Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Γουστάρω Ήθαν με παντόφλα και τρέλλα και κορδέλα!


Δεν μπορώ, θα ξεσπάσω! Αυτούς τους Έλληνες δημοσιογράφους θα τους μαζέψει κανένας; Εγώ αγαπώ Ήθαν Χοκ και θα το υπερασπιστώ το παλικάρι. Τον φωτογράφισαν λίγο πριν την παράσταση στην Επίδαυρο με σαγιονάρα και ολίγον λέτσο θα το ομολογήσω και άρχισαν να τον θάβουν. Τι κιτς τον είπαν, τι πως κατάντισε μέσα στη δίπλα ο κάποτε γυμνασμένο κοιλιακός του, τι ότι καλούτσικος ήταν αλλά όχι για Επίδαυρο.

Ξιούζ Μι κιόλας, έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο; Θα κρίνουμε εμείς αν ο Χοκ είναι αστέρι του Χόλιγουντ ή όχι; Διαφεύγει σε κάποιους ότι μερικοί σταρ δεν έχουν πρόβλημα να είναι διαφορετικοί και να τσαλακώνονται. Και δεν είναι μόνο ο Χοκ. Είναι και ο Τζονυ Ντεπ, είναι και η Κειτ Χαντσον που ήρθε με την παντόφλα και το καφτάνι στη Σκιάθο. Να της βάλουμε πρόστιμο.

Κυρίες μου 45αρης είναι ο Ήθαν και γουστάρει να βγει ακομπλεξάριστος και με την παντόφλα. Και θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για τη σάρα και τη μάρα που δήθεν πήγε να δει παράσταση στην Επίδαυρο. Μόνο η Στέλλα Μπεζαντάκου έλειπε. Και επειδή ο Ήθαν έτυχε να τρώει στο δίπλα τραπέζι μετά την παράσταση, και πολύ απλός ήταν και τον γιο του (και γιο της Ούμα Θέρμαν) είχε μαζί του και τον φρόντιζε και τον προστάτευε.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...