Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Οι κόντρες της εβδομαδας που πέρασε



Δευτέρα απόγευμα η Μελέτη με την ομάδα της έχουν αποκλειστική την αθώωση του Λάκη Λαζόπουλου στη μήνυση που του είχε κάνει η Έφη Σαρρή. Ο σταθμός παγώνει την δημοσίευση της είδησης από την Πρωινή Μελέτη μέχρι νεοτέρας και η Ελεονώρα βλέπει την ειδησή να παίζει ωραιότατα στην μεσημεριανή εκπομή της Χριστίνας Λαμπίρη. Μπροστά δεν ήμουν, αλλά φαντάζομαι το κοντό μαλλί της Μελέτη να γίνεται κάγκελο, καρφάκι, τα μάτια να γουρλώνουν και τον Γιάννη της να τρώει πιάτα και ποτήρια στο κεφάλι. Οι κύκλοι της Μελέτη μίλησαν για αδικία που ένιωσε να γίνεται από το ίδιο το κανάλι της εις βάρος της ίδιας και των συνεργατών της.
Εγω θα πω, αν έχεις Μαλέλη διάβαινε... Και η Χριστίνα ως παλιά καραβάνα στο φτυάρισμα, έχει προβάδισμα. Τώρα, πώς θα ξεσπάσει την οργή της η Ελεονώρα, άγνωστο. Την έχουν βάλει (υποθέτω από τα καλά λόγια για την Ελένη τελευταία) και ένα βέτο στο να φτυαρίζει τη Μενεγάκη και κυριολεκτικά μάλον αισθάνεται φιμωμένη η Νονώρα...



Ένα καλλιτεχνικό διαζύγιο φαίνεται ότι γίνεται πραγματικότητα μετά από 4 χρόνια ευτυχισμένου γάμου. Πέγκυ Ζήνα και Κωνσταντίνος Ρήγος περνούν βαθιά κρίση στο δεσμό τους και το πρόβλημα ήταν οικονομικό. Το περιοδικό λοιπόν αναφέρει ότι το επόμενο βιντεοκλίπ της Πέγκυ δεν θα οπτικοποιηθεί διαχειρός Ρήγου αλλά από το σκηνοθέτη Μανώλη Τζιράκη. Αιτία φαίνεται πως ήταν τα 18.000 ευρώ που ζήτησε ο καλλιτέχνης για να φτιάξει το βίντεοκλιπ του τραγουδιού Χάνομαι. Η δισκογραφική της Πέγκυς τσίνισε, η Πέγκυ τον παρακάλεσε να κόψει κάτι, αλλά ο Κωνσταντίνος δεν κάνει περικοπές, ούτε στην τσέπη αλλά και ούτε στην ταρίφα του.
Είπαμε, η κρίση κρίσή, αλλά και η τέχνη τέχνη. Στην προκειμένη όμως, θα πάρω τη μεριά της Πέγκυς. Δεν φτάνει που τον έκανε γνωστό τον Κωνσταντίνο στο ευρύ κοινό, δεν φτάνει που του έκανε τα κονέ με τους υπόλοιπους μπουζουκόβιους (Κοκκίνου, Θεοδωρίδου κλπ) και όλοι έσπευσαν να συνεργαστούν μαζί του, τώρα ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να κόψει κάτι στην τιμή του. Η τέχνη τέχνη, δεν λέω βρε Κωνσταντίνε μας, αλλα αν δεν είχες κάτι τέτοιες μπουζουκοσυνεργασίες, δεν θα έβγαινες να κάνεις την άλλη... την υψηλή σου τέχνη. Δώσε τόπο στην οργή και πέσε κανά πεντοχίλιαρο.



Θέλω να αφήσω τον πεθαμένο να αγιάζει από αυτό εδώ το μπλόγκ και δεν με αφήνουν.Πλησιάζουν τα χρόνια του δολοφονημένου συντρόφου Αγγελικής Ηλιάδη και συζύγου Πόπης Μαλλιωτάκη, Μπάμπη Λαζαρίδη, και αν θυμάσαι τις εποχές που η μία παρηγορούσε την άλλη, ξέχνα τες. Βγήκαν τα μαχαίρια και όποιον άλλο πάρει ο χάρος. Πέτρα του σκανδάλου 30.000 ευρώ σε χρωστούμενα νοίκια από το σπίτι που έμενε Λαζαρίδης και Ηλιάδη προ δολοφονίας εποχή. Η σπιτονυκοκοίρά είδε ότι με το Μπάμπη δεν έβγαζε άκρη και πήγε δια της δικαστικής οδού. Η δίκη έγινε πέρσυ το Δεκέμβρη και δικαίωσε την δύσμοιρη σπιτονοικοκυρά που δεν πρόλαβε να πάρει τα νοίκια αφού τον Μπάμπη τον πήρε ο Χάρος. Δεύτερη επιλαχούσα η Ηλιάδη που έβγαλε την ούρα της απέξω και σου λέει, γκόμενα δεν με ανέβαζαν;;; πήγαινε να πάρεις τα χρωστούμενα από τη νόμιμη σύζυγο.

Επόμενη επιλαχούσα η νόμιμη, Πόπη Μαλλιωτάκη. Σκάει η σπιτονοικοκυρά και της λέει δώσε τα 30.000 γιατί σε σένα με έστειλε η Ηλιάδη. Ποιός είδε την Ποπάρα και δεν την φοβήθηκε;;; Βγήκε στο Κους- ΚΟυς και είπε τον πόνο της. Θα δώσω εγώ σου λέει τα νοίκια που χρώσταγε ο σχωρεμένος για να σπιτώνει τη γκόμενα του; Καιένα δίκιο το έχει να της το αναγνωρίσω.

Έτσι, τα νοίκια φαίνεται να πρέπει να δώσει πλέον η οικογένια του Μπάμπη. Η σκληροπυρηνική αδερφή και η μάνα με την άσπρη ρίζα στο βαμμένο μαλλί.
Προτείνω στην οικογένεια Λαζαρίδη να φωνάξει τον σύμβουλο οικονομικών από την εκπομπή Για Λογαριασμό Σας του Άλφα. Μόνο έτσι θα βρούν άκρη και θα β γάλουν έναν απολογισμό με τα χ΄ρέη που τους έζωσαν να φίδια.


Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Παπουτσάκη και Χολίδης: ποσους μετραμε σε ένα χρόνο?


Πριν απο ένα χρόνο περίπου, Νοέμβριος ήταν θυμάμαι, ξεκίνησε τούτο εδώ το blog, το οποίο και εγκαινίασε τα φτυαρίσματα της Κατίνας με μια άλλη κατίνα ή καλύτερα Κατερινα, την Παπουτσάκη... Τότε ανέλυα το δεσμό της με τον Κώστα Καραφώτη και ένα χρόνο μετά αναλύω τον 1000στο δεσμό του Κατερινακίου σε λιγότερο από 12 μήνες.

Και όχι αν διαβάσεις το εν λόγω φτυάρισμα http://karakatina.blogspot.com/2008/11/blog-post.html θα δεις πως καμία κακία δεν τρέφω για το κορίτσι που πραγματικά σε ένα χρόνο έχει αλλάξει λιγότερα φορέματα από αγόρια. Και όχι κακό ακριβώς δεν το λες το γεγονός, αλλά όχι και να χολιάζει με τους δημοσιογράφους που βγάζουν τα φλερτ της στον Τύπο και την τιβι, αλλά η προχτεσινή της έπαρση πολύ με χάλασε.


