Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Όχι και τόσο "Όμορφος" ο κόσμος του Γρηγόρη


Ανάδρομος πρέπει να είναι ο Ερμής του Γρηγόρη Αρναούτογλου αυτή την εποχή που όσο και να χαμογελά, ο γνωστός παρουσιαστής έχει να αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα α΄πο εποχές Αντ1, τότε που τον έδιωξαν και του έκοψαν και την εκπομπή "Στην Πρίζα" που παρουσίαζε.

Που λες, ο Γρηγόρης δεν θα είναι και του χρόνου οικοδεσπότης του πρωινού προγράμματος στο Μega αφού το Μεγάλο Κανάλι, θέλει πρωτιές τις οποίες η εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί έχει να δει από πέρσι.

Ταυτόχρονα, όλο και πυκνώνουν οι καυγάδες με την αγαπημένη του Νάντια Μπουλέ ακόμα κια δημοσίως. Αφορμή για τους καυγάδες φαίνεται πως είναι η μαμά του Γρηγόρη που έχει τονίσει πως δεν θέλει για νύφη της κορίτσι από την τηλεόραση και τη Νάντια ούτε να την ακούσει! Δηλαδή, την Θρασκιά που την ήθελε, είδαμε που τον πέταξε τον Γρηγοράκη της. Τέλοσπάντων, οι μνηστήρες για το πρωινάδικο του Μega είναι πολλοί και πολλές και θα γίνει σφαγή λίγο πριν τελειώσει η φετινή σεζόν.

H Παπαρίζου θυμάται τις στιγμές το βράδυ που έχασε τον πατέρα της


Στο περιοδικό Ιn Style άνοιξε την καρδιά της η Έλενα Παπαρίζου μιλώντας για όλες εκείνες της στιγμές και τα συναισθήματα που αισθάνθηκε όταν ανήμερα τα Χριστούγεννα πληροφορήθηκε το χαμό του πατέρα της. Αν και η Έλενα έδωσε αρκετές συνςεντεύξεις τον τελευταίο καιρό και στο Θέμη Γεωργαντά και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, το θέμα αυτό δεν το είχε αγγίξει κανείς ουσιαστικά.

H Έλενα θυμάται πως γύρισε στο σπίτι το βράδυ των Χρσιτουγέννων και αφού είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της στην Ιερά Οδό και βρήκε στο σπίτι τον αδερφό της. Δεν έμαθε αμέσως το τραγικό νέο του χαμού του πατέρα της αφού αρχικά της είπαν πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του. Αργότερα έμαθε για το χαμό του πατέρα της. Εκείνος, προεδρος της ελληνικής ομογένειας, αφού χόρεψε στη συγκέντρωση που είχαν οι ομογενείς, αισθάνθηκε δυσφορία και η μητέρα της Έλενας τον βρήκε λιπόθυμο μετά από λίγα λεπτά. Το ασθενοφόρο άργησε και το τέλος ήρθε.

Η Παπαρίζου αισθάνεται δυνατή και χαρούμενη πυο ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή χαρόμυνος και ευτυχής έχοντας μεγαλώσει 3 παιδιά και έχοντας δει και εγγόνια. Για τη σχέση της μ τον Τόνυ, δεν απαντά ακριβώς στιε φήμες περί χωρισμού, αλλά τονίζει πως ο Τόνυ είναι ο άνθρωπος που την έχει στηρίξει σε όλες τις δύσκολες στιγμές και αυτό τον κάνει μοναδικό και κλειδί στη ζωή της. Πηγή yupi

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

H Έφη Θώδη μιλά


Λίγες εβδομάδες μετά την εισαγωγή της στην ψυχιακτρικ'ή κλινική, η Έφη Θώδη λύνει τη σιωπή της στο περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί.

Η Θώδη λέει πως είναι καλύτερα, ζητά συγνώμη από το παιδί της που αναγκάστηκε να την δει έτσι και της έχει λείψει πολύ, τονίζει πως δεν θυμάται τίποτα από εκείνη τη βραδιά της κρίσης και λέει πως οι σχέσεις με την οικογένειά της έχουν αποκατασταθεί και αισθάνεται πως τα έχει 300 καιμε δίπλωμα γιατρού.

Έπειτα, αποκαλύπτει πως στεναχωρήθηκε πολύ με ανθρώπους που την χλεύασαν και την ειρωνεύτηκαν, τονίζει πως ουδέποτε είπε ότι είναι ο Θεός αλλά πως απλά διαθέτει κάποιες ικανότητες.

Το πώς και γιατί έδωσε την συνέντευξη η Θώδη, αν ζητήθηκε η ιατρική συναίνεση και κατα πόσον ήταν έτοιμη η τραγουδίστρια να ξαναεκτεθεί στα ΜΜΕ είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε.

Η Σάσα, ο χωρισμός, η συνέντευξη στο Down Town και οι απορίες μου


Είχα πει να μην ασχοληθώ ξανά με τη Σάσα Μπάστα, γιατί όποτε έγραφα πως χώριζε, την επόμενη τα ξαναέβρισκε με το Θοδωρή και τούμπαλιν. Αλλά δεν μπορώ! Μια συνέντευξη έδωσε στο Down Town που κυκλοφορεί και έφριξα η έρμη! Η συνέντευξη πιθανολογώ πως δόθηκε το διάστημα που τα χάλασαν με το Θοδωρή Λανταβό, αφού το ζευγαράκι πάλι μαζί είναι, μέχρι νεοτέρας (οπότε μην το δέσεις κόμπο). Εγώ θα κρατήσω αυτά που είπε η Σάσα και μου έκαν τρομερή εντύπωση.

1. Η Σάσα είναι μόλις 21 και έχει δεχτεί ήδη 6 σοβαρές προτάσεις γάμου (ακούς αγάπη μου;)

2. Οι άντρες την θεωρούν κορίτσι για σπίτι (με κόκκινο φωτάκι απ' έξω;)

3. Από τα 14 συντηρεί την οικογένειά της, ενώ από τα 13 μπαινοβγαίνει σε σχέσεις (η παιδική εργασία δεν απαγορεύεται;στα 13 της δεν έπαιζε με κούκλες όπως εγώ;)

4. Δεν είναι εύκολη, δεν είναι βίζιτα και δεν κάνει βίζιτες όπως λένε (βρε ποιός κακός τα λέει αυτά;)

5. Είναι 21 ετών και έχει Χάμμερ, Ρόλεξ και άλλα ακριβά πράγματα (μήπως ακολο'ύθησα λάθος καριέρα;)

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

;Hμαρτον! Η Βίσση guest στην ταινία Sex and the City 2


Αυτά είναι φίλοι μου! Ή να την έχεις την κολλητή φίλη ή να μην την έχεις. Που λες λοιπόν η Άννα Βίσση παρόλο που το τελευταίο της cd Απαγορευμένο πήγε όπως και το comeback της: άπατο, δεν πτοείται και ετοιμάζεται για δεθνή καριέρα σου λέω. Ναι ναι ξέρω τα έχεις ξανακούσει αυτά για τη διεθνή καριέρα της Άννας. Έλα όμως που δεν μιλάω μόνο για το τραγούδι.

Η κολλητή φίλη της Αννούλας και διάσημη ενδυματολόγος Πατρίτσια Φιλντ που έχουν γίνει κώλος και βρακί τον τελευταίο καιρό, της έκλεισε ένα πέρασμα στην δεύτερη ταινία της μεταφοράς στην μεγάλη οθόνη της πασίγνωστης αμερικάνικης σειράς Sex and the City. Tην είδηση έφερε στο προσκήνιο ο δαιμόνιος ρεπόρτερ της Πρωινής Μελέτης Γιώργος Κασπίρης που απότι ξέρω από έγκυρες πηγές, ο Γιώργος έχει πολύ καλή σχέση με τη Βίσση και κάθε τόσο του δίνει και ένα αποκλειστικό(θυμάσαι τότε που χώρισε με τον Ψωμόπουλο και την πέτυχε τάχα τυχαία ο Κασπίρης στο αεροδρόμιο και του μίλησε και επιβεβαίωσε το χωρισμό;). Το yupi το πηγαίνει και ένα βήμα παραπάερα και λέει πως η απόλυτη σταρ(?) θα τραγουδήσει το Απαγορευμένο στην αγγλική του βερσιόν.


Πάντως άμα έχεις τέτοιες φίλες, έχω να πω η Κατίνα, τι τα θες τα υπόλοιπ κονέ και βίσματα. Και την κόρη Σοφία την βολέψαμε σχεδιάστρια στης Πατρίτσιας, και τη μαμα θα θαυμάσει η οικουμένη στον κινηματογράφο!!! Κολλητές ακούτε; Έχω παράπονα!

O Ελληνοκύπριος που μας κάνει ρεζίλι


Εκτός από την Σούζαν Μπόιλ, υπάρχει ακόμα ένας "καλλιτέχνης" που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Βρετανών στο σόου Αγγλία έχεις ταλέντο, το αντίστοιχο του δικού μας ελληνικού. Και ενώ σε μας δείχνουν σεξοταλέντα με κοπέλες να χορεύουν ημίγυμνες με φωτιές και κεριά, στην Βρετανία ψάχνουν για ταλέντα πο να βγάζουν γέλιο.

Τώρα να μου πεις ότι ο σαραντάχρονος Ελληνοκύπριος Σταύρος Φλάτλευ σ' αρέσει, θα τα φάω τα μουστάκια μου και έχω και καιρό να κάνω αποτρίχωση. Έλεος δηλαδή.

