Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Το πάρτυ του Ρυθμού 9,49 στο Βέρτη


Πάρτυ έκανε ο Ρυθμός 9,49 στο Κέντρο Αθηνών που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Πολλοί τυχεροί ακροατές που κέρδισαν προσκλήσεις αλλά και οι μουσικοί παραγωγοί του Ρυθμού, έδωσαν το παρόν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης με την παρέα του.
Εκεί και ο διευθυντής του σταθμού Μάκης Πουνέντης, η Ράνια Κωστάκη, ο Νίκος Μάρκογλου, η Μαρία Ηλιάκη και ο Σπύρος Σταμούλης.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Το "Έλα Νύχτα" της Πέγκυ σε βίντεο


Ίσως ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια του νέουν cd της Πέγκυ Ζήνα οπτικοποιήθηκε. Πρόκετια για το "Έλα Νύχτα". Το βίντεο κλίπ έπαιξε αρχικά στο Όλα 9 του Θέμου Αναστασιάδη και κατόπιν στο site Ζougla.gr.

Ο πάτερ φαμίλιας Τσαλίκης και η υποκρισία!


Excuse me δηλαδή και με το μπαρδόν. Ο μεσιέ Τσαλίκης βάπτισε το τελαυταίο του βλαστάρι και βλέπω φωτογραφίες να φιγουράρουν σε όλα τα περιοδικά και site αλλά το θέμα έπαιξε και στην τηλεόραση. Φυσικά, φωτογραφίες του Πάτερ φαμίλια Γιώργου μαζί με όλη την οικογένεια έπαιξαν παντού και δεν είδα κανένα μωσαϊκό να πέσει για να σκεπάσει τα πρόσωπα των παιδιών του αοιδού. Αν πάλι θυμάμαι καλά, ο Τσαλίκης τα είχε πάρει στο κρανίο με τηνκουμπάρα του και νονά του δεύτερου γιου του, Ναταλία Γερμανού, που πριν λίγο καιρό είχε βγάλει φωτογραφίες των παιδιών του Τσαλίκη όταν τον είχε καλεσμένο στο Μες την Καλή Χαρά και τα είχαν τσουγκρίσει γερά (άλλο που η Ναταλία έδωσε το παρόν στα προχτεσινά βαπτήσια).
Τώρα, ο Τσαλίκης δεν πρέπει να τσακωθεί με όλα τα ΜΜΕ που του φωτογράφισαν τα τέκνα; Ή μήπως μοίρασε ο ίδιος τα καλέσματα για να μπει λίγο στα πράγματα (γιατί τον έχει ξεχάσει και η κουτσή κουρούνα) και τι να κάνει έγινε πιο ελαστικός;

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Όλες κάνουν πλαστική μύτης (συγνώμη διάφραγμα εννοώ)


Μα τι έπαθαν όλες οι σταρλετίσες - επίδοξες τραγουσίστριες και φτιάχνουν την μύτη τους ντάλα καλοκαίρι; Εννοείται πως καμία δεν παραδέχεται πως το έκανε για λόγους αισθητικής και όλες το ρίχνουν στην διόρθωση του διαφράγματος για να αποκτήσουν καλύτερη αναπνοή άρα και καλύτερη δυνατότητα να ανδείξουν το τραγουδιστικό ταλέντο τους. Μετά τη Σάσα, πλαστικούλα στη μύτη χτύπησε και η Τζούλια Αλεξανδράτου αλλά και η Στέλλα Μπεζαντάκου.

Και καλά η Σάσα δεν μπορούσε να προβλέψει το αποτέλεσμα και βγήκε Μις Πίγκυ. Οι άλλες δύο δεν είδαν τι έπαθε η Σάσα. Η Τζούλια έχει λεέι σοβαρή επαγγελματική πρόταση από ντυχτερινό κέντρο και θέλει να είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει (με τις χορδές της) το κοινό το χειμώνα. Η Στέλλα λέει ότι την ενοχλούσε το διάφραγμα και δεν μπορούσε ούτε ναν ανασάνει.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, βγήκε και η Παπαρίζου στο περιοδικό Pink Woman , να μας πει για την πλαστική στήθους που έχει κάνει. Τώρα τι να κάνουν όλα τα κοριτσάκια που βλέπουν κοπέλες 25 χρονών που εκτίθενται στα ΜΜΕ να κάνουν πλαστικές. Δεν θα τις μυμηθούν; Αμερική θα γίνουμε που όλες βάζουνκαι ένα βυζί από τα 16.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

To "Τhis is our night" στην ελληνική εκδοχή του


Μάγεψε χτες το βράδυ ο Σάκης Ρουβάς σρα MAD MUSIC AWARDS 2009. Όχι μόνο βραβεύτηκε ως Άντρας Τραγουδιστής αλλά και ως Καλλιτέχνης της χρονιας που μας πέρασε. Για να ευχαριστήσειόλες τις ρουβίτσες, ο Σάκης τραγούδισε την ελληνική εκδοχή του This is our night και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως αν πήγαινε με το Πιο Δυνατά, στη Eurovision δεν θα αρκούμασταν στην 7η θέση.

Τι τρέχει με το στυλάκι της Ζήνα;



Προσπαθώ να σκεφτώ το γιατί φέρεται έτσι, τώρα τελευταία η Πέγκυ Ζήνα. Πολύ σνομπ, πολύ υφάκι και κανένας σεβασμός στο κοινό (εκτός από τους φανατικούς φανς της που εκεί φαίνερται πως κάνει κάποια χατήρια). Το τελευταίο ατόπημα της το έκανε χτες το βράδυ στα MAD MUSIC AWARDS 2009. Οι υπόλοιπες τραγουδίστριες έμειναν στα βραβεία από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Βίσση χειροκρότησε τη Βανδή, η Βανδή σιγοτραγούδησε στίχους του Στην Πυρρά και παρέμεινε μέχρι το τέλος της βραδιάς που έκλεισε η αντίπαλος υποτίθεται Βίσση. Μέχρι και η Παπαρίζου που δεν έκανε κάποιο live φέτος, έμεινες μέχρι το τέλος κι θαύμασαε τις υπόλοιπες σταρ. Η κυρία Ζήνα, ήρθε, ετοίμασε την εξαιρετική εμφάνισή της δεν λέω, εμφανίστηκε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν λέω, ήταν εντυπωσιακή και ο Σαπμάνης που εμφανίστηκε μαζί της κούκλος, αλλά γιατί τόσος σνομπισμός; Άλλη μια μου έρχεται στο μυαλό ποτυ έφυγε χτες νωρίς νωρίς, μετά την εμφανισή της και είναι η κολλητή της Πέγκυ Ελεονώρα Μελέτη. Αχ, την έφαγαν οι κακιές παρέες μου φαίνεται την κάποτε ποσιτή Ζήνα.

Πρώτες εντυπώσεις από τα Βραβεία Mουσικής του Μad 2009

*Η κλασική Madική αξία παραμένει η Έλενα Παπαρίζου. Τρία βραβεία και μεταξύ αυτών ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!Το χει λέμε, το χει!.

*Η Επιστροφή των Τζεντάι έγινε! Η Άννα Βίσση τραγούδισε τις τσούλες και έγινε ξανά λατρεμένο fashion icon(ας είναι καλά η Πατρίτσια Φλιντ. Και νεκρούς ανασταίνει).


*Του Καλού πρώην το πανηγύρι έγινε στα Mad. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο σκοτσέζικη φούστα Νίνο, είπαν να παρουσιάσουν το ποπ βιντεοκλιπ. Τελικά τα είχαν παλαιόθεν ή μπα;


* Αχ και αυτοί οι πρώην φαίνεται πως έλυσαν τις διαφορές τους: ο Αλέξανδρος Παρθένης εμφανίστηκε με τη Ναταλία Γερμανού για να δώσουν το βραβείο του Άντρα Καλλιτέχνη προς έκπληξη όλων. Ο Αλέξανδρος έσπευσε να ρίξει και την μπηχτή στην έτερη πρώην Σοφία Αλιμπέρτη λέγοντας σιγά μην σκάσω (κάτι που είχε πει και η Σοφία σε συνέντευξη. Όταν η Ναταλία ήταν έτοιμη να ανοίξει το φάκελο αποτελεσμάτων, ο Αλέξανδρος την ρώτησε αν χρειάζεται τα γυαλιά της (αστειεύτηκε για μια ακόμα φορά με την ηλικία της πρώην του).

* Η Αγγελική Ηλιάδη απέσπασε τρελλό και συνεχές χειροκρότημα όταν ανέβηκε για να παραδώσει το βραβείο του Καλύτερου σύγχρονου λαικού τραγουδιού στον Νίκο Οικονομόπουλο.