Πήγε να την δει που λες ο τραγουδιστής, ο Χρήστος Χολίδης στην παράσταση που εμφανίζεται, παίζει και τραγουδά. Και το κορίτσι δεν διαστασε να φωτογραφηθεί μαζί του. Και αφού άστραψαν τα φλας, μας είπε και τα δικά της, του τύπου: δεν θα μας καθορίσουν τα μίντια τη ζωή.


Οκ βρε Κατερίνα μας. Εμείς να σταματήσουμε να μετράμε τους άντρες στη ζωή σας, βλέπε Καραφώτης, Κανάκης, Μπουρδούμης, Χολίδης, και και και...

εσείς Κατερίνα μας το Χρήστο τι τον θέλατε στο θέατρο τη μέρα που ξέρατε πως θα σας παρακολουθήσουν και οι κάμερες????

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Οι ατάκες της εβδομάδας


Μαρία Μπακοδήμου στο Οκ: Χωρίς να έχω εκδόσει δελτίο τύπο, είμαι τρία χρόνια μόνη:
Στην Αννίτα γρήγορα μαράκι. Στην Πάνια σου λέω, ολοταχώς. Χρυσό κουφέτο δεν παίζει αλλά ένα παρατράγουδο το χρειάζεσαι.


Μαρία Ηλιάκη στο Λοιπόν: Τσακωνόμαστε πολύ συχνά με το Νίκο Μουτσινά:

Καλό θα ήταν στις συνεντεύξεις να αποκαλύπτατε και πράγματα που δεν βλέπουμε. Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει, που λεέι και η γιαγιά μου, η Κατίνα η πρεσβύτερη.


O μουσικοσυνθέτης Φοίβος στο προσωπικο του site: ο Φοίβος, αισθάνεται την ανάγκη και πιστεύει ότι ήρθε ο χρόνος να δημιουργήσει την δίκια του μουσική εταιρεία, και να μην ανανεώσει την συμφωνία που είχε με την εταιρεία που συνίδρυσε το 2000.

Μη με ρωτας γιατι ο Μέγας συνθέτης αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος, στον εαυτό του στο Γ ενικό πρόσωπο. Αν τα θυμάμαι σωστά τα πράγματα, στο γου ενικό, μιλάνε οι Βασιλιάδες και τα υψηλά πρόσωπα. Τώρα εγώ αλλού κόλλησα. Εκδίδεις προχτές μια ανακοίνωση που λέει ότι θα μείνεις στη Heaven για να εκδώσεις μια μέρα αργότερα άλλη ανακοίνωση που λέει ότι φεύγεις; Και μετά θέλεις εγώ να πάρω δίκσο που έχεις υπογράψει; Τρελλός παπάς σε βάπτισε.

Άλλη LADY GAGA μας βρήκε! Η ΤΖΟΥΛIΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ


Αυτό το κορίτσι ή πολύ έξυπνο είναι ή πολύ ζαβό. Ο λόγος για την μοντέλα, παραλίγο σταρ Ελλάς, τραγουδίστρια, φρικιό και νυν show woman Τζούλια Αλεξανδράτου. Αφού έβαλε στήθος ζηλευτό και μας έδειξε την εγχείρηση live, αφού τραγούδισε σε μπουζούκια ,αφού διέλυσε την άλλοτε πλούσια χαίτη της στα ντεκαπάζ, τώρα αποφάσισε να το παίξει εκκεντρική και να κάνει σόου, σε διάφορα κλαμπ με τραγούδια και αμφίεση αλά Lady Gaga.


Δεν ξέρω τι με σοκάρει πιο πολύ: η φωνή της Τζούλιας στα αγγλικά, το μαλλί που είναι πιο άσπρο κι από τα δόντια της ή το ότι καπάρωσε τον Ψωμόπουλο και πρώην της Άννούλας της Βίσση; Γιατί άμα ήμουνα η Βίσση και ύποστήριζα ότι είμαι Faboulus, αυτό το κορίτσι στο πλευρό του επί χρόνια πρώην μου δεν θα ήθελα να το βλέπω!!!

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Τις Κυριακές βλέπουμε "Balkan Express" στηνΕΤ3


To Balkan Express είναι ένα πολιτιστικό οδοιπορικό και προβάλεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο τρίτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης. Η τηλεοπτική εκπομπή Balkan Express ξεκινάει κάθε Κυριακή στην ΕΡΤ3 ένα ταξίδι προς στα άγνωστα Βαλκάνια.

ΣΤΙΣ 25.10.09 ΣΤΙΣ 18:00, ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ BALKAN EXPRESS ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.


Την εκπομπή θα παρουσιάζει ένα νέο αστέρι της τηλεόρασης και του θεάτρου μέχρι πρότινος. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ήρθε για να μείνει. Μια πραγματική Ελληνίδα Θεά, με σπουδές σε Ελλάδα και Αμερική, με ένα βιογραφικό βαρύ και ασήκωτο και με ένα χαμόγελο φωτεινό και μαγευτικό.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Λόη vs Tσιμτσιλή: σημειώσατε 1



Η Λόη την λέει στην Τσιμτσιλή μεσοβδομαδιάτικα: εκεί που έβλεπαν κοσμικές εμφανίσεις κυριών στο Μεσημεριανό Express, να σου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή να φιγουράρει. Και εκεί η Βάσια Λόη, που κάτι μου λέει ότι πολύ την εχθρεύεται την Σαματίνα που της έφαγε την ήρεμη και χωρίς ανταγωνισμό εκπομπούλα της το Σαββαταοκύριακο, την έβγαλε την κακία της. Ίδια με την Χριστίνα Ιακωβίδου, είπε με νόημα η Βάσια... Και εκεί φυσικό και εύλογο ήταν να τα πάρει η Σταματίνα που πολύ κάλή το παίζει φέτος, και να μιλήσει για έλλειψη αδελφικής αλληλεγγύης.

Τώρα γιατί το σούπερ πρότυπο της σέξυ οδοντιάτρου θεωρείται κακό, γώ Κατίνα είμαι, αλλά δεν το καταλαβαίνω...

Fabulous από την Άννα Βίσση


Το νέο τραγούδι της Άννας βίσση, μόλις κυκλοφόρησε και όπως φαίνεται θα ακουστεί πολύ και δυνατά στα ελληνικά airplays!
To τραγούδι ονομάζεται "Fabulous" και θα αποτελέσει τόσο το κεντρικό κομμάτι του επερχόμενου album, αλλά θα αποτελέσει και τον κεντρικό άξονα ολόκληρου του show που θα δούμε στο αθηνών αρένα στις 30 οκτωβρίου!

ψηλά τακούνια φοράω απόψε
για ξενύχτι και χορό...
Έχω γυρίσει από την κόλαση
και πίσω δεν κοιτώ...

απόψε θα πιω, θα ερωτευθώ, θα κάνω ότι θέλω εγώ
και πάψε να κλαις, αστείες απειλές να στέλνεις απ\' το κινητό...
δε θα με πεθανεισ

θέλω να ζήσω, να ξαναγαπήσω, να είμαι άνθρωπος κανονικός
να γελάω και με τους φίλους μου έξω
να βγω και να τρέξω
να φλερτάρω τρελά γιατί...

