Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Ο Μουτσινάς ξεσπάθωσε στη Δρούζα


Επ’ αφορμής των νέων stand up comedy εμφανίσεών του στο Πομοντόρο, ο Νίκος Μουτσινάς είπε να επισκεφτεί το Μπορώ της Άννας Δρούζας και να χώσει σαν «καλή κατίνα» κι αυτός όπου μπορεί. Τι ότι αυτό ήταν το «μεγάλο κόλπο», το «κόλπο γκρόσο» του «Πρωινού Καφέ», ακούσαμε. Χεσμένη μετά συγχωρήσεως την έχει τη Ζαρείφη! Τι ότι δεν μπορούσε να μείνει στου Αρναούτογλου γιατί από παρουσιαστής είχε καταντήσει τηλεφωνήτρια, ακούσαμε. Τι ότι αυτός έχει ένα συμβόλαιο στον Αντ1 και το τιμά και αν θελήσουν να του φέρουν κάποιο νέο πρόσωπο – σφήνα στην παρουσίαση, όπως χαρακτηριστικά το έθεσε ο Μουτσινάς: «ο δρόμος είναι ανοιχτός και οι σεκιούριτι δίνουν ελευθέρας σε όποιον τολμήσει».
Το πολύ το γέλιο βέβαια ήρθε, όταν η καλή οικοδέσποινα Άννα, του έδειξε βίντεο από τις παλιές συνεργάτιδες του στο «Κους - Κους» το μεσημέρι (και το πρωί), Κατερίνα Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη. Η Κατερίνα έδειξε να τον θυμάται με πολύ νοσταλγία (αν σκεφτεί κανείς την κατηφόρα που έχει πάρει το Κους – Κους με τους νέους πανελίστες που το στελεχώνουν, φυσικός ήταν ο καημός για το Μουτσινά και τις ένδοξες ημέρες τους). Φυσικά, ο Νίκος δεν ψάρωσε από τα καλά λογάκια και έσπευσε να θυμίσει σε όλους το θάψιμο που του είχε ρίξει σύσσωμο το «Κους – Κους», στην πρεμιέρα του Πρωινού Καφέ.
Όλα καλά βρε Νικολάκη μου. Αλλά πολύ χολή βρε παιδί μου και φοβάμαι μην φαρμακωθείς. Τι ήθελες δηλαδή; Να τους παρατάς όλους και να σε ραίνουν με ροδοπέταλα; Σε βλέπω να έχεις την κατάληξη της Μελέτη: να φεύγεις νύχτα από τον Αντ1 κλοτσηδόν και να καταλήγεις στο κανάλι που σε φιλοξένησε και σήμερα…

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...