζόβενο. Οι δυο τους αρέσκονταν να πίνουν ποτάκι στην αυλή του καταστήματος ενδυμάτων Angel's(λες και δεν υπάρχουν ποτάδικα).

Καλά αυτός ο Δάντης μάλλον έχει ρίξει κατάρα σε όλες τις πρώην συζύγους. Την Φλώρα όπως είδαμε την άφησε καλοκαιριάτικα και λίγο πριν τις διακοπές στα κρύα του λουτρού. Η Λίτσα Γιαγκούση δεν βρίσκει μαγαζί να τραγουδήσει και το έριξε στα πανηγύρια. Όπου και να πήγαινα την πετύχαινα μπροστά μου. Τη θρησκευτικά πανηγύρια, τι γιορτές η Λίτσα εκεί να τραγουδά το χαλάλι σου. Η δε Κατερίνα Τοπάζη υπήρξε λίγο απρόσεκτη και την έφαγε τη γιαγιά στην Κηφισίας, περνώντας μια μέρα στο αυτόφωτο.


Τέλος, εκεί που είχα αφήσει το Κατερινάκι Παπουτσάκη χωρισμένο με τον Μπουρδούμη, αφού είχε περάσει το χειμώνα στην αγκαλιά και του Κώστα Καραφώτη, την βρίσκω να γλωσσοφιλιέται εντός θαλάσσης φεγγαρολουσμένη με τον Αντώνη Κανάκη. Για το αν ήταν η Κατερίνα διατηρώ ακόμα μια επιφύλαξη λόγω σκοτεινότητας της φωτογραφίας. Για τον Κανάκη ςείμαι σίγουρη γιατί φώτιζε η καράφλα.

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ
ΑΜΑΝ ΟΥΤΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΜΟΥΛΕΙΨΕΣ\ΒΕΒΑΙΑ ΑΞΙΖΕ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

karakatina είπε...

Καλέ καλώς σας βρήκα. Κι όμως η Μενεγάκη είναι ντούρασελ. Συνεχίζει ακόμα, τώρα και στη Σαντορίνη....

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...