πέρασα κρίση
και από τις στάχτες μου έχω ξαναγεννηθεί...
πάω για βίσση
να ακούσω τσούλες και αλήτισσα ψυχή

θα δεις τώρα πια, δε με σταματά, το σώμα μου πήρε φωτιά
παλιά μου ζωή, σου βάζω ένα χ, θα γίνεις το θύμα εσύ
δε θα με πεθανεισ

θέλω να ζήσω, να ξαναγαπήσω, να είμαι άνθρωπος κανονικός
να γελάω και με τους φίλους μου έξω
να βγω και να τρέξω
να φλερτάρω τρελά γιατί...

Tick Tock
Time Flies
I can see it in your eyes
the way you look at me
You want to get with me

Tick Tock
don\'t stop, yeah i\'m so fabulous
i bet you wanna be the one
that stands by me

uh uh uh She is so Fabulous...

θέλω να ζήσω, να ξαναγαπήσω, να είμαι άνθρωπος κανονικός
να γελάω και με τους φίλους μου έξω
να βγω και να τρέξω
να φλερτάρω τρελά γιατί...

H Σίσσυ και τα (πράσινα) άλογα


Τ0 ότι υπάρχουν γκρουπ στο facebook που χαρακτηρίζουν τη Σίσσυ Χρηστίδου μοντέλο ακομά, θα το προσπαράσω σφυρίζοντας και καλά.

Το ότι η ίδια υποστηρίζειπως έχασε 25 κιλά και έχει μονο 6- 7 ακομα να χάσει, είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταπιώ εύκολα.

Εκτός του ότι φωτογραφίζεται παντού σαν γελαδάρισσα (όπως στο τελευταίο τεύχος του Down Town) με μπότα και σταύλο στην άκρη, για να προωθήσει τον έρμο αγρότη που μόνος έμεινε χωρίς τηλεθεατές εντέλει.

Η Σίσσυ που την συμπονώ αν πήρε τα κιλά λόγω εγκυμοσύνης και κάποιας πάθησης με το θυροειδή της, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει χάσει 25 κιλά. Εμένα ακομα μου φαίνεται ότι έχει γινει το αντίθετο. Έχασε 7 -8 και τώρα θέλει άλλα 25.

Τέσπα, για να λέει η ίδια ότι δεν έχει εμμονή με τη ζυγαριά κάτι θα ξέρει. Φαίνεται ότι έχει εμμονή με τους στυλίστες (2 έχει φάει ήδη) που δεν την ντύνουν καλά και αδυνατιστικά στο Μέσα στην Καλή Χαρά.

Κατά τα άλλα, μπλαμπλα μπλα και είμαστε χαρούμενοι με το Θοδωρή και δεν θυμάμαι την εργένικη ζωή κια όλα αυτά τα γλυκανάλατα που τα έχει πει χίλιες φορές.

Πρεμιέρα στις 30 για τη Βανδή


Μόνο υστερόγραφα προλαβαίνω να στείλω αυτές μέρες. Έπιασα το φτυαράκι στο μέγεθος extra small και κάνω μικρά φτυαρίσματα:

ΒΑΝΔΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟΠ. ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟ SUGAR ΣΤΟΠ. ΒΑΝΔΗ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΠ.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ, ΤΙ ΑΦΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΚΥΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!! ΣΤΟΠ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

O Πουνέντης παίρνει συνεντεύξεις και ο Φοίβος την κάνει από τη Heaven


Αν αληθεύει η είδηση της αποχώρησης του Φοίβου από τη HEAVEN, θα επιβεβαιωθούν όλοι εκείνοι κατηγορούν τον Πουνέντη πως ότι πιάνει γίνεται κάρβουνο.

Σήμερα, που ο Μάκης φιλοξενεί την Πέγκυ Ζήνα σε μια συνέντευ6ξη εφ' όλης της ύλης, το http://www.elliniko-fenomeno.gr/ και το τρωκτικό δημοσίευσαν την είδηση για την αποχώρηση του Μέγα συνθέτη Φοίβου από τον Παράδεισο της Heaven.

Kάτι η διαφωνία συνθέτη και διευθυντή για τη μουσική και τους .ήχους των τραγουδιών, κάτι η διάστασή τους στο όραμα που είχε ο καθένας για την εταιρία, η ρήξη ήρθε και το γόρδιο δεσμό έλυσε ο υιός Κυριακού.

Το διαζύγιο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά ο Φοίβος φαίνεται να κλείνει προς τη Universal. Τι θα κάνει η Δέσποινα, ο Μαζώ και όλοι εκείνοι που τραγουδούσαν άσματα του συνθέτη, είναι άγνωστο ακόμα. Πάντως η αποχώρηση του Φοίβου έρχεται μετά από ένα πλήθος αποχωρήσεων καλλιτεχνών της εταιρείας με το διευθυντή της Μάκη Πουνέντη: Νίνο, Μάρω Λύτρα, και άλλοι τόσοι......


Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

H Σαρρή κυκλοφορεί με μάσκα στο κομμωτήριο της


Πρώτα πρώτα, θα πούμε την επικαιρότητα. Που λες η Έφη Σαρρή την έχασε την αγωγή κατά του Λάκη και έτσι θα διεκδικήσει τα 7,6 εκατομύρια ευρώπουλα στο Εφετείο μάλλον.


Κατά τα άλλα, βάλαμε ένα μικρό σπιουνάκι να κάνε την πελάτισσα στο κομμωτήριο της Έφης. Και ναι, η υπερτραγουδίστρια, παύλα buzinesswoman την έχει δει αφεντικό και δεν φεύγει στιγμή από το μαγαζί της. Στο κομμωτήριο της Έφης, παύλα Beauty saloon, η Σαρρή κυκλοφορεί με μάσκα.


Λίγο που μπαίνει πολύς κόσμος, λίγο που την ενοχλούν οι βαφές, λίγο που φοβάται τη γρίπη, το Εφάκη κυκλοφορεί με ιατρική μάσκα. Πάντως, την αλήθεια θα την πώ, πελάτισσες πολλές έχει το μαγαζί στη Γλυφάδα. Και αν ρωτάς αν είδαμε τον Αφρικανό σύντροφο της Έφης που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να εργάζεται στο σαλόνι ομορφιά, μην φας έχουμε γλαρόσουπα.


Αφρικανός ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, αλλά το μανικιούρ μας τέλειο κορίτσια.

Έρχεται ο Ρέμος από Νοέμβρη



ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατίνα ψάχνει μηχανάκι μικρού κυβισμού. Το αμάξι θα το αφήσω σπίτι από Νοέμβρη που ξεκινά τις εμφανίσεις του στη γειτονιά ο Αντώνης Ρέμος. Προσφάτως αναρτήθηκε και η σχετική πινακίδα που μας προειδοποιεί για τα όσα έπονται το φετινό χειμώνα.