* Όλες μα όλες οι παιδομάνες πέταξαν όλο μα όλο το μπούτι έξω:βλέπε Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου.

*Θεική η εμφάνιση του μαυροφορεμένου SAKIS με την ελληνική εκδοχή του This is our night με τίτλο "Πιο Δυνατά"

*Η Ευγενία Μανωλίδου με το που παντρεύτηκε πήγε να παραδώσει βραβείο;

Πολύ ανεβαστικός ο Μύρωνας Στρατής, πραγματικά σάρωσε τη σκηνή.


Τα βραβεία:
ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΑΙΚΟ: Όλα Για Σένα Νίκος Οικονομόπουλος ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - POP: Πυροτεχνήματα Έλενα Παπαρίζου
ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ΕΝΤΕΧΝΟ: Δε Μιλώ Για Μια Νύχτα Εγώ Ελευθερία Αρβανιτάκη
ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ROCK: Πάνω Απ’ Όλα Μύρωνας Στρατής

ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - ALTERNATIVE: Shine Cyanna
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ/ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Κάνεις Λάθος Μάρω Λύτρα & TNS

VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Πυροτεχνήματα Έλενα Παπαρίζου
SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Τώρα Lava Feat. Κατερίνα Στικούδη
FASHION ICON ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Μπορείς Απόψε Να Βγεις Μ’ Όλες Τις Τσ...ες Της Γης Στην Πυρά - Άννα Βίσση
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΙΧΟΣ-ΑΤΑΚΑ:
Μπορείς Απόψε Να Βγεις Μ’ Όλες Τις Τσ...ες Της Γης Στην Πυρά - Άννα Βίσση
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ:
ΟΝΕΙΡΑΜΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΟ VIDEO CLIP - HIP HOP
: Πριν Σε Γνωρίσω (Τα Κακώς Κείμενα) Stavento Feat. Shaya
VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
: Πυροτεχνήματα Έλενα Παπαρίζου
ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Σάκης Ρουβάς
ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Έλενα Παπαρίζου
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ: Δήμος Αναστασιάδης
KAΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:WHITE ROOM (για το Αναποδα)
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ (με τόσο promo tour το άξιζε).

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Σήμερα τα ΜAD MUSIC AWARD 2009


Όλα είναι έτοιμα για τα σημερινά βραβεία του Mad. Oι καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος είναι απίστευτα πολλοί και οι πρόβες συνεχίζονται πυρετωδώς. Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν απλά στον ίδιο χώρο στην πρόβα τζενεράλε ενώ ο Σάκης Ρουβάς αυτοφωτογραφιζόταν διοχετεύοντας τις φωτογραφίες στο Twitter του. Η Βίσση δεν θα εκτελέσει το Κόντρα αλλά το Στην Πυρρά και την Αλλήτισσα Ψυχή. Εννοείται πως μαζί της σε όλες τις πρόβες ήταν η αυτοκόλλητή της πλέον Πατρίτσια Φιλντ.


Η Βανδή φρόντισε να εντυπωσιάσει τους πάντες στις πρόβες της φορώντας ένα καυτό, πολύ καυτό σορτσάκι και όλοι οι καλλιτέχνες ειδικά φέτος έδειξαν το καλύτερο πρόσωπό τους αφήνοντας στην άκρη υπερβολικές απιτήσεις και παράπονα. Φυσικά, όλοι εμείς δεν θα δούμε τα βραβεία live σήμερα αλλά σε μερικές μέρες κομμένα και ραμμένα. Υπομονή και αναμονή.

Παντρεύτηκαν οι Μπουμπούκοι


Τι κι αν η απεργία των δημοσιογράφων παραλίγο να χαλάσει το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού (λέμε τώρα), ο γάμος του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγνείας Μανωλίδου έγινε κανονικά προχτές το απόγευμα και τα πλάνα του έπαιξαν σε όλες τις χτεσινές εκπομπές.

Έξω από την εκλησσία μαζεύτηκαν 3000 άνθρωποι, και 1000 περίπου δημοσιογράφοι (που απεργούσαν κατά τα άλλα). Το αυτοκίνητο που μετέφερε την νύφη δεν ήταν πλυμμένο όπως μας έδειξε το Star channel σε αποκλειστικά πλάνα ενώ ο γαμπρός περίμενε γύρω στο ένα εικοσάλεπτο. Η Ευγενεία φόρεσε λευκό νυφικό με βαθύ ντεκολτέ και πέπλο και άφησε τον βουλευτή να περιμένει στα σκαλιά περί τα 20 λεπτά.

Εκεί βρέθηκε και ο κουμπάρος του ζεύγους Γιώργος Καρατζαφέρης αλλά όχι πολλοί άλλοι celebrities, Κατά τα άλλα το ζεύγος επιδόθηκε σε καυτά γλωσσόφιλα που να ξεράσω λιγάκι ήθελα, η νύφη χαμογελούσε με χαμόγελο (όπως είε και η Φαίη Σκορδά, ενώ ανάμεσα στις δηλώσεις της η Ευγενεία είπε το μυθικό : "Να κρατανε την καρδια τους παντα την Ελλαδα" αναφερόμενοι στον κόσμο που πήγε να τους ευχηθεί.

Το μόνο που με λυπεί είναι πως το Ράδιοαρβήλα του ANT1 έχει τελειώσει γιατί εκείνο το μυξοθλιμμένο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ της Μανωλίδου θα ήταν βούτυρο στο ψωμάκι του Κανάκη!

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Θεός ο Καλλίρης στο φινάλε του Μες την Καλή χαρά


Δεν μπορώ να μην δώσω τα συγχαρητήρια μου στο Live που έκανε ο Θάνος Καλλίρης στο φινάλε του Μες την Καλή Χαρά την Κυριακή που μας πέρασε. Ξέχασα να το αναφέρω αλλά βλέποντάς το ξανά και ξανά με τις έτερες Κατίνες, το ευχαριστηθήκαμε. Ο Θάνος τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτύχιες (μην γελάς εσύ πυο διαβάζεις) μεταξύ των οποίων τα: Το νου σου κύριες οδηγέ, φύγε απ' τη ζωή μου, μάτια φεγγάρια μου, κάποιο καλοκαίρι για χάρη σου μπορώ κράτα ένα ψέμα, γιορτάζ γιορτάζω και άλλα. Μπράβο μπράβο!!Επείδη δεν το βρήκαμε το βιντεάκι, βάζουμε ένα πιο παλιό από άλλη live εμφάνιση του Θάνου.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

5 πράγματα που δεν ήξερα για τη Βίσση


Τι μπορεί να σε μάθει μια απλή συνέντευξη της Άννας Βίσση; Το τι διάβασα στην Real Life, της Real News δεν λέγεται.

1. Η ΕΡΤ θεωρεί την Άννα Βίσση εθνική τραγουδίστρια (η ΕΡΤ που πληρώνεις και πληρώνω η Κατίνα θεωρεί εθνική τραγουδίστρια τη Βίσση. Ήμαρτον! Έλεος δηλαδή!)

2. Η Άννα είναι πολύ φίλη με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία μάλιστα θαυμάζει τη Βίσση, εκτιμά τη μουσική της και παίρνει όλα τα νέα cd της Ελληνίδας αηδού για να τα βάζει στα παιδάκια της που πολύ τους αρέσει η μουσική της Άννας (έχει παιδικά τραγούδια η Βίσση; Βρε μπας και της στέλνει τα Ζουζούνια;)

3. Η Άννα πηγαίνει στον ίδιο τατουατζή με την Amy Winehouse (εκλεκτή πελατεία έχει ο τατουατζής βλέπω).

4. Η Άννα είναι μονογαμική από ρομαντισμό και όχι από ταμπού (ναι ας τόλμαγε να κουνηθεί του Καρβέλα και σου έλεγα εγώ).

5. Η Βίσση ΔΕΝ έχει γνωρίσει ποτέ την Κοπέλα Βανδή. (ευτυχώς που δεν την είπε μεγαλοκοπέλα, γιατί θα είχαμε επεισόδια).