Ενθουσίασε η Παπαρίζου στο χτεσινό 8ο Μad Secret Concert


Χτες και λίγο μετά τις 8μιση, όλοι οι τυχεροί θεατές του 8ου Μad Secret Concert (και μαζί τους και η Κατίνα) συγκεντρώθηκαν σε ένα παλιό οικήμα στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας για να δουν μετά από λίγο την Έλενα Παπαρίζου επί σκηνής σε ένα διαφορετικό, όπως και το πρώτο άλλωστε, Μad Secret Concert. Το 8ο Mad secret concert μόνο secret δεν ήταν! Με Κόκκινα χαλιά αργοπορημένα και incognito, με το αμόρε Τόνυ να παρακολουθεί την αγαπημένη του από μακριά (βέβαια περισσότερο ως μάνατζερ την κοιτούσε παρά ως αγαπημένος της, άρα μάλλον κάτι τρέχει και κάποια αλήθεια πρέπει να έχουν οι φήμες περί διάστασης), τον Θέμη Γεωργαντά και φυσικά τον Ανδρέα Κουρή επί των δημοσίων σχέσεων.

Η Έλενα έλαμψε με ροκ ντύσιμο -μαύρο μπλουζάκι, ασημί παντελόνι με κρόσια και στο δεύτερο μέρος σούπερ ασημί μπλουζάκι με το ίδιο παντελόνι – αλλά και με ακόμα πιο ροκ πρόγραμμα! Μετά από πολύ στριμωξίδι κατάφερα να μπω στους VIP όπου μετά κόπων και βασάνων βρήκα ένα τραπεζάκι να κάτσω. Από ότι έμαθα ο χώρος της συναυλίας προοριζόταν για μελλοντικό συγκρότημα κινηματογράφων αλλά τελικά δεν προέκυψε.


Περίπου στις 9:30 η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή από το ασανσέρ του κτιρίου και αποθεώθηκε από το κοινό! Παρέα με το συγκρότημα De Niro ξεκίνησαν το πρόγραμμα με το τραγούδι που ταιριάζει στην Παπαρίζου περισσότερο από κάθε άλλο το “pretty woman”. Ακολούθησαν το “Wonder wall” από Oasis αλλά και ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της Έλενας του Frank Sinatra “Can’t take my eyes of you” και παρέα με το κούκλο Γιώργο Σαμπάνη τραγούδησαν “the time of my life”. Το κορίτσι έχασε λίγο τα λόγια του αλλά όπως είπε και η ίδια συμβαίνουν αυτά στα live και συνέχισα κανονικά το πρόγραμμα της!

It must have been love, It ‘s my life στη συνέχεια και δε μπορώ να μην σημειώσω πόσο πολύ της πάει το ροκ στυλ τόσο στο ντύσιμο όσο και στη φωνή. Εξάλλου η Έλενα τον τελευταίο χρόνο προσπαθεί να αναδείξει τη ροκ πλευρά του εαυτού της –το σκουλαρίκι στη μύτη χαρακτηριστικό δείγμα- και μου αρέσει πολύ!

Ο Μύρωνας Στρατής ακολούθησε που μαζί με την Παπαρίζου τραγούδησαν “ should I stay or should I go” προκαλώντας πανικό! Πολλά ροκ κομμάτια ακολούθησαν και η Έλενα παρά τις επίμονες απαιτήσεις του κοινού να πει και άλλο ένα τραγουδάκι δήλωσε πώς δε γίνεται γιατί υπάρχουν νοσοκομεία τριγύρω οπότε έκλεισε το πρόγραμμα με μια ροκ εκδοχή του my number one, όπου έδωσε ρεσιτάλ!
Φωτογραφίες εννοείται πως δεν μπορέσαμε να τραβήξουμε γιατί θα βγαίναμε σηκωτές αλλά θα δανειστούμε το υλικό που δημοσίευσε το www.mad.tv

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Οι εντυπώσεις της Κατίνας από τα καλλιστεία Playmate 2009


Απορείς για το τι αποκόμισα από τη χτεσινή βραδιά των Καλλιστείων για την ανάδειξη της PLAYMATE 2009. Έχουμε και λέμε:

1. Τελικά, η Μελέτη ήταν η μόνη παρουσιάστρια αφού ο Μακρίδης αν και έδειξε μεταμέλεια στο τέλος, δεν δεχτηκαν τη συγνώμη του. Η Νονόρα τα πέξαξε όλα στη φόρα και με μαλί ντάρι ντάρι το λιοντάρι, χόρεψε στην πίστα με τη βοήθεια του Κάρολι Βάμος.

2. Τρεις κοπέλες έπεσαν γιατί το πάτωμα γλίστραγε πολύ, εκτός βέβαια από την νικήτρια Έφη Κυριάκου γεγονός που μ΄νο τυχαίο δεν είναι.

3. Ο κόσμος βαριόταν να χειροκροτήσει και μας πέθαναν στο ψεύτικο χειροκρότημα αν και από κάτω ακούγονταν έντονα γιουχαρίσματα.

4. Ο Ηλίας Πανταζόπουλος, μέος της κριτικής επιτροπής λύσσαξε να κάνει σχόλια και πανάθλιες ερωτήσεις, όπως και ο Τσαλίκης που η ερώτηση που έκανε αφορούσε τη Μαντόνα και τον 20 χρονο φίλος της Χεσούς. Έλεος!

5. η νέα PLAYMATE είναι μια από τις αποτυχημένες των καλλιστείων του ΑΝΤ1 που τη χρονιά που έλαβε μέρος STAR Ελλάς είχε αναδειχτεί η μακράν πιο όμορφη και γλυκιά Δούκισσα Νομικού.

6. Αν δεν έχεις πτυχίο Παντείου μην πλησιάσεις τις οντισιόν για τον διαγωνισμό που θα γίνερι του χρόνου. Φέτος σου λέω πήξαμε στις απόφοιτες και φοιτήτριες Παντείου που ξέρουν πεντακόσιες ξένες γλώσσες. Εγώ πάντως αν είχα πτυχίο Παντείου θα έβαζα φωτιά να το κάψω λέμε.

7. Πλάκα μας κάνουν; Αυτός ο κοντορεβυθούλης διευθυντής του Playboyq Α ρε Χιου Χιέφνερ που σας χρειάζεται.

8. H PLAYMATE που θέλει να παρουσιάσει και δελτίο ειδήσεων, δεν σου θυμίζει την Αννούλα Φλωρινιώτη στο μελαχροινο; Τόση πλαστική ούτε ο πατήρ Φλωρινιώτης.

9. Το μόον που μου άρεσε είναι ο Νίκος, ο θεος, ο Οικονομόπουλος, μαυρισμένος, σέξυ, φωνάρα και στο πλέιμπακ και όποια αντέξει!!!!!


Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Romeo πάπαλα για την Κοκκίνου


Τελικά αυτό το καλοκαίρι δεν θα το περάσει στο Romeo plus η Έλλη Κοκκίνου. Τσάμπα η ανακαίνιση στο μαγαζί, τσάμπα το 30% έκπτωση αν έκανες κράτηση μέσω διαδικτύου, τσάμπα και η προσθήκη του Κυπριανίδη ατο σχήμα, τσάμπα τα ωραία ρούχα, τσάμπα και το πρόμο που πλέχτηκε για την επιστροφή της Κοκκίνου στο αγαπημένο της Romeo που την αγαπήσαμε το 2003 με τους Μασάι.

Η Κοκκίνου θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούνη, και σύμφωνα με το yupi τη θέση της θα πάρουν ο Πάνος Καλλίδης και η Φανή Δρακοπούλου.
Η Έλλη βέβαια λέει πως ολοκληρώνει νωρίτερα τις εμφανίσεις της γιατί θέλει να κάνεις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά εγώ ως Κατίνα οφείλω να αναφέρω πως από την αρχή το σχήμα δεν τράβηξε. Η Κοκκίνου είχε στο μυαλό της ένα εγχείρημα τύπου Thalassa people's stage ξεχνώντας πως το Ρομέο είναι κατεξοχήν λαϊκό στέκι. Όσοι την είχαν δει το 2003 διέκριναν τις διαφορές. Η Κοκκίνου τότε πατούσε γερά στα πόδια της με το απίστευτο cd που της είχε ετοιμάσει ο Φοίβος ενώ τώρα τα τραγούδια της δεν ακούγονται στο ραδιόφωνο. Το μαγαζί είναι μισογεμάτο ακόμα και τα Σαββατόβραδα ενώ οι φανς της πίστευαν πως θα ανέβει σταδιακά, κάτι που τελικά δεν έγινε. Καλές συναυλίες τώρα Έλλη.

Α ρε Νίνο και φαντάρος και tour θετικής ενέργειας



Εγώ ως γυναίκα αγαπώ Νίνο.
Ως Κατίνα πάλι δεν θα μπω στη διαδικασία να εξερευνήσω το αν ο Νίνο ασπό τότε που μπήκε στο στρατόπεδο της Ρόδου, είναι μέσα στο ιατρίο και παίζει Playstation όπως γράφτηκε. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να υπερασπιστώ ή να αναρωτηθώ για τη δήθεν αλλεργία και το πρόβλημα οξυγόνου που έχει ο τραγουδιστής. Ούτε πάλι θα σκεφτώ πως αφού λέει πως δεν έβαλε κανένα βισματάκι για την θητεία του, βρέθηκε να υπηρετεί δίπλα στο σπίτι του καθότι ιδαιίτερη πατρίδα του και τόπος που μεγάλωσε είναι το εν λόγω νησί.


Τρελαίνομαι όμως που κανείς δεν ασχολείται με το εξής: μας βομβαρδίζουν ολημερίς με φιαδημίσεις για το τουρ θετικής ενέργειας της Αμίτα που γίνεται καθε καλοκαίρι στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Ε μέσα σε αυτό το τουρ πρώτο όνομα σε όλες τις αφίσες και σε όλα τα σποτ φιγουράρει ο φαντάρος Νίνο. Και μη μου πεις πωςφαντάρος ψάρακλας, ξέρει από πριν ότι στις 17/6 θα έχει άδεια για να φτάσει μέχρι την Πάτρα και το ίδιο και με τις άλλες πόλεις. Γιατί άμα το έεις φάει το καψώνι με φαντάρο, ξέρεις καλά πως παρακαλάς να τον δεις, και άμα φάει και καμιά ωραία φυλακή, μόνο τουρ που δεν θα κάνει.