Ο Αντωνάκης θα είναι στο Διογένη από Νοέμβριο και ακριβή ημερομηνία δεν γνωρίζουμε ακόμα. Πάντως, το νέο σιντριβάνι που κοσμεί τον Διογένη στον εξωτερικό του χώρο, ήδη καίει γαλόνια νερού. Τόσο νερό που σπαταλάει ο ιδιοκτοκτήτης του καταστήματος για το εν λόγω συντριβάνι, πιο πολύ θα του κοστίσει αυτό, παρά ο Ρέμος για τις εμφανίσεις του.



Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

H μπέμπα Ρουβά έγινε Αναστασία


Η βάφτιση της μικρής κορούλας του Σάκη Ρουβά, που πλέον φέρει το όνομα Αναστασία, έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στην Ιερά Μονή Παντοκράτορα, στην Καλλιτεχνούπολη, η οποία ανοίγει μόνο για τάματα. Άρα ο Σάκης και η Κάτια την είχαν τάξει τη μιρκή Αναστασία. Γιατί δεν ξέρω, μην με ρωτάς.

Η βάπτιση έγινε στα δεδομένα του Μυστικού Δείπνου. Ελάχιστοι επώνυμοι καλεσμένοι, κρυφή ημερομηνία που διέρρεσε λίγα λεπτά πριν το μυστήριο και σούπερ διανοούμενη νονά. Το πανέμορφο εγχώριο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ είχε επιθυμία να μην διαρρεύσει το μυστήριο,. Δεν πραγματοποιήθηκε η επιθυμία αφού η Γερμανού έβγαλε μέχρι και το όνομα της μικρής αλλά και πλάνα έξω από την εκκλησία. Το ίδιο και το Tv weekend της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Σάκης και Κάτια, μόλις είσαν ότι δεν μπορούν να αποφύγουν τα μίντια, είπαν να το απολαύσουν και κέρασαν ρεπόρτερ και καμεραμεν, γλυκάκι και μερικά χαμόγελα.

Καλεσμένοι ήταν η Μαριάνα Λάτση, ο Κώστας Καίσαρης με τη σύζυγό του, ο Τζώνι Καλημέρης με την οικογένεια του, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Ηλίας Κοκοτός, ο Ανδρέας Κουρής, ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού.

Νονά της μικρής ήταν η Μανουέλα Παυλίδου, συμβουλάτορας του Ρουβά και κάποτε δεξί χέρι της Μελίνας Μερκούρη. Τώρα γιατί Σάκης και Κάτια έχουν τέτοιο θέμα με τη Μελίνα δεν το γνωρίζω. Αφού σκέψου χτες Κυριακή ήταν και τα γενέθλια της Μελίνας Μερκούρη.

Τελοςπάντων. Να τους ζήσει. Και φωτογραφία δεν βάζω, αν και έχω. Όχι τίποτα άλλο. Αλλά ξέρεις τα έσοδα από τις φωτο που θα δημοσιεύσει την Τετάρτη γνωστό κουτσομπολίστικο περιοδικο, θα πάνε στο ίδρυμα Ελπίδα. Και εγώ δεν θα χαλάσω τον ιερό σκοπό.


Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Φτυαρίζοντας τις κορυφαίες ατάκες της εβδομάδας

Λίτσα Λαζαρίδη, αδερφή του αποθανόντα Μπάπμη, συντρόφου Αγγελικής Ηλιάδη. Συνέντευξη στο Λοιπόν αυτής της εβδομάδας. Σε αναφορά της στην Αγγελική Ηλιάδη και στην εφάνισή της στην Τατιάνα Στεφανίδου είπε:
"Πολύ ωραία σκηνοθεσία που μπορεί να έπαιρνε Όσκαρ στις Κάνες. Η κυρία όμως που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν έπαιξε και τόσο καλά. Η Μάρθα Βούρτση θα έπαιζε καλύτερα".
Κυρία Λίτσα μου, τα Όσκαρ δεν γίνονται στις Κάννες....

Σε αναφορά της στην Ηλιάδη και στην σχέση της με το Μπάμπη, η Λίτσα ξεσπάθωσε:
"Ήταν ένα λάθος. Μακάρι να μην τη γνώριζε ποτέ ο αδερφός μου. Ίσως και να ζούσε ακόμα".
Δηλαδή, τον Μπάμπη τον δολοφόνησαν εξαιτίας της Ηλιάδη; Γιατί; Τον ζήλευαν επειδή είχε ωραία γκόμενα;;;;; Ήμαρτον δηλαδή.

Άλλη μία ωραία συνέντευξη ήταν αυτή της Μαρίας Κορινθίου στο Λοιπόν και πάλι. Εκεί η Μαρία μίλησε για τον αντρούλη της Γιάννη Αϊβάζη λέγοντας:



"Ο Γιάννης με διεκδίκησε, με κυνήγησε. Έκανε πολλά. Όταν γνωριστήκαμε, εγώ έκανα τη ζωή μου".
Δηλαδή τώρα, τι κάνετε αγαπημένη Μαρία; Τη ζωή του Γιάννη μήπως;


Η Ελένη Μενεγάκη παρευρέθη σε εκδήλωση για γνωστή φίρμα καλλυντικών. Εκεί έκανε δηλώσεις για την επίθεση που δέχεται τονίζοντας:
"Γνωριστήκαμε φέτος; Ή μήπως τόσα χρόνια σας κοροϊδεύω"; Όσοι θέλουν να με παρουσιάσουν αλλιώς, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να τους εμποδίσω".

Μήπως φέτος που πέσαν τα νούμερά σας, βρήκε χώρο να μιλήσει η πικραμένη Ελένη Φωτοπούλου και όλοι εκείνοι που δεν έβρισκαν βήμα λόγω της παντοκρατορίας σας.



Μιμή Ντενίση στο Down Town για το τέλος του γάμου της με τον Πολύζο 1 χρόνο και 10 μέρες μετά το γάμο:
"Ήθελα αυτός ο γάμος να είναι τέλειος. Αυτό δεν έγινε".
Αν μάθω ότι σαν άλλη Άντζελα Δημητρίου τα βρίσκετε και τα χαλάτε με τον Πολύζο σαν άλλο Τρούπη, πολύ θα απογοητευτώ!



O Kώστας Καραφώτης στο Λοιπόν απαντά για τον έρωτα:
"Στον έρωτα θέλω να έχω το πάνω χέρι"
Αν πιστέψω τα όσα έλεγαν οι πρώην σας Μάρω Λύτρα και Κατερίνα Παπουτσάκη μετά το χωρισμό με σας κύριες Κώστα, όχι δεν θέλετε να έχετε ΄μοον το πάνω χέρι. Θέλετε να ρίχνετε και ένα χέρι... ξύλο.






Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ο γάμος του Χαριτάτου και η Μπαρμπαρίγου


Καλέ τι προμόσιον είναι αυτό του ΑΝΤ1 για το δίδυμο Καραμέρου - Χαριτάτου. Το τηλεοπτικό δίδυμο δεν έχει αφήσει εκπομπη για εκπομπή και συνέντευξη για συνέντευξη που να μην δώσει. Τελευταίος σταθμός τους, το Αξίζει να το δεις με την Τατιάνα Στεφανίδου, σε δύο δόσεις μάλιστα, σήμερα και αύριο.