Μανίκας και Κακούτη τα μοντέλα που έφαγαν ξύλο


Η διασκέδαση τους βγήκε ξυνή. Ο λόγος για τα μοντέλα που έφαγαν το ξύλο της αρκούδας στο Αργάσι της Ζκύνθου. Ο Γιώργος Μανίκας, η πρώην σταρ Ελλάς Βάλια Κακούτη, ο Στέλιος Νιάκαρης αλλά και ο δημοσιογράφος του Star Μιχάλης Πλεμμένος γρονθοκοπήθηκαν από δύο ντόπιους νησιώτες προχτές το βράδυ. Τα μοντέλα και ο δημοσιογράφος βρέθηκαν στη Ζάκυνθο για δουλειά (τα εγκαίνεια ενός ξνοδοχείου) και το βραδάκι είπαν να βγουν στο Αργάσι, την περιοχή της Ζακύνθου που φιλοξενεί τα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά στο νησί. Εκεί και ενώ απολαύμβαναν το ποτό τους στο κλαμπ Βazzar ενεπλάκησαν (άθελά τους όπως υποστηρίζουν) σε καυγά με δύο ντόπιους κατοίκους. Λίγο η πολυκοσμία, λίγο που οι ντόπιοι είναι γνωστοί φασαριόζοι, λίγο η μέθη, ο Μανίκας τις έφαγε στο πρόσωπο, ο Νιάκαρης γλίτωσε με μπουνίτσες, η Κακούτη ξάπλα στο πάτωμα και ο άτυχος ρεπόρτερ του Star έφαγε δύο μπουκάλια στο κεφάλι και φορτώθηκε 15 ολοκληρα ράμματα.

Οι ταμπουκαλήδες επτανήσιοι δεν έχουν βρεθεί ακόμα (ο ένας είναι γιος του διοικητή ασφάλειας Ζακύνθου), ενώ τα μοντέλα έχουν υποβάλλει μηνύσεις! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

"Σ' ερωτεύομαι" από τη Χρυσάνθη Παγώνα (Χρύσπα)


Επιτέλους ακούσαμε τα νέα τραγούδια της Χρύσπα σε μουσική του Στέφανου Κορκολή. Η συνεργασία είχε ανακοινωθεί καιρό τώρα αλλά υλικό δεν είχε γίνει γνωστό (το cd αναμνενόταν να βγει το Μάιο).. Το πρώτο τραγούδι που παίζει είναι το "Σ' ερωτεύομαι". Ελπίζουμε τα νέα τραγούδια της Χρύσπα να

την βγάλουν από την αφάνεια, γιατί δεν θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά που την είδαμε σε κάποια αθηναική πίστα (μόνο με το guest στην Πολυκατοικία την θυμάμαι). Ευτυχώς, φαίνεται πως ο Κορκολής εκμεταλλεύτηκε σωστά το ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής της Χρύσπα. Η επαφή της νεαρής αιγινίτισσας τραγουδίστριας με τον Στέφανο Κορκολή έγινε μέσω ενός στελέχους της εταιρίας της ενώ τους στίχους των τραγουδιών υπογράφει η Ρεβέκκα Ρούσση.


Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Σολωμού - Α. Μικρούτσικος: ταπί και ψύχραιμοι


Έβλεπα χτες το Βασιλάκη Καίλα σε επανάληψη στην εκπομπή της Μπήλιω Τσουκαλά. Και παρατηρόντας τα αποσπάσματα από τις ταινίες του, μου θύμισε έντονα το δράμα (εδώ κυλάει ένα δάκρυ μου) που βιώνουν αυτές τις μέρες οι σταρ της ελληνικής show biz. Ήρθε που λες η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κρίση και τους βασάνισε. Τι μειώσεις μισθών σε Τατιάνες και ΣΙΑ,τι παρουσιαστές που αλλάζουν κανάλι γιατί τους ρίχνουν το κασέ. Αλλά έλεγα υπερβάλλουν όλοι αυτοί που από εκατό χιλιάδες ευρώπουλα που έπαρναν άντε να τους έκοψαν κανά χιλιάρικο. Κι όμως, η Κατίνα έζησε για να δει την φτώχεια την καταραμένη που ζουν μερικοί έλληνες tv star. Πρώτα πρώτα, έχουμε την περίπτωση της Μαρίας Σολωμού. Βγήκε το Μαράκι, αυτή η ηθοποιάρα, και ξέσπασε στο Down Town. Φτωχειά δήλωσε η Μαρία. Από τότε που έκανε το παιδί λέει, δεν την παίρνει (σε δουλειά) κανείς.Πιστεύει δε πως σε 5 χρόνια δεν θα την θυμάται κανείς και σκέφτεται σοβαρά να κάνει στροφή στην καριέρα της.

Και σαν να μην μου έφτανε αυτό, βλέπω και την άλλη εξομολογηση ψυχής του Ανδρέα Μκκρούτσικου που είναι πανί με πανί, τα έχει χάσει όλα, κινητά και ακίνητα (το πώς μη με ρωτάς δεν το ξέρω ακόμα), και βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού ελπίζω να μην πέσει).

Συγνώμη κιόλας, γιατί θα τρελλαθώ. Φτωχειά γίνεσαι όταν δεν έχεις να αγοράζεις Luis Vuitton τσαντάκι κυρία Σολωμού; Κι εσείς κύριες Αντρέα τόσο χρήμα τόσα χρόνια που το φάγατε; Μήπως να κάναμε ένα αυτοτελές Επεισόδιο του Επιτέλους Μαζί, να μας πείτε την ιστορία σας να δούμε και το δικό σας δράμα όπως κανατε κάτι χρονάκια τώρα με τον κάθε ένα ανθρωπάκο; ΕΛΕΟΣΣΣ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

To tour της Βίσση (και η ελεεινή αφίσσα)



Παραθέτω τις ημερομηνίες του τουρ "Απαγορευμένο" της Άννας Βίσση που θα ξεκινήσουν στις 30 Ιουνίου από το θεατρο Βράχων και θα συνεχιστου΄ν σε όλη την Ελλάδα. Ως καλή κατίνα απορώ με ένα πράγμα. Summer tour το είπανε. Τι αφίσσα είναι αυτή που έφτιαξαν. Καπέλο, γυαλιά, μπλούζα με μανικάκι, παλτό μόνο η μπούργκα της λείπει. Δεν λέω! Έχει κολλητή την καλύτερη στυλίστρια (Πατρίσι Φίλντ) δεν λέω, την ξέρει την δουλειά της. Αλλ΄μήπως έμπλεξε με την δεύτερη ταινία του Sex and the City και την άφησε ξεκρέμαστη την Αννούλα;

Iούνιος:

TΡΙΤΗ 30/06/2009 AΘΗΝΑ | θΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ - ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΥΜΗΤΤΟΣ

Iούλιος:

ΠΕΜΠΤΗ 02/07/2009 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/07/2009 ΛΑΡΙΣΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 06/07/2009 BΟΛΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 08/07/2009 ΒΕΡΟΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/07/2009 ΤΡΙΚΑΛΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/07/2009 ΚΑΒΑΛΑ
ΠΕΜΠΤΗ 16/07/2009 ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 20/07/2009 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ( ΚΡΗΤΗΣ )
ΣΑΒΒΑΤΟ 25/07/2009 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/07/2009 ΑΡΔΑΣ ( ΦΕΣΤΙΒΑΛ )

Άυγουστος:

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/08/2009 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 10/08/2009 ΚΕΡΚΥΡΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12/08/2009 ΠΑΡΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/08/2009 ΛΕΥΚΑΔΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 16/08/2009 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ( Ηφαίστεια )
ΤΕΤΑΡΤΗ 26/08/2009 ΞΑΝΘΗ

Σεπτέμβριος:

ΤΕΤΑΡΤΗ 02/09/2009 ΠΑΤΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/09/2009 ΚΥΠΡΟΣ

Tour Θετικής Ενέργειας στην Πάτρα! Και ο Νίνο εκεί!



Ξεκίνησε χτες το βράδυ, το Τουρ Θετικής Ενέργειας της Αμίτα. Πρώτος σταθμός η Πάτρα και πολλοί ήταν οι νέοι πατρινού που πήγαν μέχρι την Πλατεία Γεωργίου για να θαυμάσουν το NINΟ, τους ONIRAMA, τους De Niro, την Τάμτα, το STEREO MIKE, το Νίκο Μίχα, τη SHAYA και τους DECIBELL. Τώρα μην φανταστείς πως έγινε και σκοτωμός σε ένα event που δεν χρειάζεται να κόβεις εισητήριο και ειδικά στην Πάτρα έγινε όσο πιο κεντρικά μπορεί. Δηλαδή και συ να ήσουν στο κέντρο, θα περνούσες να δεις τι παίζει.