Αντε λοιπόν εγώ ως θαυμάστρια να δεχτώ πως είναι άρρωστούλης ο φαντάρος Νίνο, κρύφτε όμως βρε παιδιά που τον έχετε πρώτη μούρη στην αφίσα. Έλεος δηλαδή.

Ανοίγει και πάλι το "μέτωπο Θεοφάνους" η Πέγκυ Ζήνα



Άστραψε και βρόντηξε η Πέγκυ Ζήνα κατά του Γιώργου Θεοφάνους στη συνέντεξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα, ανοίγοντας και πάλι το κουτί της Πανδώρας που αφορά στη σχέση τους και ξεκίνησε το 2005 με τη συνεργασία τους στο cd Νόημα. Η ερώτηση της δημοσιογράφου είχε ως εξής "Με τον Γιώργο Θεοφάνους γιατί δημιουργήθηκε αυτό το «σίριαλ» κόντρας και διαφωνιών;" και ήταν αρκετή για να θυμίσει στην Πέγκυ όσα ήθελε να ξεχάσει. Η Ζήνα είπε αποστομοτικά πως κατα καιρούς ο Θεοφάνους έχει πει πολλά εναντίον της αλλά δεν έχει καταφέρει να την ενοχλήσει.

Όσον αφορά τη συνεργασία με τους Τριημητόνιο (που φαίνεται πως εξόργισε τον Θεοφάνους που υπήρξε και ο πρώτος τους μάνατζερ) τα έριξε στον σύζυγο και μάνατζερ της Γιώργο Λύρα που είχε την ιδέα να συνεργαστουν και συμπλήρωσε πως "οι Τριημιτόνιο έχουν μεγάλη επιτυχία στις εμφανίσεις τους μαζί μου στη Θεσσαλονίκη" (τονίζοντας πως το εν λόγω συγκρότημα ήταν το αγαπημένο της μέσα στο X-factor.

Έπειτα ξεκίνησαν τα όργανα αφού στην ερώτηση αν θα ξανασυνεργαζόταν με το Θεοφάνους, η Πέγκυ τα είπε όλα:
"Λυπάμαι που αυτή τη στιγμή νιώθω ότι και το ωραιότερο τραγούδι του κόσμου να μου έγραφε, δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του. Επειδή όμως οι άνθρωποι ζουν για να εξελίσσονται, αυτό θα εξαρτιόταν από την αναθεώρηση της λάθος συμπεριφοράς του κ. Θεοφάνους".
Το ίδιο πρωί η Ναταλία Γερμανού είχε καλεσμένο τον Γιώργο Θεοφάνους στο "Μες την Καλή Χαρά" και τον ρώτησε την άποψή του για τις δηλώσεις της Ζήνα.

Ο συνθέτης ήταν πιο μετριοπαθής στις δηλώσεις του. Τόνισε ότι την εκτιμά ως φωνή και ως καλλιτέχνη, και το πρόβλημα μαζί της ήταν καθαρά προσωπικό και όχι σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει να μιλά για εκείνη, αλλά της πρότεινε να μην είναι τόσο απόλυτη, σκεπτόμενη τη ρήση Ποτέ μη λες ποτέ.

Εγώ ως Κατίνα λέω, πως η Πέγκυ τώρα που βρήκε καλύτερο ή τουλάχιστον πιο έντεχνο συνθέτη (Μλάνο Ελευθερίου) βρήκε τρόπο να την "πει" στο Θεοφάνους, μόνο που αυτό το έρμο το Αναθεώρησα δεν νομίζω να καταφέρει να κατατροπώσει το απίστευτο ΝΟΗΜΑ.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε η Πέγκυ Ζήνα στο Πρώτο Θέμα και στην Αναστασία Αργυριάδου εδώ http://www.protothema.gr/content.php?id=32991

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Μόνη παρουσιάστρια η Μελέτη στα Playmate 2009;



To σποτάκι που έπαιξε αρχικά για το διαγωνισμό Playmate 2009 ήταν εμπνευσμένο από τη Eurovision και μου άρεσε πολύ το παιχνιδιάρικο στυλάκι των δύο παρουσιαστών του γεγονότος, Ελεονώρας Μελέτη και Μίλτου Μακρίδη. Σκέφτηκα και γω η Κατίνα: τι χαρά που θα κάνει η Νονώρα όπως την φωνάζει και ο αγαπημένος της Γιάννης, που μετά από τόσα χρόνια που την είχαν γραμμένη στον ANT1 και δεν της έδωσαν την παρουσίαση των καλλιστείων, τώρα αποδόθηκε δικαιοσύνη.


Τηw έβαλαν βέβαια και το Μακρίδη από κοντά, αλλά φαντάστηκα πως δεν θα την προούσε αυτό. Και ενώ και στο site του Star μι΄λάνε για δύο παρουσιαστές των Playmate που θα γίνουν σήμερα 25 Μαίου στην "Ιερά Οδό", από το νέο σποτάκι για τον διαγωνισμό λείπει ο Μίλτος Μακρίδης. Το διαφημιστικό μήνυμα τελειώνει λέγοντας πως θα "την βραδιά θα παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ και στο σχετικό θεματάκι για τα Playmate που έπαιξε σε όλα τα δελτίαο ειδήσεων του Star, πάλι άφαντος ο Μακρίδης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Μίλτος τα πήρε στο κρανίο, αφού η παραγωγή είχε στήσει την παρουσίαση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Ελεονώρας, και εκείνος θα έπρεπε να παίξει το ρόλο του κομπάρσου τρίτης διαλογής. Το Σάββατο το πρωί τα βρόντηξε όλα και έφυγε και χτες έκανε εμφάνιση έκπληξη κανονικά στην γενική χρονομετρημένη πρόβα. Το αν θα τον δούμε το βράδυ στο πλευρό της Μελέτη, μπορεί να μπει και στου κουπόνι του στοιχήματος με απόδοση 1,40 θα πω εγω!

Βρε Ελεονώρα τον έστειλες και τον Μίλτο; Η απλά θέλησες να τον ρίξεις στη γωνία για να πάρεις την λάμψη της παρουσιάσης των Καλλιστείων που τόσο λαχτάραγες και τόσο δεν σου έδιναν στον ΑΝΤ1;


Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Τροχαίο είχε ο Τσαλίκης- Στις 12 Ιουνίου η πρεμιέρα στο Όραμα


Κρίσιμες απαντήσεις στο τι μέλει γενέσθαι με τη συνεργασία του με την Αγγελική Ηλιάδη στο κέντρο Όραμα της Θεσσαλονίκης. Ο Τσαλίκης μίλησε τηλεφωνικά στο Σταρ και στο Θέμη Μάλλη. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κύπρο για μια συναυλία ενώ έχει σταματήσει τις πρόβες στην Συμπρωτεύουσα. Πριν από λόγες ημέρες ο ίδιος και η σύζυγός του Δώρα κινδύνευσαν σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που είχαν και που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να τους κοστίσει και τη ζωή.

Για το σχήμα στο Όραμα, ανέφερε πως υπήρξαν κάποια προβλήματα στη συνεργασία (χωρίς να αποκαλύψει ποιά ήταν αυτά, όμως είναι έτοιμος σε επίπεδο προβών και γνωρίζει πως θα ξεκινήσουν κανονικά στις 12 Ιουνίου. Αν κάτι αλλάξει θα το μάθει και ο ίδιος από τον επιχειρηματία.

Η Κατίνα έχει να πει πως το εν λόγο σχήμα που κλείστηκε πριν 2 μήνες, δεν είναι δυνατό να αλλάζει τελευταία στιγμή ημερομηνία έναρξης, δεν είναι δυνατον να μην έχει γίνει φωτογράφιση για αφίσα και να μας απαντούν με μισόλογα και σκόρπιες κουβέντες. Εμπάσει περιπτώσει, καθημερινά δεχόμαστε πολλά μηνύματα από θαυμαστές τιης Ηλιάδη που αγωνιούν να την ξαναδούν στις πίστες.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Ήμαρτον: Και ραδιοφωνική παραγωγός η Όλγα Φαρμάκη


Εκτός από το ρόλο της ως κορίτασι του Θέμου (τη δημοσιογραφία πού την σπούδασε), εκτός από το μόντελινγκ, τις διαφημίσεις και τον επικείμενο πληστειασμό της (Το site δημοπρασιών emarket.gr διοργάνωσε δημοπρασία ενός δείπνου με την Όλγα Φαρμάκη στο Galaxy Bar του ξενοδοχείου Hilton) η Όλγα Φαρμάκη το παίζει και ραδιοφωνική παραγωγός. Κάθε Σαββατοκύριακο ανέλαβε και παρουσιάζει το τοπ των παραγωγών του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 9,49. Τώρα δηλαδή ο Πουνέντης θέλει να μας πει πως έκανξε ανανέωση στα πρόσωπα του σταθμού; Με Στικούδη και Φαρμάκη θα πας μπροστά; Το ότι δεν τις βλέπουμε σου λέει κάτι κύριε Μάκη; Έλεος δηλαδή!

Τσαλίκης - Ηλιάδη: Αναβολή λόγω Ευροεκλογών;


Αλλάζει και πάλι το σενάριο της έναρξης για το νυχτερινό σχήμα Τσαλίκης - Ηλιάδη- Γιαννιάς στο κέντρο Ονειρο στην συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εφημερίδας Espresso η συνεργιασία δεν ακυρώθηκε ακόμα, αλλά μεταφέρεται η πρεμιέρα λόφω Ευρωεκολογών. Καλά αν είναι μόνο αυτό δεν μπορεί θα είχε βγει ο Τσαλίκης να διαψεύσει τα περί προβλημάτων με τον επιχειρηματία και εμπάσει περιπτώση, εδώ ολόκληρη ΕΣΗΕΑ μετέφερε την αργία του Αγίου Πνεύματος, μια μπουζουκερί δεν μπορεί να τα καταφέρει να μεταφέρει μια πρεμιέρα; Βρε μπας και η γκαντεμιά της πρεμιέρας έφυγε απο΄την Παπαρίζου και φορτώθηκε στον Τσαλίκη;

Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Παπακαλιάτη


Άσχημα τα μαντάτα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Πριν λίγο καιρό το σήριαλ που ετοίμαζε ο Χριστόφορος για το Mega πήρε αναβολή για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σαν να μην έφτανε αυτό, βγήκε και η απόφαση του δικαστηρίου που αφορούσε την υπόθεση πλαστογραφίας και απαλλαγής από το στρατό του Παπακαλιάτη. Η καμπάνα του δικαστηρίου ήταν βαριά και έριξε 30 μήνες φυλακή στον Χριστόφορο για την υπόθεση πλαστογραφίας ενώ καταδικαστική ήταν η απόφαση και για τον γιατρό του Παπακαλιάτη που ενεπλάκη στην πλαστογραφία (ο πατέρας Παπακαλιάτης κρίθηκε αθώος).