Το δίδυμο έκανε για μια ακόμα φορά εξομολογήσεις καυτές, για τη ζωή του ο καθένας. Ο Γιώργος έδειξε την ξανθιά του γυναικούλα και ο Σπύρος μίλησε λίγο παραπάνω. Ο Νίκος Ξανθόπουλος της ελληνικής τηλεόρασης, με το σπίτι που το ρήμαξε ο σεισμός, με τα λεφτά της μάνας που τα έκρυψε για να τον σπουδάσει, με την αφρικανή και τα παιδιά της που γνώρισε σε ρεπορτάζ και έσπευσε να την παντρευτεί με πολιτικό γάμο και να υιοθετήσει τα παιδιά της επειδή αισθάνθηκε καθήκον να το κάνει. Ούτε η Αντζελίνα Τζολί να ήταν πια!


Ο κατατρεγμένος Σπύρος, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στο Νίκο Μουρατίση που όλο υπονοούμενα αφήνει για τον Χαριτάτο και τον περιποιήθηκε δεόντως λέγοντας:


Και γω θυμάμαι πολλά από εκείνη την εποχή, αλλά είμαι καλό παιδί και δεν μιλάω... Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!


Όσον αφορά τη Μπαρμπαρίγου, που θα μαγειρεύει στο πρωνιπυ του ΑΝΤ1 πια, είτε παίζει την κατάσκοπο Νέλη με σκοπό να δηλητηριάσει το δίδυμο για τα μάτια της Ωραίας Ελένης, είτε μαγείρεψε ότι είχε να μαγειρέψει για τη Μενεγάκη και τώρα βρήκε νέα πειραματόζωα...


Νυφούλα και η Λαμπίρη;;;;


Ήταν να μην κάνει την αρχή η Χρύσπα, που μάλλον πέρασε τις συμβουλές καπαρώματος και στη Χριστίνα Λαμπίρη. Η Χριστίνα που λες διατηρούσε επί σειρά ετών δεσμό με το Μανώλη Μαυρομουστακάκη, τον οποίο και δεν κατάφερε να την στεφανωθεί. Την αλήθεια θα την πω. Όταν χώρισε το ζευγάρι, πίστεψα ότι η Χριστίνα δεν θα το ξεπεράσει και είχα φανταστεί ότι θα την βλέπαμε στο διπλανό κελί του μοναστηριού, δίπλα στη Ναταλία Λιονάκη.


Φευ όμως! Η Λαμπίρη και καινούργιο γκομενάκι χτύπησε, ονόματι Αδαμόπουλος, επιχειρηματίας στο επάγγελμα, και πολύ ευτυχισμένη δηλώνει και θα συγκατοικήσει με τον μεγαλούτσικο Θανάση και γάμος προβλέπεται εντός του 2010... Όχι παίζουμε! Άντε και καλά στέφανα!

Mούσες εν καμίνω και η Κατίνα ξάγρυπνη


Τι χρωστάω πες μου! Πληρώνω εγώ τις αμαρτίες του Μπάμπη του Λαζαρίδη του συγχωρεμένου μου φαίνεται. Ή την κακή επιλογή να νοικιάσω σπίτι πίσω από τα μπουζούκια. Βλέπεις τότε που το νοίκιασα ήμουν και μπουζουκόβια και φοιτήτρια.
Δυστυχώς και όπως θα θυμάσαι και από την προηγούμενη φορά με τη βόμβα στο νυχτερινό κέντρο Μούσες, μένω δίπλα και πληρώνω και τις αμαρτιές του μαγαζιού.

Πέρσυ λοιπόν, είχαμε τη βόμβα που έσκασε και βγήκε όλο το τετράγωνο έξω νυχτιάτικο, αφού νομίζαμε ότι έγινε σεισμός 7 ρίχτερ. Μετά τον φάγανε το Μπάμπη και φορτωθήκαμε τα κοράκια έξω από το μαγαζί. Αυτό συνεπαγόταν ότι εγώ, και με την τσίμπλα στο μάτι περπατώντας κάθε πρωί για τη δουλειά, έβλεπα τη Σάσα Μπάστα με τον τότε αγαπημένο της και αρραβωνιάρη Θοδωρή Λανταβό να κάνουν σχέδια για το κέντρο.


Ε, το χτεσινό ήταν το χειρότερο όλων. Πάνω που είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχει το εν λόγω μαγαζί μια ωραιότατη πυρκαγιά, φρόντισε να μας θυμίσει την ύπαρξή του.

Πιθανολογώ ότι το φάντασμα του Μπάμπη, ήταν αυτός που έβαλε τη φωτιά, βλέποντας την Ηλιάδη να ρίχνει τα τσιφτετέλια με το κιλό στο Theatro. Με τα πολλά πήρε φωτιά ο ημιόρος και μετά λαμπάδιασε όλο το μαγαζί. Εγώ, που το διαμερισμά μου βλέπει ακάλυπτο, ξύπνησα κατά τις 2μιση με δυσκολία στην αναπνοή.

Καμμενο μύριζε σε όλο το σπίτι. Ε στον ύπνο μου είπα ότι ξέχασα το σίδερο ή το φούρνο ανοιχτό. Αφού έψαξα και δεν βρήκα κάτι, βγήκα στο διαδρομο του ορόφου που ήταν εξίσου τίγκα στον καπνό. Λέω καιγόμαστε, να βγω να πέσω από το μπαλκόνι. Ε βγαίνω και στο μπλακόνι και βλέπω τις Μούσες εν καμίνω. Τα υπόλοιπα γνωστά, δέκα πυροσβεστικά οχήματα, 5 - 6 περιπολικά και θόρυβος μέχρι πρωίας. Κατέληξα να τρέχω στην κολλητή με τις πυτζάμες.

Αχ, πώς αναπολώ εκείνα τα μεσημέρια του Οκτώβρη, που ο Μπαμπης ήταν ζωντανός και ΓΩ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΔΗ...

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Γάμος στα κρυφά για Κοργιαλά - Ευρυδίκη


Κάτι οι κακιές σχέσεις του Κοργιαλά με τους φωτογράφους τον τελευταίο καιρό, κάτι η καλλιτεχνική εσωστρέφεια της Ευριδίκης, τα παιδιά παντρεύτηκαν Τρίτη απόγευμα στη Γλυφάδα και δεν το πήρε χαμπάρι ούτε ο δήμαρχος που τους ένωσε με τα δεσμά του γάμου.


Για να φανταστείς εγώ έμαθα ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε, σήμερα, που το ανακοίνωσαν στην εκπομή της Ελένης Μενεγάκη, την οποία και επισκέφτηκαν ως καλεσμένοι. Ναι ναι , τα παιδιά δεν έφυγαν για νησιά Φίτζι ή για Μαλβίδες. Ο προορισμός τους ήταν λίγο πριν το αεροδρόμιο στην Κάτζα, στο στούνιο της Ωραίας Ελένης.


Τώρα γιατί μας ανακοίνωσαν το γάμο μες το καλοκαίρι στην εκπομπή της Τατιάνας με δόξες και τιμές και τελικά φτάσαμε να κουκουλωθούν στα κρυφά, , ποτέ δεν το κατάλαβα.