Πέραν όλων αυτών, ο Νίνο, ο μεγάλος guest star εμφανίστηκε αφού έδυσε ο ήλιος πρώτα, και τα κοριτσάκια παραλύρησαν για μια ακόμα φορά. Βέβαια, απ' ότι ακούσαμε και απ' ότι είδαμε, ο Νίνο εμφανίστηκε με μερικά εως πολλά κιλά παραπάνω, που μάλλον του τα έκαν δώρο στο στρατό (λέμε τώρα). Έτσι, το φανταράκι μας, εμφανιστηκε εμφανώς πιο χοντρούλη και τσιποτούλη και απορώ εγώ τώρα ποιός φυλάει τα σύνορα της πατρίδας!

Quiz: για δυνατούς παίκτες



Ποιά τραγουδίστρια όχι μόν έχει χωρίσει, αλλά μένει και μόνη της σε σπίτι που νοικιασε πρόσφατα αλλά δεν παραδέχεται το χωρισμό της; Πηγαίνει παντού μόνη αλλά στην ερώτηση αν χώρισε αποφεύγει να δώσει απάντηση. Όταν την ρωτούν για τον πρώην αγαπημένο της απαντά άρες μάρες κουκουνάρες αλλά αν κάποιος γράψει πως χώρισε, απειλεί με μηνύσεις!

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Πέγκυ, συνιστώ ψυχραιμία!


Τι έχει πάθει αυτή η Πέγκυ Ζήνα και ανοίγει όλο νέα μέτωπα και κόντρες; Εγώ την Πέγκυ πολύ την συμπαθώ και ήμουν και η πρώτη που την υποστήριξε στην κόντρα της με τους έντεχνους που της επιτέθηκαν χωρίς λόγο. Αλλά τώρα τελευταία βλέπω πως το βάζει μόνη της το χεράκι της και βγάζει τα ματάκια της. Δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι απορροια των συμβουλών του κουμπάρου της Ηλία Ψινάκη, δεν ξέρω αν πιστεύει πως η αρνητική δημοσιότητα είναι δημοσιότητα, δεν ξέρω αν νομίζει ότι έτσι θα πουλήσει cd γιατί το νέο της "Το πάθος είναι αφορμή" δεν έχει ρολλάρει ακόμα, πάντως μετράω κόντρες ειδικά την τελευταία εβδομάδα.

Μιλά σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και ανοίγει μέτωπο με την Θεοδωρίδου που δεν είχαν λέει ανοιχτό πόλεμο αλλά κόντρα υπήρξε. Μιλάει σε περιοδικά και ανοίγει πάλι το κεφάλαιο Θεοφάνους λέγοντας πως δεν θα συνεργαζόταν μαζί του ξανά και πως κάποια τραγούδια που έδωσε στην Θεοδωρίδου, της τα είχε προτείνει και τα απέρριψε. Βάζει και το Σάκη Ρουβά στη μέση, επειδή δεν τραγούδησε όταν πήγε να την δει στην Πολιτεία. Ήμαρτον. Μόνο την Τσαλιγοπούλου μην ξαναθυμιθεί και έχουμε επεισόδια καλοκαιριάτικα. Τί κακία είναι αυτή. Άσε που έσπειρε θύελλες και θερίζει καταιγίδες η Πεγκούλα ήδη αφού μπήκε και η Ελένη Μενεγάκη στο παιχνίδι (προσπαθώντας να υπερασπιστεί την κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου) και την στόλισε την Πέγκυ από τον "Καφέ με την Ελένη" ωραιότατα. Φταίει το ζώδιο της Πέγκυς (ιχθύς) είπε η ωραία Ελένη για να καταλήξει πως δεν θα ασχοληθεί άλλο με τη Ζήνα.

Πάντως και εγώ θα ομολογήσω πως άλλα περίμενα από τη Ζήνα. Είπαμε να καθίσει να ξεκουραστεί, να δει πως θα της βγει και το σχέδιο για ένα μωράκι και αυτή αντί να ηρεμήσει, έβγαλε τα μαχαίρια και τσακώνεται. Και όχι μόνο αυτό: δεν θα ξεκουραστεί τελικά την επόμενη σεζόν, αφού της έγινε πρόταση από τον Δημήτρη Μητροπάνο να τραγουδήσουν μαζί.

Γιατί βρε Σάσα;


Κοιτάζω και ξανακοιτάζω τις φωτογραφίες της Σάσας Μπάστα μετά την πλαστική μύτης. Τι κι αν έπρεπε να την κάνει για να φτιάξει το διάφραγμα, τι κι αν ξύπνησε ένα πρωί και είπε δεν φτιάχνω και μια μύτη, αυτό που έκανε στον εαυτό της μου φαίνετια απίστευτο. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ. Προσπαθώ να την θυμιθώ προ μύτης και δεν μπορώ. Αν εσύ μπορείς, δημοσιεύω δύο πρόσφατες φωοτγραφίες της. Βγάλε άκρη...

Χώρισε και η Λουκά


Τώρα δηλαδή τη Λουκά θα την κάψει ο Θεός; Γαιτί η ίδια πριν κάτι χρόνια έβριζε και καταριόταν όλες εκείνες τις κυριες της showbiz που άλλαζαν συντρόφους που χώριζαν και έλεγε πως ο Θεός θα τις τιμωρήσει. Τι λέει τώρα η ηθικοπλάστης κυρία Ελένη Λουκά που αν και προσπάθησε να κρατήσει κρυφό το διαζύγιό της, η Espresso το ανακάλυψε; Η Λουκά βρισκόταν σε διάσταση τα τέσσερα τελευταία χρόνια με τον επί 20 χρόνια σύζυγό της και τελικά τώρα βγήκε και το διαζύγιο. Πόσα να αντέξει και αυτός ο Χριστιανός; Αμ του την φόρεσαν καπέλο από το σχολείο με προξενιό, αμ ανέχτηκε την τρέλλα της, τις φιλίες με τον Ψινάκη, τα ιεραποστολικά σχέδια και την φυγή της Ελένης Λουκά πριν λίγα χρόνια στο εξωτερικό και εκεί που έλεγε ότι είχε ησυχάσει ο άνθρωπος, να σου την πίσω η κυρία Λουκά. Ε και πολύ άντεξε!!!Λευτεριά στον σύζυγο της Λουκά, Λευτεριά!!!

Λιβανίου και "Ten" Πάπαλα


Όσοι προλάβατε να το δείτε έχει καλώς! Όσοι πάλι δεν το είδατε, Καλό Σεπτέμβρη, κατά πάσα πιθανότητα δηλαδή. Η νέα τηλεοπτική προσπάθεια της Έμυς Λιβανίου στέφτηκε με απόλυτη αποτυχία και έτσι το Ten της που την προηφούμενη εβοδμάδα έπιασε ten ή 10% στα ποσοστά τηλεθέασης, δεν θα το ξαναδούμε τουλάχιστον αυτή την τηλεοπτική σεζόν. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί να δούμε 4 εκπομπές μέσα στο καλοκαίρι, τελικά η εκπομπή μετά την πρεμιέρα της αναβλήθηκε και το κανάλι υποστηρίζει πως θα την δούμε από Σεπτέμβρη μαζί με το άνοιγμα των σχολείων. Τώρα, οι κακές οι γλώσσες λένες πως το Τen πάει για φούντο και μάλλον δεν θα το ξαναδούμε καθόλου. Η Λιβανίου άραγε πώς να το πήρε το όλο θέμα; Έστω κι αν η εκπομπή συνεχίσει το Σεπτέμβρη, τώρα αυτό που έκανα της αρέσει; Άλλη μια εκπομπή κόπηκε μετά την πρώτη της προβολή και την έκανε η ΤΖούλια Αλεξανδράτου στον ΑΝΤ1. Μόνο ένας φαντάζομαι θα τρίβει τα χεράκια του με τις εξελίξεις! Τέρενς είναι το μικρό του...

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Δεν υπάρχει ζωή: το νέο τραγούδι της Βανδή


Το πολυδιαφημισμένο νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, έπαιξε στο Ρυθμό 9,49 στις 12 ακριβώς. Το τι συνέβη και τελικλά το τραγούδι δεν έπαιξε στην εκπομπή του Μάκη Πουνέντης 6 με 10 το πρωί κανείς δεν το γνωρίζει αλλά εκ των έσω μαθαίνουμε πως η απίτηση ήταν της Δέσποινας. Ο Πουνέντης βρέθηκε να δίνει εξηγήσεις στους ακροατές του σήμερα το πρωί που περίμεναν να ακούσουν το νέο τραγούδι του Φοίβου "Δεν υπάρχει ζωή" και λίγο πριν τις 10 μάθαμε πως το τραγούδι θα παίξει στις 12.

Tελικά, το τραγούδι το ακούσαμε αλλά δεν ενθουσιαστήκαμε και ιδιαίτερα. Κατά τα άλλα η Βανδή συνεχίζει την περιοδεία της με τους Going Through!