Ο Χριστόφορος με σκυμμένο το κεφάλι δεν είπε πολλά. Απλά υποστήριξε πως τον καιρό εκείνο ήταν μπλεγμένος με τα τηλεοπτικά γυρίσματα που τον απασχολούσαν και έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό του που τον βεβαίωνε πως δικαιούται της απαλλαγής.

Τώρα τι να πει και ο Παπακαλιάτης. Και τη φωλιά του έχει λερωμένη. Και την θητεία κανονικά την έκανε. Και φυλακή έφαγε. Και να ταν και ο μόνος; Δηλαδή την πληρώνει ένας εκ των επωνύμων όταν αυτό το χρονικό διαστημα γνωστός παρουσιαστής (που τον έκοψαν ξαφνικά) το παίζει τρελλός για να απαλλαγεί από τη θητεία.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Ο Ψινάκης στην Τατιάνα


Καλεσμένο τον Ηλία Ψινάκη έχει σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου στο Αξίζει να το δεις. Λίγες ημέρες μετά την Eurovision και την 7η θέση του Σάκη, o Ηλίας φαίνεται πως λέει πολλά για τον πρώην στενό συνεργάτη του Σάκη. Η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη και όσοι την έχουν δει, λένε πως ο Ηλίας κάνει πολλές απο καλύψεις για όλους και όλα.

Aπ' ότι είδαμε στην πρώτη ώρα της εκπομπής, ο Ηλίας τώρα και προς το τέλος μιλά για το Σάκη. Η γνωριμία στα μπυοζούκια της Κέρκυρας, το τροχαίο με την Ζωή Λάσκαρη και η φήμη ότι έχουν κάνει γάμο στο εξωτερικό είναι τα καλύτερα που ακούσαμε. Αλλά για τον Ψινάκη ένα σκάνδαλο (όπως η φήμη του γάμου μεταξύ τους) μπορεί να ξεπεραστεί με ένα μεγαλύτερο γι αυτό και του έβαλε του Σάκη φούστα, τον έστειλε στην πράσινη γραμμή και τον ανακάτεψε σε ιστορίες με κότερα μάλλον.

Θα κρατήσουμε απλά πως ο Ψινάκης θυμάται τα 16 χρόνια κοινής ζωής με το Σάκη και διηγόντας τα μόνο κλάματα που δεν έβαλε (γιατί όπως αποκάλυψε δεν μπορεί να κλάψει).

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Ναυάγησε η συνεργασία Τσαλίκη Ηλιάδη - Γιαννιά;


Όλοι και περισσότερο εγώ η Κατίνα, είχαμε χαρεί για την απόφαση της Αγγελικής Ηλιάδη να ξανανέβει στις πίστες 6 μήνες μετά την άγρια δολοφονία του συντρόφου της Μπάμπη Λαζαρίδη. Η Ηλιάδη είχε μιλήσει και η ίδια στο περιοδικό ΝΙΤΡΟ για την απόφαση που πήρε να τραγουδίσει ξανά αλλά αυτή τη φορά στο μαγαζί Όραμα της Θεσσαλονίκης. Παρτενέρ της στην προσπάθεια αυτή είχε αποφασιστεί να είναι ο Γιώργος Τσαλίκης που έβγαινε στα κανάλια και μιλούσε για τη στήριξη που προσπαθούσε να δώσει στην Αγγελική αφού και ο ίδιος είχε χάσει το γαμπρό του σε τροχαίο δυστήχημα και ξέρει πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς μια τέτοια απώλεια όπως αυτή της Αγγελικής. Λίγες εβδομάδες πριν, ανακοινώθηκε ακόμα ένα όνομα. αυτό του Γιώργου Γιαννιά που προστέθηκε στο σχήμα.

Και ενώ όλοι περιμέναμε με αγωνία την έναρξη του σχήματος στις αρχές Ιούνη, τα δεδομένα ανατράπηκαν. Ψάξαμε το θέμα που δημοσίευσε το Yupi όλες αυτές τις ημέρες και φαίνεται πως το ναυάγιο στη συνεργασία είναι μάλλον οριστικό. Ο Τσαλίκης δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Ηλιάδη αλλά όπως φαίνεται τα τσούγγρισε με τον επιχειρηματία που αφου΄του φόρτωσε και τον Γιαννιά στο σχήμα, ο Γιώργος βρέθηκε με μειωμένο χρόνο προγράμματος κυρίως στο δεύτερο λαικό αφού ο Γιαννιάς είναι αυτή την εποχή στα πάνω του και γενικά φημίζεται για το χορευτικό λαικό του πρόγραμμα. Τόσο ο Τσαλίκης όσο και η επιχείρηση του κέντρου Οραμα δεν έχουν ανακοινώσει τη διακοπή της συνεργασίας. Πάντως και πέρσυ στη συνεργασία του με τους Πετρέλη και Οικονομόπουλο στο Θέα, ο Τσαλίκης είχε διαφωνήασει με τους χρόνους του προγράμματος. Αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις και φυσικά το τι προτίθεται να κάνει η Ηλιάδη

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Τι πρέπει να κάνουμε τώρα που χάσαμε την πρωτιά!


Ο αγαπημένος φίλος μας Con..... έχει μερικές πολύ καλές ιδέες μετά την 7η θέση του Σάκη στη Eurovision, που η Κατίνα επικροτεί συνολικά εκτός από μία. Πιστέυουμε πως πρέπει να υλοιποιηθούν πάραυτα:

1. Να μην πληρώσουμε ΔΕΗ εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

2. Να πραγματοποιήσουμε πορεία από Προπύλαια μέχρι Αγία Παρασκευή και καθιστική διαμαρτυρία στο προάυλιο της ΕΡΤ, με αιτήματα:

A. την εξορία Σάκη και την απαγόρευση εισόδου στην χώρα τα επόμενα 4 χρόνια.
Β. την αποπομπή των αδερφών Μαγγίρα από τον διαγωνισμό και κάθε άλλο τηλεοπτικό εγχείρημα ως καλλιτεχνικό δίδυμο σταματώντας ουσιαστικά κάθε σύγκριση με τα Καλουτάκια.

Γ. την επιστροφή της γκουρού της Γιουροβίζιον Δάφνης Μπόκοτα με βοηθό της Ευγενία Πασχαλίδου (καθότι γουρλού).

4. να γίνει μία σεμνή τελετή όπου θα τιμηθεί η Καλομοίρα για την θέση που κατέλαβε και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ο Σάκης.

η Κατίνα συμφωνεί με όλα τα παραπάνω εκτός της εξορίας του Σάκη αφού
1. Ο Σάκης είναι πατέρας,
2. έχει δυο στοματα να θρέψει.
3. η μικρη κορη ρουβά θα γυρίσει σαν άλλη Ζήνα the worrior princess για εκδίκηση και
4. δεν θα δώσω τόση χαρά και η ικανοποίηση στον ψινάκη με το smartάκη του!

Και από παρουσίαση...μάπα το καρπούζι



Ο θεσμός της Eurovision έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια σπουδαία αναγνώριση και αγάπη από το ελληνικό κοινό. Όσο μεγαλώνει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον, τόσο η ΕΡΤ προσπαθεί κάθε χρόνο να παίξει με τα νεύρα μας,των απλών τηλεθεατών, που όχι μόνο τρώνε στη μάπα τις όποιες επιλογές παρουσιαστών της Eurovision γίνονται, τους πληρώνουμε κιόλας μέσω των τελών.

Ειδικά, στην τελευταία διετή δικτατορία των αδερφών Μαγγίρων, με προεξέχουσα την Μπέτυ Μαγγίρα, πολλοί από τους έρμους τους Έλληνες Eurofans θυμηθήκαμε με πόνο και καημό την εποχή παρουσίασης της Δάφνης Μπόκοτα. Για να μην θυμηθώ το τραγικό 2005 που μόλις ανακοινώθηκε ότι πήραμε την πρωτιά και η μόλις λίγων μηνών παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μας άφησε χωρίς παρουσίαση και κανείς δεν υπήρξε για να καλύψει το τηλεοπτικό κενό. Φυσικά, ακολούθησε το δίδυμο Σργουλόπουλος -Μπακοδήμου που αυτή την περίφημη μπούρδα της Μαρίας με το Μακεδονία αντί για Σκόπια ουδείς ξεχνά. Την χρονιά των Καπουτζίδη - Μακρυπούλια δεν την θυμόμαστε καν, ενώ αυτές οι Μαγγίρες με την ειρωνία και την δικτατορία τους ψηφίστε αυτό, μην ψηφίσετε εκείνο, στο λαιμό μου κάθονται. Άντε να δούμε πόσα χρόνια θα μας πάρει να βγούμε από το γύψο. Άντε και καλή αυριανή!

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Οι απορίες και τα ευτράπελα του τελικού της Eurovision


Πολλά μου έκανα εντύπωση από το χτεσινοβραδινό τελικό της Eurovision και θα τα καταγράψω παρακάτω:

1. Αναρωτιέμαι η Κατίνα και λέω: αυτός ο Σιανίδης εκτός του ότι βρήκε πρώτη θέση θέση μέσα στην αρένα του σταδίυο, πως κατάφερε τον καμεραμαν και τον σκηνοθέτη να του χαρίσει τόσα κοντινά πλάνα στο τέλος της εμφάνισης του Σάκη. Μιλάμε πιο πολύ είδαμε το σουλούπι του Χάρη παρά του Ρουβά.