Εγώ για να καταλάβεις, όταν τους άκουσα στην Τατιάνα το καλοκαιράκι να μιλάνε για την επισημοποίηση του εξάχρονου δεσμού, φαντάστηκα γάμο υπερπαραγωγή, με τούλια, πέπλα, ρύζια, μέχρι και φόρεμα κόντεψα να ράψω. Και έρχεται το ζευγαράκι να παντρευτεί κρυφά τον Οκτώβρη, με δύο στενούε φίλους, ούτε καν τον πρώην σύζυγο Θεοφάνους δεν ει΄δαμε κουμπάρο, όπως λεγόταν αρχικά.


Τώρα γιάτί συνδύασαν το μήνα του μέλητος με ακόμα μία τηλεοπτική εκπομπή, δεν το γνωρίζω, απλά απορώ.....


Ξεκίνησε τα πολτικά σχόλια η Λαίδη


Το media soup ευτυχώς παρακολουθεί τα πάντα. Έτσι συγκράτησε και τις πρώτες ατάκες βόμβες της Λάιδης Άντζελας στο νέο της ρόλο ως πολιτική αναλύτρια στο δελτίο του Star.


Έχουμε και λέμε:


"Μ'αρέσουν οι πολιτικοί γιατί φοράνε ωραίες γραβάτες. Μ'άρεσε πολύ η μωβ του Γιωργάκη".


Η γνώμη της για τον Αβραμόπουλο: "Αχ μ'αρέσει ο Αβραμόπουλος, είναι γλυκούλης".


Για την Μπακογιάννη: "Σκληρή η Μπακογιάννη. Φαίνεται μελαγχολική"-


Για τον Ψωμιάδη: "Μ'αρέσει αλλά κάνει πολλά. Θα του αφιερώσω το Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα".


Και έπεται συνέχεια... Ά ρε Μαλέλη πολυμήχανε!!!

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

H Λαίδη θα κάνει πολιτικές αναλύσεις στο Star


Πανικός έχει προκληθεί στην εγχώρια σόου μπιζ από τις πληροφορίες ότι η Άντζελα Δημητρίου αφού έφτασε την τραγουδιστική της καριέρα στο τοπ που πιο πάνω δεν πάει, θα κάνει πολιτικό σχολιασμό και αναλύσεις στο δελτίο του Star.


Τουλάχιστον αυτά ειπωθηκαν στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. Όταν ο Μαλέλης έχει κέφια, μέχρι και η κουτσή μαρία θα γελάσει λέω εγώ. Και αφού η Λαίδη, ανέχτηκε τα εξαμάξης από το εν λόγω κανάλι της Κιφισιάς πλέον (εγώ το προτιμούσα στον λαικό Ταύρο), αφου φαγώθηκε με όλους τους δημοσιογράφους του Star σαν τα κοκόρια, η Άντζελα έθαψε το παρελθόν και θα πάρει καρεκλίτσα και μικρόφωνο σχολιασμού στο δελτίο του εμπνευστή Μαλέλη.


Τώρα πάνω σε ποιά πολοτικά θέματα στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, θα κάνει τον πολιτικό σχολιασμό η κυρά Λαίδη, ούτε γνωρίζω, ούτε και θα μάθω ποτέ φαντάζομαι.


Πάντως, εγώ θα της πρότεινα να ασχοληθεί με υον άντρα της που έχει χωρίσει και παντρευτεί ίσα με 600 φορές ήδη, γιατί βλέπω να την εγκαταλείπει ξανα. Και σιγά μην επιστρέφει ολοκληρη Λαίδη στον Κακιέτση και στον Νοράι!

Ο Πουνέντης αυτοσαρκάζεται


Είναι να μην του δώσεις τροφή για να σχολιάσει ο Πουνέντης, ακόμα κι αν πρόκειται να σχολιάσει τον ίδιο του τον εαυτό. Τι έκανε και με ποιά αφορμή;

Όλα ξεκίνησαν από ένα άρθρο που αναδημοσίευσε από άλλο μπλογκ το τροκτικό. Στο εν λόγω κειμενάκι με τίτλο "Χρυσάφι πιάνει, άνθρακας γίνεται" (http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_3930.html), ο αρθρογράφος τα χώνει με μανία στο μουσικό παραγωγό και διευθυντή της Heaven κατηγορώντας τον ότι μόνο ξεπεσμένους τραγουδιστές παίζει στο σταθμό του και μάλιστα εκείνους που απέμειναν στην εταιρία που διοικεί.


Νόμιζες όμως ότι ο Κορίνθιος Μάκης θα έτρεχε να κάνει μηνύσεις; Όχι φυσικά. Έκανε ποστ το άρθρο στο προφίλ του στο Facebook και άφησε φίλους και γνωστούς να το σχολιάσουν. Είναι φαίνεται ο Μάκης της σχολής, ας λένε για σένα και ας είναι και κακίες. Και καλά κάνει το παλικάρι. Μαγκιά του.

Έπεσε φτυάρισμα στο πρωινό του V- fm 88,3


Μας φιλοξένησαν και θάψαμε μαζί για ένα ωραιότατο ημίωρο όσο περισσότερη show biz μπορέσαμε!

Ο λόγος για την πρωινή εκπομπή του V- fm 88,3 με το Γιώργο Σατσίδη και τη Μυρτώ Κάζη. Τα παιδιά είχαν την ευγενή καλοσύνη να μας δώσουν το ραδιοφωνικό βήμα τους για να φτυαρίσουμε παρεούλα τη σούουμπιζ (εγχώρια και διεθνή). Εμείς γελάσαμε πολύ και το ευχαριστηθήκαμε ακόμα περισσότερο.
Ελπίζουμε να ξαναφτυαρίσουμε παρέα κάποια στιγμή στο μέλλον. Προς το παρόν, μπορείτε να απολαμβάνετε το αχτύπητο δίδυμο κάθε πρωί από τις 7 στον V- fm 88,3. Τον Γιώργο θα τον βρείτε (εκτός από τα Χόλιγουντ και τα πάρτυ) και στην εκπομπή που θα παρουσιάζει κάθε Τετάρτη στο MTV Ελλάδας.
H Mυρτώ είναι διαθέσιμη προς ανάγνωση και μέσα από τις σελίδες του περιοδικού Grazia.
Ελπίζω σύντομα να έχουμε και το ηχητικό ντοκουμέντο του εγ΄κλήματος που διαπράξαμε σήμερα το πρωί.

Οι Πεντάμορφοι μπήκαν με το δεξί


Τι κι αν ο Καραμέρος γιόρτασε τα ψεύτικα γενέθλιά του, τι κι αν η Μενεγάκη βγήκε άβαφτη και ασυφόριαστη, ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» του Mega τερμάτισε πρώτος με 21,2% στο σύνολο και 29,8% στα νεανικά κοινά.