Καλλιστεία ΑΝΤ1 2009: και η γκριμάτσα πήγε σύννεφο!


Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών στα αργοπορημένα φέτος Καλλιστεία του ΑΝΤ1, η ομοεφότερη κοπέλα έμελλε να είναι και η πιο ξινή, γι΄αυτό και ανταμείφθηκε με τον τίτλο που παίρνουν όλες οι ξνές των Καλλιστείων, αυτόν της Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς. Έτσι, μετά την Τζούλια Αλεξανδράτου, την Ρία Αντωνίου, επάξια και η Ντϊάνα Ιγροπούλου διεκδίκησε τον τίτλο για την Μις Μουτρωμένη 2009 και μπορώ να πω τα πήγε θαυμάσια.
Παρατήρησε τις γκριμάτσες θυμού και απογοήτευσης της Νταϊάνας Ιγροπούλου από το 2.14 μέχρι και το 2.34 του βίντεο. Κόντεψε να ξεπεράσει και την πιο διάσημη γκριμάτσα της Τζούλιας το 2006.



Κατά τα άλλα, τα χτεσινοβραδυνά Καλλιστεία του ΑΝΤ1 έμοιαζαν πολύ με την παρουσιάστριά τους Βίκυ Καγιά: ήταν βαρετά άγευστα και άνοστα.Ναι η Βίκυ έκανε μια καλή προσπάθεια που δεν είχε όμως να πει τίποτα το καινούργιο. Και αν θες να γίνεις κορίτσι της διπλανής πόρτας, δεν κάνεις είσοδο σαν γαζέλα της πασαρέλας, γιατί αυτό θα μείνει στην νοικοκυρά: η Βίκυ το μοντέλο που το παίζει παρουσιάστρια. Εγώ θα προτιμήσω τη Μενεγάκη που δεν τρέφεται μόνο με κράκερς και τσάι (οι αγαπημένοι χορηγοί της Βίκυς).

Οι υποψήφιες, ωραία σώματα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο όπως και οι τελικές νικήτριες.

Μις Τουρισμός- No.10 Χριστιάνα Γαργαροπούλου

Αναπληρωματική Μις Γιανγκ- No.3 Ιωάννα Παπαγιάννη

Αναπληρωματική Μις Ελλάς- No.9 Μαργαρίτα Παπανδρέου
Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς- No.13 Νταϊάνα Ιγροπούλου

Μις Γιανγκ- No.5 Κατερίνα Σκουρλή

Μις Ελλάς- Νο.9 Άλκηστις Ανυφαντή

Σταρ Ελλάς- No.15 Βιβιάνα Καμπανίλε

Τέλος, τι επιτροπή ήταν αυτή; Όλο το καστ της Λόλας σύσσωμο: Η Λόλα (Άντα Λιβιτσάνου), ο Αιβάζης (Λάλος), και ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Και το στέλεχος του ΑΝΤ1 μου φάνηκε ή έλειπε από το διαγωνισμό;

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Το come back της Ηλιάδη



Αυτό κι αν ήταν come back: η Αγγελική Ηλιάδη επέστρεψε σαν κανονική βασίλισσα στις πίστες περίπου 6 μήνες μετά την άγρια δολοφονία του συντρόφου της Μπάμπη Λαζαρίδη. Η Ηλιάδη έκανε ένα μηκρό απολογισμό λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδά και φανερά συγκινημένη απευθύνθηκε προς τους θαυμαστές της λέγοντας:



"Έχω μάθει στη ζωή μου να μιλάω με την καρδιά μου και αυτή είναι που με οδήγησε εδώ κοντά σας, απόψε. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας όλο αυτό το διάστημα, την έχω εισπράξει πάρα πολύ έντονα και σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή".

Κατόπιν συνέχισε το πρόγραμμά κανονικά κρύβοντας την όποια θλίψη και θυμίζοντας την παλιά Αγγελική. Διέψευσε μάλιστα όλους εκείνους που πίστευαν πως δεν είναι έτοιμη ακόμα και πως θα κατέρρεε πάνω στην πίστα. Όχι μόνο τραγούδησε, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή διάθεση αφήνοντας πίσω το παρελθόν, ερ΄μήνευσε κανονικά και το δεύτερο πρόγραμμα, το πιο γλετζέδικο, χωρίς βέβαια να αποχωρίζεται το μενταγιόν "Μπάμπης" από το λαιμό της.
Όσον αφορά τις σχέσεις της με το Γιώργο Τσαλίκη φαίνεται πως (τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου) έχουν αποκατασταθεί. Πάντως η Ηλιάδη στις κάμερες δεν μίλησε σε αντίθεση με τον Τσαλίκη που ήταν εκεί για να τα πει όλα, πως θα την υποστηρίξει και ψυλογογικά αν χρειαστεί και μπλαμπλα (δεν τον πιστεύουμε πια).


Πάντως η Αγγελική ήταν ιδιαίτερα θερμή με τους θαυμαστές της, έβγαλε εκατοντάδες φωτογραφίες και μοίρασε πολλά αυτόγραφα.
Όσον αφορά τα ρούχα της, η Ηλιάδη έλαμψε μέσα στην γκρι- ασημί τουαλέτα με σβαρόφσκι που είχε ράψει με την καθοδήγηση του Λαζαρίδη (προ δολοφονίας) αλλά και την χρυσή διαμαντένια φόρμα πάλι κεντημένη με κρύσταλλα.



Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Πρεμιέρα σήμερα για την Αγγελική Ηλιάδη


Πρεμιέρα σήμερα για την Αγγελική Ηλιάδη και το νυχτερινό σχήμα του Κέντρου Όραμα στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάλυψη από τις τηλεοπτικές κάμερες καθω΄ς η Ηλιάδη έχει ζητήσει να σεβαστούν την πρώτη νύχτα που θα ανέβει πάνω στην πίστα και σαφώς θα την βρει συναισθηματικά φορτισμένη. Ήδη, ο Τσαλίκης έχει διαφωνήσει με αυτή την επιλογή της Ηλιάδη, όπως και με την ύπαρξη ντουέτου ανάμεσά τους (δεν θα γίνει καμία κοινή εμφάνισή τους επί σκηνής) και φυσικά και για την αφίσα που τελικά έκανε την εμφάνισή της στους δρόμους της Συμπρωτεύουσας.

Εμπάσει περιπτώση, είναι ένα πολύ δύσκολο βήμα αυτό που θα κάνει σήμερα το βράδυ η Ηλιάδη καθω΄ς θα είναι η πρώτη φορά που τραγουδά χωρίς να βρίσκεται στο κοινό ο άνθρωπος της ζωής της. Ας ηρεμίσει λιγάκι και ο κύριος Τσαλίκης που έχει λυσσάξει να κάνει δηλώσεις για τους μεσάζωντες που εμπόδιζαν την επικοινωνία του με την Αγγελική, και ας καταλάβει πως ο κόσμος που θα βρεθεί το βράδυ στο Όραμα, πηγαινει για ΤΗΝ ΗΛΙΑΔΗ.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Η Σαρρή αρραβωνιάστηκε τον Αφρικανό του videoclip της



Μια συνέντευξη ποταμό μπορώ να πω έδωσε η Έφη Σαρρή στο περιοδικό Down Town και το τι αποκάλυψε για το νέο της έρωτα, τον Αφρικανό δεν λέγεται. Ο Ζαν που παίζει και στο video clip του νέου της τραγουδιού της έκλεψε την καρδιά και όπως εξομολογείται η Έφη “εδώ και ένα μήνα της άλλαξε τα φώτα”. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να του ζητήσει να αρραβωνιαστούν. Ο νεαρός έγχρωμος Ζαν είναι 22 ετών και έχει την κατάλληλη ηλικία όπως λέει η Σαρρή για να μπορεί να επικοινωνήσει με έναν άντρα. Ο Ζαν (που πολύ μου θυμίζει το Φραν της Ρούλας Βροχοπούλου) πριν μετακομίσει στο σπίτι της Έφης, έμενε με συμπατριώτες του έξω από το Εφετείο Αθηνών. Τώρα η ερωτοχτυπημένη Σαρρή τον φροντίζει και μάλιστα θα τον προσλάβει στην επιχείρηση που θα ανοίξει και ο Ζαν εκεί θα έχει την ευθύνη του καθαρισμού. Ένα θα πω! Πάει ξεκούτιανε και αυτή. Να αγιάσει το στόμα του Λαζόπουλου δηλαδή.