2. Η Κάτια Ζυγούλη τελικά πήγε στην Μόσχα όπως έγραψαν πολλά ΜΜΕ;

3. Το μπλε πράσινο πλάσμα που συμμετείχε στην εμφάνιση του τραγουδιού της Αλβανίας τι ρόλο βάραγε και τι κακό έκανε στις ψήφους αυτής της συμμετοχής;

4. Την Σοράγια της Ισπανίας γιατί την έφαγε η μαρμάγκα με τέτοια εμφάνιση και τόσο δυνατό τραγούδι;

5. Η Κιάρα από τη Μάλτα σκοπεύει να πάει για τέταρτη φορά στον διαγωνισμό μετά τη φετινή πανωλεθρία;

6. Πόσο κοντά βρέθηκε το δοξάρι του βιολιού που συνόδευε το τραγούδι της Μεγάλης Βρετανίας να βγάλει το μάτι της ερμηνεύτριας;

7. Γιατί αδιαφόρησαν τόσες χώρες για την εμφάνιση του Σάκη φέτος; Μόνο 21 μας έδωσαν ψήφο και 20 αδιαφόρησαν πλήρως. Τσάμπα το πρόμο τουρ; Τσάμπα το σκίσιμο στο μπλουζάκι;

8. Πόσες φορές έκλεισε το μάτι στην κάμερα η κατά τα άλλα συμπαθέστατη και κουκλάρα ερμηνεύτρια του Αζερμπαιτζάν;

9. O Arashτου Αζερμπαιτζάν χωρίς την θεά δίπλα του, θα ήταν απλά ένας φουκΑrash

Γιατί βρίζει το Σάκη ο Πουνέντης



Είπε ο Σάκης Ρουβάς πως έχει αρκετό αίμα για όποιον θέλει να τον κατασπαράξει, και φαίνεται πως ο μουσικός παραγωγός του Ρυθμού 9,49 και υπεύθυνος της Heaven music έσπευσε να τον "στολίσει" όσο περισσότερο μπορεί. Ο Πουνέντης μέσα από την προσωπική σελίδα του στο Facebook λέει ό,τι χειρότερο μπορεί για τον Ρουβά.



Στο στάτους του έβαλε μετά το τέλος της χτεσινής βραδιάς "Μας είχαν τρελλάνει τόσες εβδομάδες με την πρωτιά... να δω με τι μούτρα θα γυρίσουν πίσω" και το ακόμα πιο αισχρό σχόλιο του που παραθ'ετω και παρακάτω και ευχαριστώ τη φίλη που μας το έστειλε και γράφει ο ίδιος τα εξής: "ο Σάκης δεν ήταν καλός. Στα 40 σου δεν σκίζεις μπλουζάκια ούτε ποντάρεις μόνο στο χαμόγελο. Αν δεν ήταν καλό το τραγούδι γιατί το είπε; Και γιατί έκανε δηλώσεις ότι θα πάρει την πρώτη θέση. Πολύ έπαρση".


Τώρα ως Κατίνα αναρωτιέμαι για τη στάση του Πουνέντη. Κατέχει ένα πόστο στη μουσική βιομηχανία που δεν του επιτρέπει να λέει με τόσο κακεντρεχή τρόπο την άποψή του για το Ρουβά. Μήπως δεν πήγε στη Heaven ο Σάκης και τσαντίστηκε ο Μάκης; Τι θα σούρει από την αυριανή πρωινή εκπομπή του θέλω να ακούσω!

Στην 7η θέση ο Σάκης και το This is our night!


Και το μπλουζάκι το έσκισε και το χαμόγελο το έδωσε αλλα... με την έβδομη θέση και ένα μεγάλο συγνώμη προς όλους όσους τον στήριξαν, επιστρέφει στην Ελλάδα ο φετινός μας εκπρόσωπος της Eurovision, ο Σάκης μας. Φανερά λυπημενος ο Σάκης στις δηλώσεις του, τόνισε πως λυπάται για την θέση αλλά χαίρεται για τη συγκλονιστική εμπειρία που έζησε. Πρόσθεσε πως έχει πολύ αίμα για όσου θελήσουν να το ρουφήξουν γυρνώντας στην πατρίδα, αναφερόμενος βέβια στα κακά σχόλια που είναι έτοιμος να δεχτεί.


Νικήτής αναδείχτηκε τελικά ο Αλεξάντερ Ρίμπακ της Νορβηγίας. Ο 23χρονος Λεκορώσος στην καταγωγή Αλεξάντερ με το βιολί του στο χέρι (πάλι έσπασε τις χορδές) έκανε ρεκόρ βαθμολογίας (387 ψήφοι) αφού τον τίμησε οι περισσότερες χώρε μαζικά και με μεγάλες βαθμολογίες.


Για να μην βιαστούμε να χρεώσουμε την νίκη του Νορβηγού στην βλακεία μας (όπως θα πει και η Μπέτυ Μαγγίρα, αφού του δώσαμε ένα ωραίο 12κάρι), ή στις επιτροπές, να πούμε ότι ο Σάκης (βάσει των βαθμολογιών που ανακοινώθηκαν) βγήκε τέταρτος σε ψήφους στου televoting στον ημτελικό του και έβδομος και στους δύο ημτελικούς, (όταν η Καλομοίρα πέρσυ ήταν πρώτη σε ψήφους. και στους δύο ημτελικούς).


Η δεύτερη Ισλανδία με τη Γιοχάνα και το Is it true παρόλο που ήρθε σαν έκπληξη ξεχώρισε για την ερμηνεία, για την ομορφιά και για το απίστευτο τραγούδι της.


Η πρώτη δεκάδα του τελικού της Εurovison είναι η εξής:

Νορβηγία 387

Ισλανδία 218

Αζερμπαiτzάν 207

Tουρκία 177

Αγγλία 173

Εσθοονία 129

Ελλάδα 120

Γαλλία 107

Βοζνία ερζεγοβίνη 106

Αρμενία 92

Ρωσία 91



Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Η Στικούδη τα κάνει όλα και συμφέρει


Φαίνεται πως η Κατερίνα Στικούδη είναι μια από τις ευνοούμενες εστεμμένες που πέρασαν από κάποιο διαγωνισμό ομορφιάς. Η ωραία Μις Ελλάς ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια από το μόντελιγκ, κατέκτησε τον τίτλο ομορφιάς, πέρασε από τον Πρωινό Καφέ ως συμπαρουσιάστρια, φέτος έκανε την εκπομπή Mega Star και από εδώ ξεκινά όπως φαίνεται μια ανοδική πορεία. Όπως μάθαμε η Στικούδη θα παρουσιάζει από τη συχνότητα του Mega και πάλι, μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά, την εκπομπή Guinness World Records Show.


Tαυτόχρονα το Κατερινάκι θα παρουσιάζει και το τοπ των τραγουδιών του Ρυθμού 9,49. Αυ΄τή την εποχή άλλωστε η πολυπράγμων Στικούδη παίζει και μουσική σε διάφορα club αλλά έχει κια μια τραγουδιστική συμμετοχή στο τραγούδι Τώρα των LAVA. Τώρα θα μου πεις άλλοι δεν βρίσκουν ούτε μια δουλειά και άλλοι κάνουν εκατό χιλιάδες διαφορετικά πράγματα μαζί. Φαίνεται πως η Στικούδη έχει πείσει τυος υπεύθυνοτς των Μedia για τα προσόντα της, αν σκεφτεί κανείς πως για να βρεις ντυμένη φωτογραφία της στο Διαδίκτυο πρέπει να ψάχνεις για ώρες. Αυτά και κλείνω!

Ο Λανταβός χώρισε τη Σάσα


Η Σάσα τραγουδούσε πριν λίγο καιρό πως ήθελε έρωτα να καίει σαν καμίνι και όλοι πιστεύαμε πως τέτοιο Love story ζούσε με το Θοδωρή της. Και την αλήθεια να την πω, τέτοια εξέλιξη σε αυτή τη σχέση- λίγο πριν να ανέβουν τα παιδιά τα σκαλιά της εκκλησίας- δεν το περίμενα.

Γιατί ο Λανταβός έριξε για τη Σάσα του πόσες εκατοντάδες ευρώ με το τζουβάλι για να τραγουδίσει το κορίτσι πρώτο όνομα στις Μούσες (εγχείρημα που πήγε στράφι εντέλει). Και μετά της φόρεσε και μια κοτρώνα ΝΑ (μετά συγχωρήσεως) και το αρραβωνιάστηκε το κορίτσι. Και κατόπιν κλείσανε και εκκλησία και νυφικό από τον Κωστέτσο και ήταν έτοιμος να κρεμαστεί ο Θοδωρής το καλοκαιράκι με τη Σάσα.

Τώρα τι έγινε και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, το ζευγάρι ακύρωσε το γάμο, η Σάσα εδιώχθη κακήν κακώς από την ερωτική φωλίτσα και ο Λανταβός δηλώνει πως δεν άκουγε φίλους και γνωστούς που του έλεγαν τι που... είναι η Σάσα, δεν το γνωρίζω.

Η Σάσα δεν έβαλε την πλερέζα αλλά μια στεναχώρια φαίνεται να την έχει. Αν βέβαια ο χωρισμός είναι οριστικός δεν το βάζω το χέρι στην φωτιά. Αν κρίνω από τον προηγούμενο χωρισμό της ([που τράκαρε το Χάμερ), οδηγοί Αθηνών φυλαχτείτε!

Σάκης: στην 8η θέση το Σαββάτο



Μας τα χάλασε η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό της EUROVISION. O Σάκης μας πυο κέρδισε τις εντυπώσεις χτες το βράδυ χαντακώθηκε και τελικά θα τον δούμε στο ξεκίνημα της αυριανής βραδιάς στην 8η θέση. Την ίδια στιγμή, οι μεγάλοι μας αντίπαλοι θα εμφανιστούν προς το τέλος και αυτό πάντα έχει τις συνέπειες του στην ψήφο του κοινού που θυμάται καλύτερα τις χώρες που εμφανίζονται τελευταίες. Έτσι, ο Νορβηγός θα βγει 20ος και η Χαντισέ 18η.

Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης των χωρών που πέρασαν στον τελικό:

1 Λιθουανία
2 Ισραήλ
3 Γαλλία
4 Σουηδία
5 Κροατία
6 Πορτογαλία
7 Ισλανδία
8 Ελλάδα
9 Αρμενία
10 Ρωσία
11 Αζερμπαϊτζάν
12 Βοσνία-Ερζεγοβίνη
13 Μολδαβία
14 Μάλτα
15 Εσθονία
16 Δανία
17 Γερμανία
18 Τουρκία
19 Αλβανία
20 Νορβηγία
21 Ουκρανία
22 Ρουμανία
23 Ηνωμένο Βασίλειο
24 Φινλανδία
25 Ισπανία

Ναι, περάσαμε...!


Αν και πήγε η καρδιά μας στην κούλουρη, ναι last but not least περάσαμε στον τελικό του Σαββάτου. Ο Σάκης λίγο παραπάνω αγχωμένος τα έδωσε όλα παρά τα απίστευτα μακρινά πλάνα του σκηνοθέτη κάποιες στιγμές. Οι υπόλοιπες χώρες που πέρασαν στον τελικό είναι:

Το Αζερμπαϊτζάν ( ο Arash μπορεί να είναι ο σταρ αλλά τα βλέμματα έκλεψε η ντουετίτσα του που από κορμί φωνάρα ήταν το κορίτσι).

Η Κροατία (άσπρο μαυρο όνειρα κάνω και ολίγον από όπερα).

Η Ουκρανία (θα κρατήσω την μυθική ατάκα της Ματθίλδης Μαγγίρα, μέχρι και οι κάμερες φοβήθηκαν τα κοντινά).

Η Λιθουανία (με το καπελάκι του στραβά και τις απειλές περί αποχώρησης, τους έπεισε και τον πέρασαν τον κύριο Λιθουανό).

Η Αλβανία (16χρονη, 16χρονή αλλά η πρόωρη ανάπρυξή της κέρδισε στα σημεία το φτωχό δικό μας κοριτσάκι της Κύπρου).

Η Μολδαβία (η έθνικ μουσική και η όμορφη ερμηνεύτρια, έδωαν το εισητήριο στον τελικό του Σαββάτου).

Η Δανία (τελικά όποιος κάνει παράπονα και γκρίνιες περνάει. Αδιάφορο τραγούδι παράφωνος ερμηνευτής).

Η Εσθονία
(Η Εσθονή με το βιολί και την εμφάνιση αλά Μόνικα Μπελούτσι κέρδισε τις εντυπώσεις. Ωραίο τργούδι αλλά όχι γιουροβιζιονικό).

Η Νορβηγία (Ο Νορβηγός Αλεξάντερ με το τρακ της ηλικίας και το βάρος του φαβορί βγήκε στη σκηνή και κρύφτηκε πίσω από το βιολί του τόσο που έσπασε και τις χορδές).

Η Ελλάδα
(Κόντεψε να μας βγει η ψυχή αλλά ο κούρος Σάκης τα κατάφερε και όλοι ξεκινήσαμε να στήνουμε τις βραδιές Γιουροβίζιον για το Σαββάτο).

Πραγματικά αξίζει να φοβόμαστε το Αζερμπαιτζάν και τη Νορβηγία που έδειξαν πως αρέσουν περισσότερο ως τραγούδια και λιγότερο ως παρουσίαση. Για ακόμα μια φορά η Κύπρος δεν πέρασε στον τελικό και είνσι κρίμα γιατί φέτος είχαν ελπίδες αλλά έπεσαν στο λάθος ημιτελικό.

Κατά τα άλλα, είδαμε όσα περιμέναμε, έναν γκέι στα πράσινα, άλλους γκέι σε χρυσοπίκιλτα κοστούμια, έναν μίμο του αοιδού Γιώργου Δούκα (Κροάτης, το καμμένο από το ντεκαπάζ και άφρο μαλλί του Σέρβου, το πρόγραμμα στριπτίζ της Ουκρανέζας,και το άχαρο δίδυμο της παρουσίασης από τη Ρωσία με αγάπη (όχι ότι οι δικές μας Μαγγίρες τα πήγαν καλύτερα).

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΣΑΚΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Θα δανειστούμε το φοβερό διαφημιστικό του ANT1 και θα ευχηθούμε καλή επιτυχία στο Σάκη. ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ

Τα τελευταία νέα λίγο πριν τον 2ο ημιτελικό


Πολύ καλά τα τελευταία νέα για το Σάκη από τη Μόσχα. Η τρίτη γενική σημερινή πρόβα ήταν ικανοποιητική από πλευράς σκηνοθεσίας και το μόνο που προβλημάτισε ήταν το πρόβλημα με τη δέστρα στα παπούτσια τουενός χορευτή που απλά θεωορύμε πως ήταν μια κακή στιγμή. Οι τελευταίες πηλροφορίες αναφέρουν πως ο Σάκης σκέφτεται την αλλαγή στο μπλουζάκι που του πρότειναν αν και το λευκό θεωρείται οτ κατεξοχην χρώμα των νικητών στη Εurovision.

Όσον αφορά τα στοιχήματα, τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν αυτή τη στιγμή μια μεγάλη ανατροπή φέρνοντας στην πρώτη θέση το Αζερμπαιτσάν με τον Arash και το Αlways on my mind. O Arash από την προσωπική του σελίδα καλεί τον κόσμο να του δώσει το πολυπόθητο δωδεκάρι! Ο Σάκης παραμένει στη δεύτερη θέση ενώ στην τρίτη κατρακύλησε ο υπερόπτης Νορβηγός. Η Χαντισέ που έχασε σε δυναμικότητα ύστερα και από την προχτεσινή της εμφάνιση στον πρώτο ημτελικό, κάνει αφωνία και περιμένει να κερδίσει (παίζοντας την άρρωστη)καμία ψήφο που θα την κρατήσει μέσα στην πεντάδα.

Επιτέλους ξεκινά η Παπαρίζου (σήμερα το βράδυ)


Μισό μήνα μετά την προγραμματισμένη πρεμιέρα που αναβλήθηκε δύο φορές, η Έλενα Παπαρίζου ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της στο Thalassa people's stage.
Μαζί της ο ι Stavento και το συγκρότημα 1550. Για τη σημερινή πρεμιέρα δόθηκαν τις τελευταίες ημέρες και προσκλήσεις στο κονό μέσω γνωστου΄ραδιοφωνικού σταθμού. Μάλλον φοβήθηκαν πως μετά από τόσες αναβολές ο κόσμος θα φοβόταν να κατέβει και πάλι στη Γλυφάδα τσάμπα κι άδικα! Ελπίζουμε η τόσο μεγάλυ αναμονή να άξιζε τον κόπο, κι αυτό που θα θαυμάσουμε σήμερα να είναι θεαματικό.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Σήμερα ο 2ος Ημιτελικός της Eurovision



Στισ ΔΕΚΑ το βράδυ ξεκινά ο δεύτερος κρίσιμος ημιτελικός της Eurovision. Στο δεύτερο ημιτελικό συμμετέχει και η χώρα μας με τον Σάκη Ρουβά και το "This Is Our Night". Ο Σάκης θα εμφανιστεί 13ος και τυχερός στη σκηνή του σταδίου Ολιμπίνσκι.

Εκτός από την Ελλάδα στο δεύτερο ημιτελικό συμμετέχουν ακόμα οι: Κροατία, Ιρλανδία, Λετονία, Σερβία, Πολωνία, Νορβηγία, Κύπρος, Σλοβακία, Δανία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Λιθουανία, Μολδαβία, Αλβανία, Ουκρανία, Εσθονία, Ολλανδία.

Από τις 19 χώρες που συμμετέχουν στο δεύτερο ημιτελικό οι 10 θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου. Στο δεύτερο ημιτελικό μπορούν να ψηφίσουν οι χώρες που συμμετέχουν σε αυτόν αλλά και οι: Γαλλία, Ρωσία και Ισπανία. Παρουσιαστές του δεύτερου ημιτελικού θα είναι και πάλι τα δύο αγγούρια: η μοντέλα Natalia Vodyanova και ο Andrey Malakhov.

Από τον πρώτο ημιτελικό προκρίθηκαν οι εξής χώρες: Τουρκία, Σουηδία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Μάλτα, Φινλανδία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Αρμενία και Ισλανδία. Ύστερα από την κλήρωση το Ισραήλ θα εμφανιστεί στη 2η θέση, η Σουηδία στην 4η, η Πορτογαλία στην6η, η Ισλανδία στην 7η, η Αρμενία στην 9η, η Βοσνία- Ερζεγοβίνη στη 12η, η Μάλτα στη 14η, η Τουρκία στη 18η, η Ρουμανία στην 22η και η Φινλανδία στην24η.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Σάκης θα κατακτήσει μια θέση στον τελικό. Τα τελευταία νέα από τις εταιρίες στοιχημάτων δίνουν απόδοση 1,02 στο Νορβηγό και 1,03 στο Σάκη πως θα περάσουν στον τελικό του Σαββάτου. Καλή επιτυχία Σάκη!

Καλά πήγε η πρόβα του Σάκη!!!


Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η σημερινή δεύτερη πρόβα του Σάκη στη Μόσχα. Ντυμένος στα λευκά και πάλι, με λιγότερα λάθη και διορθώσεις στη σκηνοθεσία, το This is our night κέρδισε τις εντυπώσεις. Όλα είναι έτοιμα για τη αυριανή εμφάνιση του Σάκη!!! Παραπάνω λεπτομέρειες για το δεύτερο ημιτελικό έρχονται σε λίγο...