Στη δεύτερη θέση περιορίστηκαν οι Καραμεροχαριτάτοι, με 20,3%. Και σταματήστε να χτυπάτε την έρμη αρχισυντάκτρια της εν λόγω εκπομπής. Το κορίτσι είναι Παντειακο ΚΑΙ ικανό και η Κατίνα το στηρίζει. Αν τα έχει και με τον Χαριτάτο ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ, γιατί έριξε και ωραίο γκομενάκι.
Όσο για την Ελένη Μενεγάκη; Το δήθεν θα βγω άβαφη μετά από δεκάδες χρόνια στην τιβι, αλλά τελικά βγήκα άβαφη σε βίντεο και live θα βάψουμε μια τηλεθεάτρια δεν έπεισε ούτε εμένα, ούτε και τους τηλεθεατές που την αντάμειψαν με την ωραιότατη τρίτη θέση και το 16,9%. (όχι το μεσημέρι δεν είδα Τατιάνα χωρίς μακιγιάζ, βαρέθηκα. Θα με μαστιγώσετε γιαυτό;;;;)

Moύφα τα γενέθλια Καραμέρου


Αγαπημένε αναγνώστη, αναγνώστρια,
Δεν ξέρω αν είμαι τρελλή εγώ ή ο Γιώργος Καραμέρος, εις εκ του πρωινού διδύμου του Αντ1.

Δευτέρα σήμερα, 12 του μηνός Οκτωβρίου, 12 το τονίζω και ξυπνώ το πρωί και τι βλέπω. Στην εκπομπή 10 με 1 κόβουν τούρτα λέει, για τα γενέθλια του Γιώργου λέει. Εγώ ως μεγάλη καρακατίνα, απλά μπαίνω στο google και ψάχνω τα πόσα κλείνει ο Γιωργάκης, μπας και μας κορόιδεψε στα κεράκια. Kαι ναι μεν ο Καραμέρος δεν έκρυψε τα χρονια του γιατί είναι όντως γεννηθής το 1974. Έ έλα όμως που τα γενέθλια του δεν είναι στις 12 Οκτωβρίου αλλά μεθαύριο στις 14 Οκτωβρίου. Όπου έχει βιογραφικο του Καραμέρου, 14 Οκρώβρη λέει δίπλα.

Σε προκαλώ, αν βρεις κάπου, ότι τα γενέθλια του Γιώργου είναι 12 Οκτώβρη να με φτύσεις. Αχ αυτοί οι Ζυγοί, όλα να τα ζυγιάζουν θέλουν. Και ο Γιώργος είναι όντως πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως και από τις 10 το πρωί και μπρος σβηνει και κεράκια σε τούρτες.

Τώρα είναι τυχαίο που οι εορτασμοί έγιναν 2 μέρες πριν και μάλιστα την ημέρα που ξεκίνησαν την εκπομπη τους οι Πεντάμορφοι του Μέγκα και που η Μενεγάκη διαφήμιζε από την Παρασκευή ότι θα σκάσει μύτη στο πλατώ αμακιγιάριστη;;;;; Λέω εγώ τώρα!!!

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Τα 4 νέα τραγούδια της Ηλιάδη


Καινούργιο ξεκίνημα για την Αγγελική Ηλιάδη και με τη βούλα ενός νέου cd sigle με τέσσερα φρέσκα τραγούδια και τίτλο Χαμογελάω (αν και δεν την βλέπω και τόσο χαμογελαστή στο εξώφυλλο του cd). Ήδη, ακούγεται το Προχωράω αλλά και η Προσευχή, ενώ δυναμικά είναι και το Δε φοβάμαι και το Δε θ' αλλάξω.







Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ελεονώρα κατά Κους Κους


Άφρισε σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη και χωρίς να θίξει ονοόματα και εκπομπές, άνοιξε τον πόλεμο κατά του μεσημεριανού Κους Κους της τηλεόρασης του Άλφα. Η Μελέτη υπερασπίστηκε τον αγώνα που έχει ξεκινήσει κατά της Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό και τα έχωσε στο Κους Κους ως ςξής και όπως τα κατέγραψε εύστοχα το ourgreektv.blogspot.com.
Χωρίς να αναφέρουμε εκπομπή, υπήρχε άδικη επίθεση προς την εκπομπή μας, ότι δώσαμε διαστρεβλωμένα νούμερα χωρίς επεξηγήσεις με σκοπό να αμαυρώσουμε το όνομα της κυρίας Μενεγάκη, πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Δε φταίμε για τα νούμερα που λαμβάνουμε εμείς από την agb επίσημα.

Μπορεί να έφταιγε ο Πρωινός Καφές που δεν πήγαινε κάποτε καλά η κυρία Μενεγάκη (!), αλλά έχουμε αλλάξει ζώνη. Έχω τελειώσει τον Πρωινό Καφέ. Το κανάλι μας δεν έχει λόγο, τουλάχιστον όσο τα άλλα να προστατεύσει κάποιον ή να τιμήσει. Είμαστε εναλλακτικοί και όχι ανταγωνιστικοί. Δεν προμοτάρουμε ή αμαυρώνουμε κάτι. Στις προσωπικές επιθέσεις δεν πρόκειται να απαντήσω. Το έχει κάνει όμως ωραία για μένα η κυρία Διαμαντάκου. (Μεταξύ άλλων λέει η κυρία Διαμαντάκου: «Αφρίζουν κάθε μεσημέρι στην προσπάθεια να υπερασπιστούν τη Μενεγάκη. Από ποιους; Δεν έχει σημασία. Παντού βλέπουν εχθρούς κι αν δεν βλέπουν, τους υποθέτουν. Η εκπομπή τους έχει εξελιχθεί σε ριάλιτι που θα μπορούσε να χει τον τίτλο «Save Ελένη».»)

Επειδή μπορούν να με βαράνε όσο θέλουν, όταν όμως πιάνουν συνεργάτες μου εκεί βγάζω δόντια. Για τους ίδιους μου τους συνεργάτες. Ειδικά για τον αρχισυντάκτη μου, Θέμη Μάλλη, που αφιερώνει ώρες στο γραφείο και σ’ αυτόν οφείλεται που πάμε καλά και έχουμε αποκλειστικά θέματα που αναπαράγονται από άλλες εκπομπές, όπως και από τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κύρια Μενεγάκη ζήτησε βοήθεια από ένα υποτιθέμενο και αυτοαποκαλούμενο Υπουργείο Τύπου που την εκθέτει με άσχημο τρόπο, αντί να τη στηρίξει.

Αντί να κατηγορείτε άλλους ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση σας προτείνω να δουλέψετε, να βρείτε ωραία θέματα για να ικανοποιήσετε το τηλεοπτικό κοινό.
Μην καταφεύγουμε σε εύκολες, εμπορικές λύσεις, σιγουράκια, όπως η υποτιθέμενη κόντρα ανάμεσα σε 2 εμπορικότατες ξανθιές.»

Η φτωχιά πλην τίμια Κατίνα, καταλαβαίνει ότι εκτός από την όχι και τόσο μεγάλη συμπάθεια της στο πρόσωπο της Ωραίας Ελένης, η κυρία Μελέτη, θυμήθηκε και την κόντρα της με το Νάσο Γουμενίδη (πρώην συνεργάτη της στον Καφέ) που είχε χαρακτηρίσει με άκομσα λόγια τα στήθη της πριν κάποιο καιρό.

Μόνο έτσι μπορώ να κατανοήσω την επίκλησή της στο πρόσωπο της ΖΟΡΟ Πόπης Διαμαντάκου, γνωστής κριτικού τηλεόρασης, που πέρσυ είχε κάνει την απίστευτη γκάφα. Έβριζε την Τατιάνα για εκπομπή που είχε κάνει η Δρούζα.