Μέλι έχει αυτός ο Λιαδέλης;


Αυτό το ατέλειωτο κρεβάτι της showbiz δεν λέει να σταματήσει να βγάζει καινούργιους έρωτες. Που λες η φήμες οργιάζουν για το ειδύλλιο της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον πρώην της Χριστίνας Παππά και πατέρα του παιδιού της Σαμπρίνας, Παναγιώτη Λιαδέλη. Ο γνωστός όχι για τις μπασκετικές αλλά για τις “άλλες” του ικανότητες φαίνεται πως φλερτάρει με τρέλα την εδώ και πολύ καιρό χωρισμένη (από τον Αλέξανδρο Παρθένη) Σοφία Αλιμπέρτη. Και μπορεί τα νούμερα της Σοφίας στο Σαββατοκύριακο του Αντ1 να πέφτουν και να βλέπει την πλάτη της Ναταλίας Γερμανού, αλλά όποιος χάνει στα χαρτιά (της AGB) κερδίζει στην αγάπη. Τώρα εγώ θα θυμίσω απλά, πως την τελευταία φορά που η “μάνα κουράγιο” Σαμπρίνα πήγε ως καλεσμένη στο Καλομελέτα κι έρχεται της Αλιμπέρτη, η Σοφία είχε υποστηρίξει σθεναρά την Σαμπρίνα στην δικαστική διαμάχη της με τον Λιαδέλη (που τότε δεν γνώριζε) και το τι του είχε σούρει δεν λέγεται!!!!Τώρα δηλαδή με τι μούτρα θα ξανακαλέσει την Σαμπρίνα;;;;

Άτυχη η Έλενα Γκρέκου


Δεν είναι γραφτό της να ντυθεί νυφούλα. Ο λόγος για τη γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου που βρέθηκε για ακόμα μια φορά λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά όπως φαίνεται δεν θα τα ανεβεί ξανά. Η Έλενα είχε συνάψει σχέσεις με τον επιχειρηματία του κέντρου Νότες live, Γιώργο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε χτες το απόγευμα εν ψυχρώ. Η ιστορία θυμίζει πολύ την τραγική μοίρα της Αγγελικής Ηλιάδη που είδε να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της ο αγαπημένος της Μπάμπης Λαζαρίδης. Άτυχη είναι η Έλενα, αφού αν θυμάσαι και η πρώτη της απόπειρα να ντυθεί νύφη στο πλευρό του τραγουδιστή Βαλάντη δεν είχε ευδοκιμήσει επίσης. Η Γκρέκου είχε μείνει έγκυος και το ζευγάρι αποφάσισε να γεννηθεί το μωρό και μετά να παντρευτούν. Δυστυχώς, αν και το μωρό γεννήθηκε, ο γάμος δεν έγινε ποτέ ενώ τότε είχε ξεκινήσει μια διαμάχη ανάμεσα στη Γκρέκα και τον Βαλάντη. Κρίμα για την Έλενα που είδε ακόμα μια προσπάθεια της να φτιάξει τη ζωή της να μην ευδοκιμεί.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Πρεμιέρα για το TEN της Λιβανίου σήμερα


Επιτέλους και πριν να πιάσει στόνη στο συρτάρι, το «Τen», η νέα τηλεοπτική εκπομπή και come back της Έμυς Λιβανίου θα κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ στον Άλφα. Η ίδια μέσα από το δελτίο τύπου τονίζει πως πρόκειται " μια φρέσκια τηλεοπτική πρόταση, η οποία υπόσχεται πως θα ρίξει μια διαφορετική, ανατρεπτική, πρωτότυπη και άκρως «πονηρή» ματιά στον λαμπερό κόσμο των διασήμων και του θεάματος, αλλά και σε γεγονότα και καταστάσεις που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεών μας. Σε κάθε εκπομπή, δέκα πικάντικα θέματα θα «ξεδιπλώνονται» στην οθόνη, με πιπεράτα σχόλια, σε μια προκλητική αντίστροφη μέτρηση."

Το πρώτο «Τen» θα ασχοληθεί με τα δέκα πιο hot ερωτικά ζευγάρια και η Έμυ που ομολογώ πως μου φαίνεται αγνώριστη (όλο και κάποιο τράβηγμα θα την έκανε δώρο ο σύζυγος) περιμένει με αγωνία την υποδοχή του κοινού. Αφού εκδιώχθη όπως όπως από το Star πέρσυ, ΄βαλε όλα της τα δυνατά να καταπλήξει φέτος, αν και περίμενε λίγο παραπάνω. Πάντως και για την ιστορία, οι υπεύθυνοι του Άλφα δεν είχαν χαρεί και πολύ με το αποτέλεσμα που είδαν και κράτησαν στο συρτάρι την εκπομπή για όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούσαν.

Ένα είναι το σίγουρο. Ο μόνος που δεν θα ευχηθεί καλή επιτυχία στη Λιβανίου είναι ο πρώην συμπαρουσιαστής της Τέρνες Κουίκ, όπου σε τελευταία συνέντευξή της η Λιβανίου τόνισε πως ευχαριστεί τον Κουίκ για τις γνώσεις που της προσέφερε αλλά συγνώμη καμία δεν του οφείλει.

Tι ωραία που περνά ο φαντάρος Νινο


Τώρα θα με πεις κακιά. Αλλά αυτός ο Νίνο φαντάρος το παίζει ή είναι; Γιατί εκτός από το Τour Θετικής ενέργειας στο οποίο συμμετέχει με εμφανίσεις σε όλη τη χώρα, όλο τσάρκες κάνει με φίλους όπως τον συνέλαβε η κάμερα σε βολίτσα με το Νίκο Βέρτη. Τώρα θα πεις το παιδί άδεια είχε γι' αυτό. Τέλοσπάντων, έχω να παρατηρήσω πως ως φαντάρος ο Νίνο δεν πρέπει να κουράζεται και πολύ γιατί αν κίνω από τα κιλά που βλπεπω να έχει βάλει, μάλλον πολύ κοιμάται....

Τον έστειλε η Μπεζαντάκου τον υιό Ζαχάπουλο


8 μήνες μόνο κράτησε το ειδύλλιο της Στέλλας Μπεζαντάκου με τον Θανάση Ζαχόπουλο, υιό του πρώην γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού. Λίγο η απόσταση (ο Θανάσης έμενε στην Συμπωτεύουσα), λίγο οι ζηλιες του Ζαχόπουλου, λίγο η Στέλλα που την πολύ την καταπίεση δεν την μπορεί, ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει. Ο Θανάσης τελευταία παραπονιόταν έντονα για τις φωτογραφίες που έβγαιναν στη δημοσιότητα από τα νυχτοπερπατήματα της Στέλλας και το γυαλί ράγισε η απόφαση της Στελλίτσας να πάει στη Μύκονο (για το τρριήμερο του Αγίου Πνεύματος) για διακοπές παρέα με δυο φίλες κολλητές που έλεγε και η Λαίδη Άντζελα. Ο Ζαχόπουλος junior μέχρι και στην Αθήνα κατέβηκε για να τη μεταπείσει όπως γράφει και η Espresso αλλά η Μπεζαντάκου ανένδοτη. Πάει για άλλα η Στελλίτσα

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Πολύ αγάπη έπεσε στην ελληνική showbiz


Σε πορκαλώ, όχι σε προκαλώ! Αν μπορείς να αντέξεις τόσα σιρόπια και μέλια με τις δηλώσεις αγάπης των σταρ της ελληνικής show biz να μου το πεις. Θα ξεκινήσω από τη συγινητική εξομολόγηση - έμμεση ερωτική εξομολόγηση του Γιάννη Πλούταρχου προς τη γυναίκα του Μαρία μέσω του Big Fish (Πρώτο Θέμα). Εκεί ο Πλούταρχος ανοίγει την καρδιά του και εξομολογείται:

"Η Μαρία είναι περίπτωση γυναίκας και σε αυτήνοφείλω την ισορροπία μου. Σε ό,τι είμαι σήμερα, σε όλη αυτή την ισορροπία που έχω ως άνθρωπος, το μισό μερίδιο ανήκει στη Μαρία! Υπάρχουν στιγμές που την κοιτάζω και σκέφτομαι πόσο όμορφη είναι, πόσο μοναδική είναι, πόσο τυχερός είμαι. Η σχέση μας δεν είναι γήινη. Είναι ουράνια."