Α Ημιτελικός = στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος


Αυτό δεν ήταν ημιτελικός, ήταν άσκηση να μην σε πάρει ο ύπνος. Και εντάξει η χανούμισσα Χαντισέ κέρδισε τις εντυπώσεις αφού επικράτησε ως μονόφθαλμη μεταξύ τυφλών. Και να ξέρουμε οτι Eurovision σημαίνει κιτς αλλά αυτό ήταν και κιτς και βαρετό με δύο Μαγγίρες υποτονικές που λίγο έλειψε να πάρω τα κεντρικά της ΕΡΤ και να παρακαλέσω για άμεση επιστροφή της Δάφνης Μπόκοτα. Για να μην μιλήσω για τους δύο Ρώσους παρουσιαστές που καλά λένε ότι τα μοντέλα δεν κάνουν για παρουσιάστριες.

Κάπου εκεί είδαμε τον Τσέχο Φλας Γκόρντον, ένα μίμο του Έλβις Πρίσλει από Βέλγιο μεριά και τους Βούλγαρους που μάλλον έβαλαν το ΑΧΕ για τον προιστορικό άντρα! Πώς κατάφεραν (τυχαία πάντα) και έβαλαν όλα τα χαζά τραγούδια μαζί σε ένα ημιτελικό δεν το καταλαβαίνω. Άσε που αύριο θα γίνει σφαγή εξαιτίας αυτού του γεγονότος!

Οι 10 χώρες που πέρασαν στον τελικό είναι τελικά:


Τουρκία (χανούμισσα Χαντισέ, με μαλλί ημικατσαρό και φωνή που δεν έβγαινε αφού τα φωνητικά της έκανα θαύματα και σε κάποιες στιγμές μόνο αυτά ακούγονταν).


Σουηδία (πολύ θα ήθελαν να έχουν την Παπαρίζου)


Μάλτα (η παχουλούλα Μαλτέζα έρχεται για τρίτη φορά στη Γιουροβίζινο με την ελπίδα φέτος να νικήσει)


Ισραήλ


Πορτογαλία (τέτοια έκπληξη που πέρασε αφού όσοι την έπαιξαν στο στοίχημα θησαύρισαν)


Φιλανδία (σταμάτησα να ασχολούμαι σοβαρά με τους Φιλανδούς άπαξ και έστειλαν τα τέρατα στην χώρα μας)


Βοσνία Εζεργοβίνη (γιατί θεωρούνταν τόσο μεγάλο φαβορί ποτέ δεν το κατάλαβα, ούτε χτες το βράδυ)


Ρουμανία (πολλά βαλκάνικα μπουτάκια εν δράσει)


Αρμενία (φλοκλόρ και αρώματα)


Ισλανδία (και από φωνή κορμάρα, ωραίο τραγουδάκι αλλά η Ισλανδή δεν ξεχώρισε τόσο για τη φωνή όσο για το ωραίο πρόσωπο που το έκλεισαν μέσα σε ένα φόρεμα τούρτα).

Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Super sexy Παπαρίζου στο νέο videoclip



Της αρέσουν τα σορτσάκια και της Έλενας τα. Στο νέο βίντεοκλίπ της όμως για το τραγούδι "Θα 'μαι αλλιώς" κάνει σούπερ σέξυ εμφάνιση, φοράντας ένα μπλουζάκι και ένα μικροσκοπικό εσωρουχάκι μόνο, που αφήνει τα ψηλά της πόδια να φαίνονται ακόμα πιο ψηλά. Φυσικά στο τραγούδι κάνει την εμφάνισή της και η πορτοκαλά ΗΒΗ, αφού το εν λόγω τραγούδι ντύνει και το διαφημηστικό μήνυμα του εν λόγω αναψυκτικού.



Γενικά η Παπαρίζου δεν λέει όχι στη συμμετοχή της σε διαφημίσεις αφού αμέσως μου έρχεται στο μυαλό το διαφημιστικό για την εταιρία σταθερής τηλεφωνίας Vivodi, για το σαμπυάν Organics ακόμα πιο πρόσφατα και τώρα είναι η σειρά της πορτοκαλάδας ΗΒΗ.

Τι φταίει η Τάμτα για το ληστή αδερφό της;



Δεν καταλαβαίνω το κυνηγητό που κάνουν από εχτές στην Τάμτα.

Το στόρυ έχει ως εξής: ο 22χρονος αδερφός της Ταμτα, Vladimir Apridonidze, οδηγείται σήμερα σε τακτικό ανακριτήμε την κατηγορία της ένοπλης ληστείας. Ο Vladimir την περασμένη Παρασκευή μαζί με Γεωργιανό συμπατριώτη του εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου και άρπαξε τις εισπράξεις της ημέρας. Ο αδερφός της τραγουδίστριας φέρεται να εμπλέκεται σε 4 ληστείες ακόμα στην περιοχή του Βύρωνα.

Είναι πολύ κρίμα για την Ταμτα που κάνει μια αξιοπρεπή καριέρα να εμπλέκεται έστω και μέσω του αδερφού της σε τόσα αρνητικές για εκείνη ειδήσεις. Άσε που όλα τα κανάλια ασολούνται αυτή τη στιγμή με το πού μένει η ίδια, με το γιατί έχει αφήσει την κόρη της στη μητέρα της και γενικά αφορμή ήθελαν να της επιτεθούν. Δηλαδή, θα συλλάβουν κι εμένα που απλά έχω ως ring tone στο κινητό το τραγούδι της ''Κοίτα με''; Έλεος βρε παιδιά.

Τι έχει ο μπαξές του σημερινού 1ου Ημιτελικού


Σήμερα Τρίτη 12 Μαΐου, θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ολιμπίνσκι» ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2009.
Oι χώρες που θα διαγωνιστούν είναι οι εξής:
Μαυροβούνιο,
Τσεχία,
Βέλγιο,
Λευκορωσία,
Σουηδία,
Αρμενία,
Ανδόρα,
Ελβετία,
Τουρκία,
Ισραήλ,
Βουλγαρία,
Ισλανδία,
ΠΓΔΜ,
Ρουμανία,
Φινλανδία,
Πορτογαλία,
Μάλτα και
Βοσνία- Ερζεγοβίνη.

Η Natalia Vodyanova (μοντέλο) και ο Andrey Malakhov (μα τι όνομα είναι αυτό) θα είναι οι παρουσιαστές των δύο ημιτελικών του διαγωνισμού
και μέχρι στιγμής έχουν εισπράξει τα χειρότερα σχόλια.

Στα φαβορί του σημερινού ημιτελικού βρίσκουμε την Τουρκία φυσικά (αν και η ένδυση της Χαντισέ δεν ενθουσίασε ίσα ίσα που θύμισε τη Σετάμπ), η Βοσνία Ερζεγοβίνη, το Ισραήλ και η Μάλτα.

Η μετάδοση θα γίνει από τη ΝΕΤ στις 22:οο και εμείς (οι Έλληνες- κατοικούντες στην Ελλάδα)) δεν έχουμε δικαίωμα ψήφου στο σημερινό ημτελικό.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Η πρώτη πρόβα της Σοράγια από την Ισπανία


Έκανε και η Σοράγια από την Ισπανία την πρώτη της πρόβα. Με φόρεμα που θυμίζει την περσινή εκπρόσωπο της Αρμενίας Σιρουσό (τίγκα σοτ κρόσι) και κοντό ξανθό μαλλί (τύφλα να έχει το κοντό καρέ της Ράνιας Κωστάκη του Ρυθμού), η Σοράγια ενθουσίασε τους ισπανούς και όχι μόνο φανς της Eurovision.

Eυτυχώς που η Ισπανία προκρίνεται κατευθείαν στον τελικό και έτσι δεν θα στερήσει τη θέση κάποιας άλλης χώρας αφού η παρουσία της διακρίνεται ως μια από τις πέντε πιο δυνατές.

Σάκης και μούσκεμα + Η 2η πρόβα

Πραγματικά έσκισε σε κέφι και προσέλευση καλεσμένων το προχτεσινό πάρτυ της ελληνικής αποστολης στη Μόσχα. Σχεδόν όλες οι αποστολές τίμησαν το Σάκη και την Ελλάδα, και μάλιστα όλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν στο πλευρό του έλληνα σουπερσταρ, προσπαθώντας να αρπάξουν λίγη από την λάμψη του. Μέχρι και ο σνομπ εκπρόσωπος της Νορβηγίας έδωσε το παρόν. Όταν ο Σάκης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε ακαπέλα το «This is our night» οι φανς (έλληνες και ξένοι) άρχισαν να τραγουδούν και να χορεύουν με πάθος, αφού όλοι ήξεραν τους στίχους του ελληνικού τραγουδιού.


Ο Σάκης συνέχισε το πρόγραμμα με το «Και σε θέλω» και το «Όλα γύρω σου γυρίζουν» και νόμιζα πως βρισκόμουν στο Fever όπως παλιά και τον έβλεπα επί σκηνής. Αυτό μάλλον ένιωσε και ο Σάκης που από την έξαψη της στιγμής πήρε ένα μπουκάλι νερό και έβρεξε το πρόσωπο και το κορμάκι του. Και να δεις τι ωραία που διαγράφονταν οι αλαβάστρινοι κοιλιακοί μέσα από το βρεγμένο μαύρο μπλουζάκι!Μούρλια!

Όσον αφορά τη δεύτερη πρόβα, ο Ρουβάς εμφανίστηκε ντυμένος στα ολόλευκα, το ορθογώνιο κουτί φωτίστηκε, οι τούμπες αποφεύφχθηκαν αλλά ακόμα έχουμε πολλά προβλήματα από πλευράς σηνοθεσίας. Ο Φωκάς Ευαγγελινός, χορογράφος του ελληνικού τραγουδιού, τόνισε πως έχει από κοντά τον σκηνοθέτη και είναι σίγουρος πως τα όποια παράπονα θα λυθούν σύντομα. Εμείς περιμένουμε ακόμα τα κοντινά του Σάκη που εκεί θα αναδείξει το μεγαλείο του, ενώ για το εύρημα της ελληνικής σημαίας, μάλλον θα καταλήξει όπως το βιβλίο της Καλομοίρας πέρσι, δεν θα το δούμε ποτέ!