H Xρύσπα επιβεβαιώνει το γάμο


E ναι, έλεγα δεν θα το πιστέψω, μέχρι να βγει να το παραδεχτεί. Κι όμως, μίλησε στο Οκ η Χρύσπα και επιβεβαίωσε ότι θα φάμε κουφέτα μέσα στο 2010.

Το κορίτσι εδέχθη την πρόταση γάμου του επί 3 - 4 μήνες αγαπημένου της Παναώτη, κατά κόσμον επιχειρηματία Παναγιώτη. H Χρυσάνθη Παγώνα ένιωσε πολύ σίγουρη και έτοιμη για τα δεσμά του γάμου (ειδικά με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις τόσο πολύ καιρό, γιατί να έχεις αμφιβολίες) και θα το κάνει το τόλμημα.

Όπως εξομολογήθηκε μάλιστα, συχνά έπεφταν στα χέρια της περιοδικά με νυφικά και όλο και έριχνε τις κλεφτές ματιές της. Μην ξεχνάμε ότι πέρσυ έκανε και μια γκεστ εμφάνιση στην Πολυκατοικία του Μέγκα, όπου και έπαιξε την νυφούλα. Ε μάλλον, ο αγαπημένος της, την είδε με το νυφικό και σου λέει, τέτοια νύφη την αφήνεις;;;;;

Πάντως, της το αναγνωρίζω. Πρέπει να έχει πειθώ. Εμείς τους παρακαλάμε 4 χρόνια και αυτή τον καπάρωσε τον επιχειρηματία σε 4 μήνες. ΕΥΓΕ!

Τώρα, αν παίζει ρόλο που η αναγγελία γάμου γίνεται μαζί με την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ "Μέχρι εδώ", δεν ξέρω κατά πόσον είναι τυχαίο!

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Κόψε κόψε να δω τι θα μείνει!!!


Φήμες, φήμες, φήμες! Ακόμα δεν ξεκίνησε η σεζόν και στον Άλφα ήδη κοιτούν με την πλάτη στον τοίχο τρεις εκομπές! Κους Κους το μεσημέρι, Δέστε τους αλλά και οι πρωινοί Πάνω στην Ώρα.
Η κυρία Γκολεμά μας έδωσε και να καταλάβουμε στη REAL NEWS της Κυριακής ότι οι Γερμανοι δεν αστειεύονται.

Και άντε πες με το πρωινό δίδυμο Λάμπρου - Παπαβασιλείου έχεις ένα δίκιο, γιατί το lead in που δίνουν στη Μενεγάκη, θα την βγάλει καμιά μέρα έξω από τα ρούχα της, την Ωραία Ελένη (που μεταξύ μας τώρα, για να ανεβάσει τα νούμερα, έτσι όπως πέφτουν, θα χρειαστεί εκείνα τα μίνια που φορούσε επί εποχής Πρωινού Καφέ).

Και άντε πες το Κους Κους είχε δείξει ότι έμπαζε νερά από πέρσυ και φέτος με την αποχώρηση της Ηλιάκη και την επιτυχία στα γκομενικά της Καραβάτου, ήρθε και έγειρε σαν τον Τιτανικο.

Το ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ γιατί θέλυον να το κόψουν; Για τα μονοψήφια; Εμένα δεν με σκέφτονται; Πώς θα ζήσω εγώ, χωρίς τον Τσαλίκη κάθε μεσημέρι με την φράπα μουρη του να με τσαντίζει; Τι θα κ΄νω δηλαδή; Μου έκοψαν το Password με τον γλυκό Γιώργο και τώρα θέλουν να απογίνω αυτοί οι Γερμανοί. Θα καταντήσω να ακούω το ΠΑΡΑΠΑΡΑΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ολημερίς και οληνυχτις!

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Η πρεμιέρα Κουρκούλη - Ηλιάδη - (Σ)μαρτάκη


Αργήσαμε λιγάκι, αλλά ψηφίσαμε και επιστρέψαμε. Μαζί μας επέστρεψε και η Αγγελική Ηλιάδη στις Αθηναικές πίστες, στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη. Το THEATRO (πρώην ΑΜΜΟΣ), ήταν κατάμεστο και έτοιμο να δεχτεί τους θαυμαστές των ΗΛΙΑΔΗ - ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ - ΜΑΡΤΑΚΗ, μετά την πρώτη αναβολή της πρεμιέρας που προηγήθηκε.



Πρώτο τραπέζι πίστα στο κεφάτο πρόγραμμα του THEATRO, βρέθηκε η Heaven (εταιρία των καλλιτεχνών) με επικεφαλή το διευθυντή της Μάκη ΠΟυνέντη και τη συμπαρουσιάστρια του στο Ρυθμό 9,49, Μαρία Ηλιάκη. Πιο δίπλα και οι Καραμεροχαριτάτοι αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη με το Γιάννη της. Εκεί και ο Βασίλης Καρράς μαζί με το Διονύση Μακρή και την Μάρω Λύτρα, που θα τον συντροεύσουν στις εμφανίσεις του στη Συμπρωτεύουσα.

Η Ηλιάδη βγήκε στην πίστα με δερμάτινο παντελόνι και στραφταλιζέ στράπλες μπλουζάκι με κρόσια, και τραγούδισε το νέο της τραγούδι "Προχωράω". Ενώ μεγάλη απήχηση είχε και το τρίο Κουρκούλη - Ηλιάδη - Μαρτάκη μαζί επί σκηνής.

Η Κέλυ Κελεκίδου έμεινε στο σπίτι με το διάδοχο Κουρκούλη, ενώ και ο Νίκος δεν παρέλειψε να τους αφιερώσει πολλά τραγούδια.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

O Σπύρος παίρνει γλυκιά εκδίκηση από την Ελένη


Ήταν ένα κρύο πρωινό φαντάζομαι, του 2003 καν 2004, που ο αρχισυντάκτης, συνεργάτης και ενίοτε συμπαρουσιαστής της Ελένης Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1, ονόματι Σπύρος Χαριτάτος πήρε πόδι από την τότε πρωινή εκπομπή. Μετά από 5 και βάλε χρόνια, ο Σπύρος Χαριτάτος παίρνει την εκδίκηση του από την ωραία Ελένη!

Φυσικά, εσύ ως τηλεθεατής/ τηλεθεάτρια, παίζει και να μην τον θυμάσαι το Σπύρο στον Πρωινό Καφέ, αλλά η Κατίνα και οι λοιπές Κατίνες, θυμούνται καλά. Ο Χαριτάτος έφυγε κακήν κακώς τότε από τον Καφέ, κατόπιν εντολής Μενεγάκη και είχε επιστρέψει στο δελτίο του ΑΝΤ1. Μετά από ένα χρόνο η Μενεγάκη ακολούθησε το Λάτσιο στον Άλφα και η κόντρα αυτή ξεχάστηκε.

Τώρα, και μετά από 4 εκπομπές, οι Καραμεροχαριτάτοι νικούν την Βασίλισσα Ελένη στην θεαματικότητα και έχουν δίκιο όσοι λένε ότι η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο! Και ο Χαριτάτος φαίνεται ότι μετά από χρόνια δικαιώνεται.
Τι μπορεί να σώσει τη Μενεγάκη αυτή τη στιγμή??? Μια εγκυμοσύνη και το τέταρτο παιδί ίσως?????