Και εκεί που λέω πάει λιώσαμε στην αγάπη ανοίγω την tv για να δω Ελένη Μενεγάκη με καλεσμένη την Κέλυ Κελεκίδου. Εκεί να δεις αγάπες. Μιλούσε και το στόμα της μέλι έσταζε για το Νίκο Κουρκούλη και μέχρι και δάκρυα κυλήσαν από τα μάτια της. Ανάμεσα στα ωραία που είπε η Κέλλυ έμεινα με το:

"Ο Νίκος είναι δώρο θεού για μένα. Μου τον έστειλε ο θεός στο δρόμο μου. Λόγω καθημερινότητας δεν μπορούμε πολλές φορές να πούμε στους συντρόφους μας πόσο τους αγαπάμε. Θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια για ό,τι μου έχει χαρίσει."

Πολύ αγάπη βρε παιδί μου, πολύ. Άσε που ακόμα δεν χώνεψα εκείνα τα φιλιά της Παπουτάκη με το Μπουρδούμη!

Παπουτσάκη Μπουρδούμης: ζευγάρι και με τη βούλα της Εσπρέσο


Αμ το έλεγαν εκεί στην Espesso αλλά η Κατίνα δεν το πίστευε. Έλεγα κι εγώ σιγά να μην αγάπησε ξανά η τηλεοπτική "Αλίκη", Κατερίνα Παπουτσάκη και μάλιστα λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Κώστα Καραφώτη. Που λες λοιπόν, η Κατερίνα φαίνεται πως αγαπάει τελικά, με τρέλα και κορδέλα τον τηλεοπτικό της και όχι μόνο παρτενέρ Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Και για του λόγου το αληθές, ο φακός της Εspresso τους συνέλαβε σε μπυζούκια της παραλιακής και συγκεκριμένα στο Fragelico. Το ζευγαράκι προσήλθε στο μαγαζί κατά τις μικ΄ρες ώρες, γύρω στις 4 τα ξημερώματα με παρεάκι μεγάλο (μεταξύ τους και ο Χρήστος Βασιλόπουλος με μελαχροινή αγαπημένη).

Που να ξεραν ότι ο φακός τους τραβούσε σε όλα τα ρομαντικά εσταντανέ, τα φιλάκια, τα χαδάκια και το λουλουδοπόλεμο. Εγώ πάλι απορώ με αυτή την καρδιά - αγγινάρα της Παπουτσάκη. Είπε να το παίξει Αλίκη πραγματική και τελικά της βγήκε. Και δεν εννοώ την καριέρα της Αλίκης αλλά την αγάπη που είχε για τους άντρες. Τώρα αυτός ο Μπουρδούμης αν δεν κάνω λάθος στο ξεκίνημα του "Έχω ένα μυστικό'' είχε σχέση και δη σοβαρή, τύπου αρραβωνιασμένος αλλά ας όψεται το Κατερινάκι και ο αρραβώνας φαίνεται πως πήγε άκλαυτος.

Τώρα εγώ ξέρεις ποιόν λυπάμαι σε όλη την υπόθεση; Ούτε την πρώην αρραβωνιαστικιά Μπουρδούμη, ούτε τον Καραφώτη που είναι σαν την καλαμιά ενώ οι πρώην του αποκαταστάθηκαν. Εκείνη την έρμη τη συνοδό του Βασιλόπουλου λυπάμαι που μάλλον δεν έχει διαβάσει τις συνεντεύξεις αυτής της "ηθοποιάρας" που αρέσκεται να "χρησιμοποιεί" όπως δηλώνει τις γυναίκες σαν τα ξεσκονόπανα θα συμπληρώσω εγώ. Κόψε πέρα κοπέλα μου!!

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Για ποιά τηλεπαρουσιάστρια έγραψε τις "Τσούλες" η Κοντοβά;


Περιέργεια μου προκάλεσε το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, που αναφέρεται στην έμπενυση που είχε η γνωστή από την Athens VOICE δημοσιογράφος, σεναριογράφος (Υπέροχα Πλάσματα) και τώρα και στιχουργός Μυρτώ Κοντοβά, για να γράψει το τραγούδι "Στην Πυρρά" που ερμήνευσε η Άννα Βίσση. Η Μυρτώ όπως θα διαβάσεις και παρακάτω, φαίνεται πως εμπνεύστηκε από μια δικιά της ιστορία με έναν άντρα που ήταν ζευγάρι για κάποια χρονια και κάποια στιγμή χώρισαν αφού εκείνος έπεσε στον έρωτα γνωστής τηλεπαρουσιάστριας.
Το όνομα της τηλεπαρουσιάστριας δεν αναφέρεται και δεν μπορώ να φανταστώ ούτε και γω ποιά μπορεί να είναι. ;

Άσχετο με το θέμα αυτό αλλά σε αυτή τη φωτογραφία που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα η Κοντοβά μου θυμίζει πάρα πολύ την Ελεονώρα Μελέτη με το νέο κοντό μαλλι που έχει υιοθετήσει. Αλήθεια, αν δεν κάνω λάθος, στο Gala της Μαρίας Σταματέρη δεν ήταν, που η Ελεονώρα μας έλεγε ότι έκοψε το μαλλί γιατί το κοντό αρέσει στον αγαπημένο της Γιάννη;
Το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος το παραθέτω παρακάτω αλλά αν θες μπαίνεις και http://www.protothema.gr/content.php?id=33614 εδώ και το βλέπεις.


"H Μυρτώ Κοντοβά, ο πρώ­ην τns και μια γνωστή τηλεπαρουσιάστρια συνθέ­τουν το τρίγω­νο για το τρα­γούδι «Στην πυρά» που ερμηνεύει η Αννα Βίσση στον τελευταίο της δίσκο. Οι στί­χοι του εκφράζουν την ερωτική απογοή­τευση που συνοδεύει το χέλθ5 κάθε σχέ­σης ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, από αυτές που ξεκινούν ιδανικά και τελειώνουν δυστυχώς με πόνο.

Είναι μια αληθινή ιστορία, με τρεις πρωταγωνιστές, δύο γυ­ναίκες και έναν άντρα, η οποία ξεκίνησε πριν από καιρό στη με­γαλούπολη των Αθηνών. Εκεί όπου ζούσαν η Μυρτώ, ο άντρας που της σημάδεψε την καρδιά και η γνωστή τηλεπαρουσιά-στρια. Ο άντρας της ιστορίας μας είχε μια κλίση προς τα ναυτι­λιακά ενώ η Μυρτώ, εκτός από τη μουσική, ασχολείτο με τα τη­λεοπτικά, αφού έγραφε σενάρια και επιπλέον αρθρογραφού­σε. Ουδείς γνώριζε τίποτα για τον άλλον, μέχρι που ο φτερω­τός θεός του έρωτα χτύπησε την καρδιά της Μυρτώς Κοντοβά κάνοντας τον γοητευτικό άντρα να ανοίξει κι εκείνος τις πόρτες της καρδιάς του. Οι δυο τους ζούσαν μια σχέση πολύ ευτυχι­σμένη, η οποία, παρά τη διαφορά ηλικίας που είχαν, κράτησε αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ έκαναν όνειρα για το μέλλον, μα­κριά από κοσμοπολίτικου τύπου καταστάσεις, διαλέγοντας για διακοπές τα μακρινά και ακριτικά νησιά μας. Περνούσαν τον χρόνο τους ήρεμα και γλυκά, όμως η «κακιά μάγισσα του παραμυθιού του έρωτα» είχε άλλα σχέ­δια γι' αυτούς. Κι έτσι ο νε­αρός άντρας και η πολυτά­λαντη Μυρτώ μια ωραία πρωία χώρισαν τους δρό­μους τους, αφού η στι­χουργός επιθυμούσε να προχωρήσει η σχέση τους πιο πέρα, πιο σοβαρά.

Ο νεαρός άντρας βρήκε παρηγοριά στα τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά -ήταν λάτρης του έντεχνου-συνέχισε εντατικά τις σπουδές του στα ναυτιλιακά, έφυγε ένα ταξίδι στην Κίνα για επαγγελματικούς λόγους και ξαναγύρισε στη μεγάλη πόλη έπειτα από αρκετό καιρό.Ενα βράδυ, λοιπόν, σε μια έξοδό του με φίλους, γνωρίζει την τηλεπαρουσιάστρια. Αυτό ήταν, ο έρωτας του ξαναχτύπησε την πόρτα. Χωρίς δεύτερη κουβέντα και αφού και από την πλευρά της όμορφης τηλεπαρουσιάστριας το ενδιαφέρον είναι αμοι­βαίο, όπως και τα αισθήματα φυσικά, αποφασίζουν να πορευ­τούν μαζί στη ζωή κι έτσι αρχίζουν να ζουν τον έρωτά τους.

