Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Oι εξελίξεις με την τηλεπερσόνα και τις βίζιτες

Επειδή οι πληροφορίες είναι διάχυτες για την υπόθεση της τηλεπερσόνας που συνελλήφθη για πορνεία, δημοσιεύω το ρεπορτάζ της εσπρέσσο. Εκεί γινεται λόγος για 31χρονη, μοντέλο και guest- star σε πάνελ εκπομπής και περιγράφονται τα όσα διαδραματίστηκαν στο καζίνο Λουτρακίου.

Η είδηση της σύλληψης της 31χρονης Σ.Λ. προκάλεσε αναστάτωση στην ελληνική showbiz και στα γραφεία τηλεοπτικής εκπομπής που της έδωσε την ευκαιρία να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η όμορφη ξανθιά κοπέλα με το καλογυμνασμένο σώμα, που ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση αρχικά ως μοντέλο και έπειτα εμφανιζόταν ως guest ή συμμετείχε στο πάνελ lifestyle εκπομπής σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, έπεσε στη φάκα των ανδρών της Ασφάλειας Λουτρακίου τη στιγμή που εισέπραττε το ποσό των 1.100 ευρώ προκειμένου να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, εδώ και αρκετό καιρό στο τμήμα Ασφαλείας Λουτρακίου είχαν φθάσει πληροφορίες ότι γνωστός διακοσμητής της Αθήνας, που προάγει στην πορνεία καλλίγραμμα κορίτσια, κλείνει τα ερωτικά ραντεβού με επιφανείς πελάτες σε γνωστό ξενοδοχείο του Λουτρακίου.

Ετσι, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και του ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με ένα από τα κορίτσια του. Ο Αθηναίος διακοσμητής (τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας) του απάντησε, όμως, ότι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς όλα τα κορίτσια του είναι καλλίγραμμα μοντέλα και γνωστές τηλεοπτικές περσόνες οι οποίες συναναστρέφονται με καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και όλη την αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz.
H συνέχεια του ρεπορτάζ εδώ:
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&artid=1051212&catID=16

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η τύπισσα;

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...