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

H Λαμπίρη καλεσμένη στην Τατιάνα: το είδαμε κι αυτό


Κι όμως ο Μωάμεθ πάει στο βουνό, και τι βουνό! Τατιανίστικο! Η Χριστίνα Λαμπίρη καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου αναλύουν την παράλληλη ζωή τους στο γυαλί! Από τη σημερινή τους εκπομπή θα τα εξής:

1. Είναι καλό που έστω για τα νούμερα ή τις τηλεθεάσεις δύο γυναίκες που υπήρξαν συνεργάτιδες και κατόπιν εχθροί, αποφάσισαν να συμφιλιωθούν έστω και για τις ανάγκες μιας εκπομπής.

2. Η Τατιάνα αφού είπε πως όταν η Χριστίνα την παράτησε ήθελε να την κόψει κομμάτια και να την βάλει σε σακούλα, αφού την είπε που...να on air, ολοκλήρωσε τη συνέντευξη με μια μεγάλη αγκαλιά και με την φρασούλα: "χαίρομαι που λύθηκε όλο αυτό μεταξύ μας, γιατί σου είχα αδυναμία βρε παλιοκόριτσο".

3. Δύο μεγάλες κουτσομπόλες δεν μπορούν να κουτσομπολέψουν άνετα μαζί (η αμηχανία ήταν εμφανής στα πρόσωπα και των δύο).

4. Του χρόνου η Τατιάνα δεν ξέρει αν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1.

5. Η Λαμπίρη πριν από την συνάντηση συμβουλεύτηκε το διεθυντή της Μαλέλη για την τακτική που θα ακολουθήσει.

Από Πέμπτη σε Πέμπτη η πρεμιέρα της Έλενας



Ούτε και σήμερα δεν θα απολαύσουμε την Έλενα Παπαρίζου στην πρεμιέρα της στο Thalassa PEOPLE'S STAGE. Η πρεμιέρα έχει ήδη αναβληθεί μια φορά (ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 30 Απριλίου), αναβλήθηκε για σήμερα (7 Μαΐου) για να μεταφερθεί για την επόμενη Πέμπτη 14 Μαΐου.

Η ανακοίνωση μιλά για αυξημένες σκηνογραφικές και τεχνικές απαιτήσεις της παραγωγής, αλλά και επιθυμία του ομίλου Παπαθεοχάρη και της ίδιας της Έλενας Παπαρίζουνα δείξουν στον κόσμο ένα τέλειο πρόγραμμα (πηγή Yupi). Bέβαια οι αφίσες του σχήματος εξακολουθούν να κυκλοφορούν με το 30/4 να φιγουράρει ωραία και καλά ενώ η πρεμιέρα έχει ήδη αργήσει μισό μήνα. Τι την ήθελαν την ημερομηνία τυπωμένη δηλαδή; Παίζουν με τα νεύρα των φανς και του κόσμου; Απορία εκφράζουμε απλά, γιατί την Έλενα εννοείται πως την αγαπάμε! Αλλά ήμαρτον!

Επικίνδυνη για το Σάκη η Ουκρανή Σβετλάνα


Μπορεί τα στοιχήματα να μην την υπολογίζουν αρκετά (με απόδοση 30), μπορεί να την έχουν χαρακτηρίσει από ελευθέρων ηθών έως εκδιδόμενη, αλλά η Σβετλάνα από την αποστολή της Ουκρανίας ενθουσίασε με την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Μόσχας - τραγουδώντας το Be my Valentine- ενώ το ντελίριο που προκάλεσε στη συνέντευξη τύπου δεν είχε προηγούμενο. Ποιά Άνι Λόρακ, ποιά Ρουσλάνα; Η Σβετλάνα είναι εδώ και υποσχεται πως θα κατακτήσει την κορυφή. Ελπίζουμε ο δικός μας Σάκης να της κόβει τη φόρα.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Γερμανού - Οικονομόπουλος: αυτό δεν ήταν ραδιοφωνική εκπομπή


Όποιος άκουσε την σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με καλεσμένο τον Νίκο Οικονομόπουλο, ας μιλήσει. Εγώ δηλαδή που είχα συντονιστεί στο Σφαίρα έμαθα επακριβώς πως κάνει καμάκι η Ναταλία.

Η ιστορία έχει ως εξής: όπως και πέρσυ, έτσι και φέτος ο ραδιοφωνικός σταθμός Σφαίρα σε συνεργασία με το κανάλι Μad, διοργανώνουν την Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής. Στα πλαίσια της, από το μικρόφωνο του Σφαίρα κάνουν μια ωριαία εκπομπή και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, ή καλύτερα συμπαρουσιάζουν μαζί με τον μόνιμο παραγωγό. Στις 6 το απόγευμα σήμερα, η Ναταλία είχε στο πλευρό της τον Νίκο Οικονομόπουλο και αυτό που ακούγαμε ήταν το διαρκές σορόπιασμα της Ναταλίτσας στον αοιδό. Τι νάζι και σκέτσο ήταν αυτό από την παρουσιάστρια; Φαντάζομαι πως θα του έτριβε και το ποδαράκι ταυτόχρονα. Και να σου τα: τι φωνάρα είσαι, και πώς αναστατώνεις τα κορίτσια, και τι ωραίο παιδί, και αχ πώς τα λες, και τι μηνύματα μας στέλνουν πως είσαι μπιπ και μπιπ και μπιπ. Ε, και ο Νικολάκης ανταποκρινόταν. Τώρα από ευγένεια; Δεν θα το πω με σιγουρια.

Το θέμα είναι πως μάλλον η Ναταλίτσα ψάχνει νέο αμόρε, στα πλαίσια των προηγούμενων επιλογών της:Νέος, Ωραίος, Τραγουδιστής και διαθέσιμος. Καλά κάνω και με χαλάει το όνομα Ναταλία. Κάτι ξέρω! Γιατί άκουσα και την επόμενη ώρα της εκπομπής της με καλεσμένο το Θάνο Πετρέλη και τέτοιο νάζι με τον παντρεμένο Θάνο δεν το είχε!!!!

Προσπάθησε να κερδίσει τις εντυπώσεις των δημοσιογράφων στην πρώτη του συνέντευξη τύπου στη Μόσχα ο Σάκης. Φυσικά αυτό που ξεχώρισε δεν ήταν τόσο τα λεγόμενα του Σάκη αλλά το λαμπερό του χαμόγελο και φυσικά η κίνησή του να σιγοτραγουδίσει με τη βοήθεια όλης της ομάδα το This is our night χωρίς unplugged. Γενικά τόνισε πως το τραγούδι ήταν επιλογή του ελληνικού κοινού, πως έχει αγγίξει την καρδιά του και στο εάν το θεωρεί καλό τραγούδι, αυτό θα το κρίνει ο χρόνος.

Γιγουρτάκης - Κολέτσα: το σήριαλ καλά κρατεί


Την αλήθεια να την πω. Αν δεν τους έβλεπα εγώ ή κάποιος αξιόπιστος μάρτυρας ξανά μαζί, είχα υποσχεθεί να μην ασχοληθώ και πάλι με αυτό το ζευγάρι. Κι όμως Κολέτσα και Γιγουρτάκης είναι και πάλι μαζί. Τώρα για πόσο, τι είδους σχέση, ελεύθερη ή μη, και τεχνικές λεπτομέρειες αυτού του είδους δεν γνωρίζω. Αυτό που ξέρω είναι πως το ζευγαράκι έκανε εμφάνιση χεράκι - χεράκι στο Ρομέο.


Έχω αρχίσει να πιστεύω πως βλέπω λατινικό μεταγλωτισμένο σήριλ όπου η Κολετσίνα επανασυνδέεται με τον πλούσιο πλην τίμιο μπουζουκοκτήμονα Νίκο, αφότου την απήγαγε κακός γιατρός Λούσιο Μαλαβέρ- Μακρής. Στη μέση πήγε να μπει και η κακιά Πετρούλα (που εθεάθη ενα βράδυ να συνοδεύει το Γιγουρτάκη σε μπουζουκερί), αλλά η Κολετσίνα - σε αυτό το επεισόδιο τουλάχιστον- κέρδισε την καρδιά του Νίκου.


Α ρε Νικολάκη, αφού το αγαπάς το Χριστινάκι, τι το παιδεύεις; Τι μαλλιά κόβει για πάρτν σου, τι τατουάζ χτυπάει, κι εσύ το πικραίνεις;



H πρώτη πρόβα του Σάκη


Παρά το μικρό γλύστρημα, ο Σάκης ενθουσίασε στην πρώτη του πρόβα πάνω στη σκηνή της Εurovision στη Μόσχα. Η χορογραφία του Ευαγγελινού πολύ εντυπωσιακή (όπως ήταν αναμενόμενο) και τα ευρήματα πολλά. Τον Σάκη που εμφανίστηκε ντυμένος κάζουλα (μάυρο παντελόνι και λευκό t-shirt πλαισιώνουν 4 χορευτές που αναλαμβάνουν και τα χρέη εργάτη κινώντας την ασημένια κατασκευή που χρησιμοποιείται επί σκηνής. Ο Σάκης φαίνεται πολύ χαρούμενο και γεμάτος ενέργεια και παρά το μικρό του γλιστρηματάκι, έχει πολλές ημέρες μπροστά του για να βελτιωθεί. Ήδη τα στοιχήματα τον φέρνουν πιο κοντά στο Νορβηγό.

Kαι η πρώτη πρόβα της Χαντισέ (Τουρκία) στη Εurovision


Mς φτωχή χορογραφία και αδιάφορη παρουσία έκανε την εμφάνισή της η Χαντισέ στην σκηνής της Εurovision στη Μόσχα. Φορούσε φόρμα και αθλητικά παπούτσια, γιατί το τίγκα στο χρυσό φορεμά της μάλλον είναι ασήκωτο και την κουράζει. Πάντως ούτε και αυτή έδειξε πως πρέπει να την φοβηθούμε.