Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Η Ματθίλδη έχει άγνοια, ο Βασίλειος έχει νεύρα


Που λες το Σάββατο άκουσα σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό την Ματθίλδη Μαγγίρα να μιλά για τα ΜΜΕ που θέλουν να τις κατασπαράξουν και που δημιουργούν ίντριγκες από το πουθενά. Συγκεκριμένα, μου έμεινε η ατάκα: “Τα Μίντια στην Ελλάδα ζουν ακόμα σε εποχές Δυναστείας”. Η Μαγγίρα φρόντισε να μας ενημερώσει πως κανένα πρόβλημα δεν έχει με το Βασίλειο Κωστέτσο, ούτε αυτή ούτε η αδερφή της, και μάλιστα ο σχεδιαστής τις πήρε τηλέφωνο για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία πριν τη βραδιά της επιλογής τραγουδιού. Και έμεινα ήσυχη κι εγώ, ότι δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ του σχεδιαστή και των Μαγγίρων.

Και ξυπνάω και γω σήμερις το πρωί, και βλέπω τον Βασίλειο στη Μελέτη να βρίζει θεούς και Μαγγίρες, τόσο που μου πετάχτηκε η τσίμπλα από το μάτι. Τι για άθλια φορέματα μίλησε, τι που αυτός πέρσι τις έντυσε τσάμπα (20 φορέματα είχε δώσει) και ούτε που τον ανέφεραν και φέτος λύσσαξαν με την Κριθαριώτη, τι ότι του το χρώσταγε η ΕΡΤ να είναι σχεδιαστής της Εurovision και του Σάκη, τι ότι τον έθαψαν το ΣAΚΗ με τα μαύρα που του φόρεσαν και τις μασχάλες που φαίνονταν ιδρωμένες, τι ότι με το μαύρο βελούδινο φόρεμα που φόρεσε η Ματθίλδη Μαγγίρα έδειχνε πιο άσχημη από ποτέ.

Ξεσπάθωσε πραγματικά ο Βασίλειος και νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει να ασχολείτε με τη Εurovision γιατί δεν του πάει καλά βρε παιδί μου. Μια παρεξηγείται με τους Ευρυδίκη- Κοργιαλά πρόπερσι, μια πέρσι που δεν ακούστηκε το όνομά του και μια φέτος που τον έγραψαν εκεί που δεν παίρνει μελάνι. Άστο βρε πουλάκι μου κι εσύ!!!

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

MAAZ είπε...

I FOUND THE CRYSTAL PACKAGE MOST INTERESTING ONE AT www.aura.net

Ανώνυμος είπε...

φανταζομαι τι θα τραβα το σκυλακι του απο τα νευρα του

Anonimi είπε...

Axaxaxaxa +fwnw me to paidi panw apo to diko mou sxolio..

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...