Η δε Μυρτώ συνεχίζει τη ζωή της γράφοντας στίχους και μια μέρα, έτσι αυθόρμητα -ίσως γιατί έτσι να ένιωθε τη δεδομένη στιγ­μή- γράφει ένα τραγούδι για το τέλος της σχέσης της με τον νεαρό άντρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν ακούω το τραγούδι της Αννας Βίσση «Στην πυρά» (σας διαβάζω κάποιους από τους στίχους προσεκτικά: «... Μπορείς απόψε να βγεις μ' όλες τις τσούλες της Γης / βγες μπροστά, δυνατά, για νέους έρωτες / Να βρεις κορίτσια σω­στά, για να χαρεί και η μαμά / στην πυρά - στην πυρά με τις ξενέρωτες ...») μου φέρνει στον νου τη σκέψη ότι μπορεί η Μυρτώ Κοντοβά να έγραψε αυτό το τραγούδι με τη σκέψη της στη γνωστή τηλε-παρουσιάστρια, επειδή εκείνη ζει πλέον με τον πρώην σύντροφό της όλα όσα η ίδια δεν πρόλαβε να κάνει πραγματικότητα μαζί του.

Συμβαίνει σε όλες να μη δέχονται την επόμενη γυναίκα με κα­λό μάτι, όμως λίγες πληγωμένες πρώην έχουν την ευκαιρία να κάνουν τον πόνο τους τραγούδι και μάλιστα να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα. Ολα τα τραγούδια γράφονται για κάποιον λό­γο και τις περισσότερες φορές είναι αφιερωμένα σε γυναίκες, άνδρες, πρώην, νυν, παντρεμένους, χωρισμένους και όλα για τον έρωτα. Πάντως ένα έχω να πω: η Κοντοβά κυριολεκτικά τρά­βηξε σκανδάλη με την επιλογή στίχων που έκανε για το περι­βόητο τραγούδι της Βίσση, μια και η όμορφη τηλεπαρουσιά­στρια τελευταία ζει τον απόλυτο έρωτα με τον πρώην σύντρο­φο της στιχουργού.

Συγκατοικούν μάλιστα στην Κηφισιά και όποτε μπορούν κά­νουν μικρές αποδράσεις, όχι σε απομακρυσμένα νησάκια αλλά στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες, και τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα οι paparazzi στήνονται έξω από το «Villa Mercedes», όπου πάει συνήθως το ζευγάρι, για να τους απαθανατίσουν. Ο μέχρι πρότινος άγνωστος νεαρός βγήκε «μπροστά δυνα­τά με τον νέο έρωτά του» και δείχνει να το απολαμβάνει."


Ένας δίμετρος (Σάρας) για τη Θέλξη



Ένα ειδύλλιο φαίνεται πως πλέχτηκε χτες το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο. Η γοργόνα του μαγαζιού Θέλξη φαίνεται πως τύλιξε στα δύχτια της τον δίμετρο μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να γιορτάσει τις τρεις φετινές της επιτυχίες στα μπουζούκια ,όπως είθισται και φέτος το σχήμα που επελέγη ήταν αυτό του Ποσειδωνίου με τον Χρήστο Χολίδη και τη Θέλξη. Την ώρα που η Θέλξη βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε, ο γνωστός παίχτης του ΠΑΟ «Σάρας», σηκώθηκε για να της πετάξει λουλούδια και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κρατώντας την από το χέρι, έκανε γύρο θριάμβου μαζί με την δίμετρη Θέλξη, περνώντας από όλα τα τραπέζια. Βέβαια λίγο πριν, η Θέλξη κούνησε την ουρά της και του αφιέρωσε το τραγούδι της “Από τα δεκάξι ήμουν μάγισσα”. Ε δεν ήθελε και πολύ ο Λιθουανός για να πάρει αέρα και να πνιγούν στα μέλια και στα γαρύφαλλα όλοι οι γύρω. Η Θέλξη από μικροφώνου συνέχισε να τον ρωτά πώς τον λένε και εκείνος έλιωνε και προσπαθούσε να της απαντήσει. Το αν της εξήγησε και τίποτα παραπάνω αργότερα δεν το γνωρίζουμε, αλλά η Θέλξη είναι μόνη της τον τελευταίο καιρό και έχει τονίσει σε πολλές συνεντεύξεις πως θέλει να βρει έναν άντρα αρρενωπό και ψηλό (για να την φτάνει). Και ο Σάρας μια χαρά πληρεί και τα δύο!

Η Σάσα διαψεύδει τα περί πλαστικής στη μύτη


Έξαλλη φαίνεται πως είναι η Σάσα Μπάστα με το χτεσινό δημιοσίευμα της Espresso που την δείχνει στην εμφάνισή της στο γάμο του Μάρκου Σεφερλή και από το δημοσίευμα τονιζόταν πως η Μπάμπα εμφανίστηκε με καινούργια μύτη (κοινώς έκανε μια ωραιότατη πλαστική). Η Σάσα απαντά στο yupi και υποστηρίζει πως αυτό που έκανε ήταν μια απαραίτητη ιατρική επέμβαση για διόρθωση του διαφράγματος (για να ταγουδάει καλύτερα ε;;;;) και η ίδια η Σάσα πιστεύει πως έχει αρκετά κότσια, αφού εμφανίστηκε στο γάμο ενώ η μύτη της ήταν ακόμα πρησμένη από την επέμβαση. Εγώ έχω να πω πως δεν ξεπερνάς το Λανταβό φτιάχνοντας καινούργια μύτη και αν δεν θες να σε κράξουν, κάθεσαι σπίτι σου μέχρι να ξεπρηστείς και δεν βγαίνεις έξω σαν την ΜISS PIGGY

O Kαραφώτης εισέβαλε στο στούντιο του Πουνέντη


Πριν λίγη ώρα και λίγο πριν το τέλος της εκπομπής του Μάκη Πουνέντη στο Ρυθμό 9,49 μαζι με τις Μαρία Ηλιάκη και Ράνια Κωστάκη, ο Κώστας Καραφώτης έκανε κανονική εισβολή. Ο τραγουδιστής που μόλις είχε ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού, άκουσε τα όσα έλεγαν οι τρεις παρουσιαστές για τον ίδιο λιγα λεπτά πριν. Το τρίο του Ρυθμού αναφερόταν στο πάρτυ που έγινε την Τρίτη το βράδυ στο Μetropolis live stage με αφορμή τα βραβεία του ΜAD. Εκεί, και όπως σχολίαζαν οι Πουνέντης και Ηλιάκη, ο Καραφώτης βρέθηκε σαν την καλαμιά στον καμπο, τη στιγμή που η πρώην αγαπημένη του Μάρω Λύτρα φωτογραφιζόταν και χαριεντιζόταν με το νέο της αγαπημένο TNS.Ο Πουνέντης σκεφτόταν λοιπόν πως πρέπει να αποκαταστήσει τον τραγουδιστή της εταιρίας του Heaven γιατί δεν θέλει να τον βλέπει μόνο, ενώ η Ηλιάκη (που όπως συνήθως λέει τα χειρότερα για τον Καραφώτη), επέμενε πως και μόνος του καλά είναι.

Εκεί, μπήκε μέσα ο Κώστας, αφήνοντάς τους άφωνους και αφού χαιρέτησε και έκανε χιούμορ με τα όσα είχε ακούσει, έδωσε το νέο του τραγούδι το οποίο και έπαιξε. Το νέο τραγούδι του Καραφώτη είναι ακόμα ένα άσμα συγνώμης: "Ετοιμάζω πτήση, αυτή η αγάπη δεν πρέπει να σβήσει" και άλλα τέτοια σπαραξικάρδια. Κατά τα άλλα ο Καραφώτης ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του με την Πέγκυ Ζήνα (η οποία πήρε παράταση) και φεύγει για συναυλίες με την Γλυκερία. Αυτό κι αν λέγεται εργασιοθεραπεία.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Ηλιάδη: με μενταγιον "Μπάμπης" στην αφίσσα


Στο φως της δημοισότητας ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες της Αγγελικής Ηλιάδη για το προμόσιον των εμφανίσεών της στο κέντρο Όραμα της Συμπρωτεύουσας. Στην αφίσα η Αγγελική φαίνεται πιο όμορφη από ποτέ, ενώ προτίμησε μια απλή λευκή τουαλέτα. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το μενταγίον που φορά στο λαιμό της και γράφει το όνομα του αγαπημένου της Μπάμπη Λαζαρίδη που δολοφονήθηκε λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα. Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας περιμένουν με ανηπομονησία τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη και του Γιώργου Γιαννιά που ξεκινούν στις 12 Ιουνίου στο κέντρο Όραμα στη Θεσσαλονίκη.