Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Η Καλομοίρα και η κακομοίρα


Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ με αγωνία πραγματικά την κορυφαία προσπάθεια του Αντ1 και της Ηeaven να προωθήσουν ένα δύστυχο δεκαεξάχρονο κοριτσάκι του Χ-factor σε νέα Καλομοίρα. Η κοπελίτσα λέγεται Ιωάννα και όντως έχει καταπληκτική φωνή και πραγματικά φατσικά φέρνει στην Καλομοίρα. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί από νάζι Καλομοίρας, πέρασε και δεν ακούμπησε. Και να σου η Ιωάννα συνεντεύξεις και να σου οι δημοσιογράφοι να λένε πως το X- factor βρήκε την νέα Καλομοίρα. Εκεί κοντά βάζουν και σχόλια του τύπου ''Αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει ζήσει ποτέ στην Ελλάδα, τα ελληνικά της είναι περίφημα''.
Ε όσο και να το σκέφτομαι η Κατίνα, βλέπω την σαφή παρομοίωση με το Καλομοιράκι, που ακόμα το ελληνικό και μετά από χρόνια, φροντιστήρια, δεν το δουλεύει καλά το ελληνικό. Ξέρω όμως και άλλους τόσους Έλληνες του εξωτερικού που είναι χρόνια στην Ελλάδα και πάλι σπαστά το μιλάνε το ελληνικό. Και να σου πω και κάτι, μπράβο στην Ιωάννα που την κατέχει τη γλώσσα μας, αλλά εγώ προτιμώ πάντα τα οriginal πράγματα, και θέλω την Καλομοίρα μου με τα ''μαρίδια και το τυρί''. Τις ''μαρίδες'' ας τις λουστούν οι ίδιοι που τις προωθούν.

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

keep up the good work

Ανώνυμος είπε...

poly kala ta les edw, mazi sou... to koritsaki de to xei kai oute tha kanei kati spoudaio pistevw

Ανώνυμος είπε...

καρακατινα εισαι οντως καρακατινα ,ασε ρε το κοριτσακι να δουμε τι θα κανει,αλλωστε εχει φωναρα το ατιμο ενω η καλομοιρα ειναι οντως μαριδια δλδ αφωνη και κουραστικη με τα σαχλοναζια τησ.

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...